Unde vedem meciurile de la Euro 2008?

mihaela21

Se apropie cu pasi repezi ... Am primit sarcina de a rezerva undeva locuri pentru a viziona meciurile Romaniei de la Euro 2008. Aveti cumva recomandari? De preferinta terase cu locuri destule si plasme gigantice?
Help please excl.gif
petru_
terasa si restaurantul Hornet

Taverna Viilor

Restaurant Pescarus - Brasov

acidhouse
terasa la copaci - 23 august
don_dannielo
Era o terasa imensa aproape de stadionul Lia Manoliu, in parc.

PS: cred ca vorbesc despre aceeasi terasa ca acidhouse smile.gif
zugu
Am si eu o problema. Vreau sa vad meciurile de la Euro live, pe internet, insa nu am cum.

Daca intru pe uefa.com si vreau sa platesc, mi se ofera optiunea de a achizitiona fiecare meci in parte - nu ma intereseaza - si aceea de a le lua pe toate la pachet - insa sunt inregistrari.

Cand dau click pe pay-per-view ca sa vad meciurile live, sunt redirectionat catre o pagina unde mi se spune ca TVR transmite meciurile - n-am optiunea sa cumpar nimic, iar TVR nu ofera absolut nici o imagine de la Euro pe internet. Pagina in cauza este aceasta http://video.uefa.com/Video/Live/Competiti.../MatchList.html

Am scris si celor de la UEFA, in speranta ca se va gasi o solutie, dar ma gandeam ca cineva de aici de pe forum a gasit o modalitate sa vada meciurile live, online. Daca este asa, va rog mult sa-mi spuneti unde si cum. Mersi.
danut21
QUOTE (zugu @ Jun 8 2008, 11:43) *
Am si eu o problema. Vreau sa vad meciurile de la Euro live, pe internet, insa nu am cum.

Daca intru pe uefa.com si vreau sa platesc, mi se ofera optiunea de a achizitiona fiecare meci in parte - nu ma intereseaza - si aceea de a le lua pe toate la pachet - insa sunt inregistrari.

Cand dau click pe pay-per-view ca sa vad meciurile live, sunt redirectionat catre o pagina unde mi se spune ca TVR transmite meciurile - n-am optiunea sa cumpar nimic, iar TVR nu ofera absolut nici o imagine de la Euro pe internet. Pagina in cauza este aceasta http://video.uefa.com/Video/Live/Competiti.../MatchList.html

Am scris si celor de la UEFA, in speranta ca se va gasi o solutie, dar ma gandeam ca cineva de aici de pe forum a gasit o modalitate sa vada meciurile live, online. Daca este asa, va rog mult sa-mi spuneti unde si cum. Mersi.

esti din romania? la ce iti trebe meciuri pe internet? ai tvr. daca vrei sa vezi musai meciurile pe internet sunt alte saituri care ofera meciuri live (cam ilegal cei drept).daca vrei unul PM
zugu
Eu am intrebat unde pot sa vad meciurile live pe net, pentru ca de asta am nevoie. Stiu foarte bine ca televizorul e o alternativa, dar nu se aplica in cazul meu.

Am sunat la TVR si au zis ca nu au achizitionat drepturile pentru transmisie pe internet. uefa.com zice in continuare ca daca vreau sa ma uit live, trebuie sa intru pe site la TVR. O mare porcarie.

danut21, ai PM.

bossake
Daca esti din Bucuresti si ai net bun poti incerca www.i-tv.ro (te costa ceva, nu e gratis) smile.gif. Sau daca nu, sunt o gramada de streaminguri free pe net. Uita-te in sectiunea Tv/Radio pe internet a forumului asta si sunt destule adrese.
Sau daca nici asa nu te descurci dai pe google streeming france romania cu 10 min inainte de inceputul meciului si o sa iti gaseasca ceva linkuri straine. Insa merge destul de nasol pe astea straine, cu intreruperi etc. O alta varianta ar fi sa asculti la radio tongue.gif. Suspans mai mare smile.gif)
livelife108
http://adrianmutu.com

Hai Romania! biggrin.gif
mnico2

QUOTE (zugu @ Jun 8 2008, 11:43) *

Buna tuturor,

Am gasit un site ce transmite live si gratuit toate meciurile Euro 2008, dar din pacate comentariul este in germana sau in alte limbi decat in romana. Daca sunteti interesati accesati link-ul: http://www.watchlivefootball.org/
Singura conditie este sa aveti instalat Sopcast si sa folositi internet explorer.
Radu18-
In Brasov, nu e terasa sau restaurant unde sa nu fie televizor instalat.

Ba chiar la majoritatea teraselor langa meniu sau preturi, este pusa o tablita la fel de mare pe care scrie:
ora 19:00 Romania-Italia
ora 21:45 Franta-Olanda
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.