samsung u900 soul
Pagini: 1, 2, 3

adrianatoma

Ma tenteaza foarte tare sa imi cumpar un Samsung U900 Soul. Momentan am un D900i care curand implineste un an si ma gandesc ca U900 ar fi un succesor pe masura.
Pretul nu este tocmai mic asa ca inainte de a lua o decizie, as vrea sa aud pareri...poate l-ati avut un mana, poate vi l-ati cumparat deja

Merita banii U900-le? Dar comparat cu un G800?

Thx

Samsung U900 Soul
stokarit_s
QUOTE (adrianatoma @ Jun 4 2008, 10:20) *
Ma tenteaza foarte tare sa imi cumpar un Samsung U900 Soul. Momentan am un D900i care curand implineste un an si ma gandesc ca U900 ar fi un succesor pe masura.
Pretul nu este tocmai mic asa ca inainte de a lua o decizie, as vrea sa aud pareri...poate l-ati avut un mana, poate vi l-ati cumparat deja

Merita banii U900-le? Dar comparat cu un G800?

Thx

Sincer eu as alege U900 este mult mai frumos decat G800-le, ca performante sunt cam la fel.
Sfatul meu ar fi sa mai astepti 2-3 luni sa mai scada pretul un pic la U900. wink.gif

adrianatoma
am gasit u900 la 360 de euro...oare mai scade?
si l-a luat cineva?

stokarit_s
QUOTE (adrianatoma @ Jun 4 2008, 12:45) *
am gasit u900 la 360 de euro...oare mai scade?
si l-a luat cineva?

O sa mai scada cu timpul pretul, daca nu mai ai rabdare cumparal. cool.gif
Abia astept sa imi spui cum este telefonul , Samsung U900 Soul si G400 Soul imi plac cel mai mult atat ca dotari cat si ca designe. happy.gif
adrianatoma
a ajuns g400 in romania deja? parca luna asta are lansarea...
oricum prefer slide-urile, u900 mi se pare genial inlove.gif
stokarit_s
QUOTE (adrianatoma @ Jun 4 2008, 18:27) *
a ajuns g400 in romania deja? parca luna asta are lansarea...
oricum prefer slide-urile, u900 mi se pare genial inlove.gif

Nu a fost lansat G400 Soul nici afara nici la noi.
La noi o sa ajunga cam dupa 2-3 saptamani dupa ce il lanseaza afara.
Luna asta ar trebui sa il lanseze.
Mie imi plac amandoua dar prefer G400 Soul , E720 a fost marea mea iubire. inlove.gif laugh.gif
crysty2k5

A aparut varianta pink !

http://news.softpedia.com/news/Samsung-039...oul-88485.shtml

adrianatoma
QUOTE (crysty2k5 @ Jun 21 2008, 13:08) *

hahahah, e deja prea mult tongue.gif
samsung roz...imi aminteste de ala de acum cativa ani care avea optiunea sa tina minte perioada de menstruatie laugh.gif cred ca 530 era tongue.gif
stokarit_s
QUOTE (adrianatoma @ Jun 27 2008, 12:54) *
hahahah, e deja prea mult tongue.gif
samsung roz...imi aminteste de ala de acum cativa ani care avea optiunea sa tina minte perioada de menstruatie laugh.gif cred ca 530 era tongue.gif

Tare faza sa tina minte perioada de menstruatie. laugh.gif
stokarit_s

Ai mai cumparat telefonul pana la urma ? smile.gif
blacksun77
Chiar n-are nimeni telefonul asta inca?! Sa ne faca un mic review...biggrin.gif M-ar interesa in mod special cum se aude in timpul convorbirii pentru ca am inteles ca ar avea probleme la capitolul asta sad.gif
danutzola
sunt interesat si eu de acst telefon si tare tare ma bate un gand sa mi-l cumpar happy.gif ... mai mult imi place design-ul, decat ceea ce poate (eu avand de cand ma stiu doar Nokia) biggrin.gif ...

as vrea sa stiu pana la cati giga rezista telefonul? smile.gif
stokarit_s
QUOTE (danutzola @ Jul 7 2008, 15:07) *
sunt interesat si eu de acst telefon si tare tare ma bate un gand sa mi-l cumpar happy.gif ... mai mult imi place design-ul, decat ceea ce poate (eu avand de cand ma stiu doar Nokia) biggrin.gif ...

as vrea sa stiu pana la cati giga rezista telefonul? smile.gif

Vrei sa spui care este capacitatea maxima a cardului MicroSD pe care il suporta.
Suporta card MicroSD pana la 8GB. smile.gif
danutzola
da da la aia ma refeream blush.gif si se gasesc MicroSD de 8Giga?

