fathermarcus
4th June 2008, 18:03
Fotografiile spun totul!!
Sa lasam oricum B.O.R. sa-si faca treaba sa investigheze cazul mitropolitului, cu toate ca nu prea mai sunt multe de spus.
Se pare ca doar Parintele Iustin a sarit in apararea dreptei credinte, clerul, arhiereii si crestinii au preocupari mult mai importante!
Oricum i-ar prinde bine prea sfintitului sa se pensioneze si sa faca o vacanta la Vatican!
doctordesuflete
4th June 2008, 18:39
Un gest condamnabil si pentru un crestin ortodox!
Lasati-l pe mitropolitul corneanu de catolici iubitor sa mearga la papa sa-i slujeasca iar tara noastra ortodoxa sa o lase in pace!
Daniele ia atitudine ca daca nu iesim in strada si il luam pe sus pe vanzatorul de Hristos!
Ne-am saturat de vladici aroganti ce ne trateaza ca pe sclavi, si asteapta mereu plocoane, iar salariile de la ministerul cultelor le indeasa in buzunarele lor!
Faceti odata curatenie si maturati bosorogii corupti si vanduti comunistilor si catolicilor si in special Satanei!
Amin!
Corneanu da-ti demisia de onoare !!!
theologhia
4th June 2008, 20:10
NOI AM INCEPUT SA STRANGEM SEMNATURI PENTRU CATERISIREA LUI CORNEANU!
AM SCRIS O PETITIE PATRIARHULUI ECUMENIC SI TUTUROR PATRIARHIILOR ORTODOXE DIN LUME!
NU VOM LASA CA PATRIARHIA SA MUSAMALIZEZE CRIMA LUI CORNEANU!
SUSTINETI SCRISOAREA LUI IUSTIN PARVU PE WWW.ORTODOXMEDIA.COM !!!
IN CURAND VOM DESCHIDE WEB SITEUL PENTRU SEMNAREA PETIEI ONLINE!
AM STABILIT CU PROTOPOPI SI IERARHI DIN TARA SA MERGEM LA PATRIARHIE SA MANIFESTAM PENTRU CATERISIREA LUI CORNEANU!
CEI CARE VOR SA APERE ORTODOXIA SA NI SE ALATURE!
JOS CU TINE TRADATORULE DE ORTODOXIE!!!
orthodoxis
7th June 2008, 22:07
7 iunie 2008
Hotararile Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane
4. În legătură cu situația creată prin împărtășirea IPS Nicolae, Mitropolitul Banatului, la o Liturghie euharistică greco-catolică, Sinodul Permanent a luat act de cele relatate, cu regret, de către IPS Mitropolit Nicolae și, neavând competență decizională, a hotărât ca problema să fie înscrisă pe ordinea de zi a proximei ședințe a Sfântului Sinod, spre dezbatere și decizie.
Prea Fericite Parinte Patriarh si Inalt Prea Sfintiti Parinti membri ai Sf.Sinod,
Bunul Dumnezeu ne-a dat poate cel mai mare dar, libertatea, libertatea de al iubi pe Dumnezeu prin iubirea aproapelui sau alte fapte cresitnesti.
Nu aveti nici un drept sa-i ingraditi libertatea mitropolitului Nicolae Corneanu!
El iubeste foarte mult cei apropiati lui fratii catolici si banuiesc ca visul si dorinta sa cea mai mare inainte de a ajunge la Domnul este sa se impartaseasca din pocalul de la Vatican! Prea Sfintia sa cunoscut ca iubitor de catolici si doctrine staliniste vrea sa-si implineasca cel mai maret ideal, unirea cu biserica catolica, recunoasterea primatului papal, filioque...etc. Noi facem cheta la credinciosi si-i cumparam un bilet clasa I, doar dus, pentru Roma. Restul se descurca dumnealui din moment ce are prieteni foarte buni precum nuntiul apostolic, si papa catolic. Ce mai, Vaticanul va fi in extaz!
Nu-i curmati acest vis si ideal maret, a facut multe sacrificii pentru a ajunge aici! Ajutati-l sa-si vada visul cu ochii! AMIN.
Nicanor
10th June 2008, 11:48
daca nu retracteaza ar trebui caterisit, daca intelege ce a facut si isi recunoaste greseala eu zic cel mult sa fie pensionat...