adrianatoma
4th June 2008, 11:45
am gasit u900 la 360 de euro...oare mai scade?
si l-a luat cineva?
gvincentiu
18th July 2008, 10:43
Cumparat de la Vodafone, pt. sotie U900 soul black. Pe partea de semnal = SE W850i, sunet in convorbire: excelent microfonul, clar si curat (nu se aud zgomotele din ambiant), discutabil pentru sunetul in casca la semnal slab in antena - are ceva intreruperi. Rington-urile se aud mediu pentru ca nu are difuzoare exterioare. Filmare slaba (320x240) in comparatie cu Nokia. Poze excelente in lumina naturala (are 5Mb pixeli), are multe setari pentru foto. Display excelent, touch-ul (partea forte) functioneaza impecabil. Software proprietar Samsung (similar cu Nokia PC suite) Un telefon pt. fete, subtire, design trendy. Bateria tine 3-4 zile, convorbiri 1 ora pe zi. I-am luat card de 1 Gb si caut tema cu Castelul Peles de la samsung d900.
gvincentiu
18th July 2008, 13:26
casca telefonului este folosita atat pentru a asculta convorbirea cat si ca difuzor de sonerie. Si nu suna ca un 6234 (care are 2 difuzoare de il aud si vecinii) ci cam incet. Cel putin asa mi se pare mie. Partea de semnal/antena este putin deficitara: la un telefon cu antena externa nu ai intreruperi in convorbire, in schimb la cele cu antena interna ai. Oricum este bun si la acest capitol. Doar in zone cu semnal slab (cum se spune "o liniuta") ai ceva intreruperi, ca si cum ar fi o statie de emisie receptie (simplex). Dar receptoarele mobile au limitarile lor. Convorbirea se aude clar, fara distorsiuni, iar semnalul audio este filtrat. Atat tu cat si interlocutorul va auziti nefiresc de clar si tare. Slide-ul aluneca usor si nu are jos. In schimb nu are niciun joc insalat. Filmele si pozele pot fi salvata direct pe card si nu are nicio problema cu conectica USB. Are o singura mufa externa atat pentru alimentare cat si pentru transferul de date. Eu zic ca dpdvafectiv, emotional, pentru o fata merita!!! Si face toti banii.