nu credeti ca daca ar exista un dumnezo in ceriuri si i-ar vedea pe acesti dobitoci barbosi cum se caca pe ei din tot felul de pretexte puerile (de fapt doar o lupta oarba pentru putere si BANI BANI BAAAAAAAAAAAAAAAAAANI, lua-i-ar dracu (daca exista)), i-ar trazni pe toti si i-ar trimite in iad? 
Mare dreptate ai. Am postat in alta parte o intimplare adevarata pe care o postez si aici :
La mine in cartier era o singura biserica, pana acu citiva ani cand s-a mai construit una. Ok, pana aici.
Da a venit luna ianuarie cind vin popii cu o buruiana sa-ti dea prin casa si sa ia si un ban sa mananca si gura lor. Popa de la biserica veche normal ca urma traseul facut pana atunci, care acum includea si blocurile de langa biseria noua. Popa asta nou s-a sesizat. Urmarea : K1 live.
La final a urmat o negociere la sange a teritoriilor, mai ceva ca la mafioti.
Motivul : banii, dinero, money.
Io daca eram jesus, la faza asta dadeam cu laseru direct.
Si atunci cum dreaku sa te mai duci la biserica cu popi din astia, si sa nu te intrebi "unde e jesus frate....sau poate nu prea e"
De fapt cred ca treaba cu jesus e cea mai mare industrie de 2000 de ani. Nici aia cu petrolul nu cred ca fac atitia bani cit toate bisericile crestine la un loc.