ms! proud.gif
stokarit_s
QUOTE (danutzola @ Jul 8 2008, 00:17) *
da da la aia ma refeream blush.gif si se gasesc MicroSD de 8Giga?

ms! proud.gif

Da se gasesc si la noi , card de memorie MicroSD 8GB SanDisk http://www.cel.ro/carduri-memorie/card-de-...-8gb-sandisk-l/
blacksun77
QUOTE (blacksun77 @ Jul 7 2008, 10:01) *
Chiar n-are nimeni telefonul asta inca?! Sa ne faca un mic review...biggrin.gif M-ar interesa in mod special cum se aude in timpul convorbirii pentru ca am inteles ca ar avea probleme la capitolul asta sad.gif

Nu pot sa cred ca nimeni nu poate raspunde la o intrebare atat de simpla! sad.gif Mi se pare foarte importanta calitatea sunetului in timpul convorbirii si n-as vrea sa mi-l cumpar fara sa fiu convins ca se aude bine! Please help!
Credeti ca exista vreun magazin care m-ar lasa sa vorbesc la el sa vad cum se aude?
stokarit_s
QUOTE (blacksun77 @ Jul 12 2008, 01:22) *
Nu pot sa cred ca nimeni nu poate raspunde la o intrebare atat de simpla! sad.gif Mi se pare foarte importanta calitatea sunetului in timpul convorbirii si n-as vrea sa mi-l cumpar fara sa fiu convins ca se aude bine! Please help!
Credeti ca exista vreun magazin care m-ar lasa sa vorbesc la el sa vad cum se aude?

Se pare ca nu il are nimeni de pe forum.
Citeste review-ul de pe GsmArena.com, din cate am citit eu acolo nu ar fi probleme in timpul convorbirilor. thumbsup.gif
Nu cred ca o sa te lase sa vorbesti la el in magazin.
danutzola
am fost prin ceva magazine in cautare de telefon "interesant" si am dat de U900 dar parca ma asteptam la mai mult, intr-adevar e frumos... e un telefon telefon tongue.gif , adik foarte solid, in comparatie cu U600 (de ex) cum are tata happy.gif
dar am mai dat si de F480... cu touchscreen si paca e putin mai ieftin ca U900...

dar... tot nu stiu ce sa aleg dintre astea 2 sleep.gif dry.gif ... pare mai performant un pic U900 ca dotari, singurele inconveniente sunt ca nu au GPS si WLAN, iar la acest pret ar trebui sa aiba... dar depinde ce vrei...

numa bine!
blacksun77
QUOTE (stokarit_s @ Jul 12 2008, 11:25) *
Se pare ca nu il are nimeni de pe forum.
Citeste review-ul de pe GsmArena.com, din cate am citit eu acolo nu ar fi probleme in timpul convorbirilor. thumbsup.gif
Nu cred ca o sa te lase sa vorbesti la el in magazin.

Am citit toate review-urile posibile (gsmarena, phonearena, mobileburn etc.) si tocmai de acolo am aflat ca ar fi probleme cu sunetul in timpul convorbirilor. Cei de la Gsmarena am observat ca au tendinta sa fie putin prea optimisti, am foarte mare incredere in ceea ce spun cei de pe Phonearena...

Anyway...astept posesori sa-si dea cu parerea...biggrin.gif
stokarit_s
QUOTE (blacksun77 @ Jul 14 2008, 08:53) *
Am citit toate review-urile posibile (gsmarena, phonearena, mobileburn etc.) si tocmai de acolo am aflat ca ar fi probleme cu sunetul in timpul convorbirilor. Cei de la Gsmarena am observat ca au tendinta sa fie putin prea optimisti, am foarte mare incredere in ceea ce spun cei de pe Phonearena...

Anyway...astept posesori sa-si dea cu parerea...biggrin.gif

O sa mai dureze ceva timp pana o sa aflam informatii concrete de la posesori avand in vedere ca pretul telefonului este acuma de 1,153 LEI .
A scazut cu aprox. 250 de lei fata decat era inainte.
gvincentiu
Cumparat de la Vodafone, pt. sotie U900 soul black. Pe partea de semnal = SE W850i, sunet in convorbire: excelent microfonul, clar si curat (nu se aud zgomotele din ambiant), discutabil pentru sunetul in casca la semnal slab in antena - are ceva intreruperi. Rington-urile se aud mediu pentru ca nu are difuzoare exterioare. Filmare slaba (320x240) in comparatie cu Nokia. Poze excelente in lumina naturala (are 5Mb pixeli), are multe setari pentru foto. Display excelent, touch-ul (partea forte) functioneaza impecabil. Software proprietar Samsung (similar cu Nokia PC suite) Un telefon pt. fete, subtire, design trendy. Bateria tine 3-4 zile, convorbiri 1 ora pe zi. I-am luat card de 1 Gb si caut tema cu Castelul Peles de la samsung d900.
blacksun77
QUOTE (gvincentiu @ Jul 18 2008, 11:43) *
Cumparat de la Vodafone, pt. sotie U900 soul black. Pe partea de semnal = SE W850i, sunet in convorbire: excelent microfonul, clar si curat (nu se aud zgomotele din ambiant), discutabil pentru sunetul in casca la semnal slab in antena - are ceva intreruperi. Rington-urile se aud mediu pentru ca nu are difuzoare exterioare. Filmare slaba (320x240) in comparatie cu Nokia. Poze excelente in lumina naturala (are 5Mb pixeli), are multe setari pentru foto. Display excelent, touch-ul (partea forte) functioneaza impecabil. Software proprietar Samsung (similar cu Nokia PC suite) Un telefon pt. fete, subtire, design trendy. Bateria tine 3-4 zile, convorbiri 1 ora pe zi. I-am luat card de 1 Gb si caut tema cu Castelul Peles de la samsung d900.

In primul rand...worthy.gif ...multumesc mult pentru rapsuns!

Cateva lamuriri totusi daca se poate smile.gif
1. ...semnal ca la SE W850i e o chestie buna? Ca nu prea imi dau seama.... biggrin.gif
2. daca am inteles eu bine, in timpul convorbirii se aude foarte bine...nu inteleg ce e cu sunetul in casca discutabil...te referi la castile care se conecteaza la telefon?
gvincentiu
casca telefonului este folosita atat pentru a asculta convorbirea cat si ca difuzor de sonerie. Si nu suna ca un 6234 (care are 2 difuzoare de il aud si vecinii) ci cam incet. Cel putin asa mi se pare mie. Partea de semnal/antena este putin deficitara: la un telefon cu antena externa nu ai intreruperi in convorbire, in schimb la cele cu antena interna ai. Oricum este bun si la acest capitol. Doar in zone cu semnal slab (cum se spune "o liniuta") ai ceva intreruperi, ca si cum ar fi o statie de emisie receptie (simplex). Dar receptoarele mobile au limitarile lor. Convorbirea se aude clar, fara distorsiuni, iar semnalul audio este filtrat. Atat tu cat si interlocutorul va auziti nefiresc de clar si tare. Slide-ul aluneca usor si nu are jos. In schimb nu are niciun joc insalat. Filmele si pozele pot fi salvata direct pe card si nu are nicio problema cu conectica USB. Are o singura mufa externa atat pentru alimentare cat si pentru transferul de date. Eu zic ca dpdvafectiv, emotional, pentru o fata merita!!! Si face toti banii.
blacksun77
Bun...m-am linistit smile.gif...in afara penultimei fraze (aia cu telefon pt fete) pe care ma fac ca n-o vad biggrin.gif

Daca mai descoperi noi calitati / defecte ale minunatului telefon nu ezita sa ni le impartasesti! smile.gif

Un sfarsit de saptamana placut!
stokarit_s
QUOTE (gvincentiu @ Jul 18 2008, 14:26) *
casca telefonului este folosita atat pentru a asculta convorbirea cat si ca difuzor de sonerie. Si nu suna ca un 6234 (care are 2 difuzoare de il aud si vecinii) ci cam incet. Cel putin asa mi se pare mie. Partea de semnal/antena este putin deficitara: la un telefon cu antena externa nu ai intreruperi in convorbire, in schimb la cele cu antena interna ai. Oricum este bun si la acest capitol. Doar in zone cu semnal slab (cum se spune "o liniuta") ai ceva intreruperi, ca si cum ar fi o statie de emisie receptie (simplex). Dar receptoarele mobile au limitarile lor. Convorbirea se aude clar, fara distorsiuni, iar semnalul audio este filtrat. Atat tu cat si interlocutorul va auziti nefiresc de clar si tare. Slide-ul aluneca usor si nu are jos. In schimb nu are niciun joc insalat. Filmele si pozele pot fi salvata direct pe card si nu are nicio problema cu conectica USB. Are o singura mufa externa atat pentru alimentare cat si pentru transferul de date. Eu zic ca dpdvafectiv, emotional, pentru o fata merita!!! Si face toti banii.

Nu prea vad de ce este telefonul de fete...
Sunt modele care chiar sunt dar aceste nu este din punctul meu de vedere.
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.