Courage
11th February 2009, 14:09
Pentru a folosi acest notebook la rularea de fisiere HD, trebuie sa fii atent ce codecuri folosesti.
De exemplu, NU e indicat sa instalezi ffdshow!
Codec pack-urile sunt niste idiotenii!
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=482716
Instalati astea:
Ac3 Filter
xvid codec
HAlli splitter
Code AVC
x264
Mpeg2 filter
gabinechita
11th February 2009, 15:55
Courage: Pentru a folosi acest notebook la rularea de fisiere HD, trebuie sa fii atent ce codecuri folosesti.
De exemplu, NU e indicat sa instalezi ffdshow!
Codec pack-urile sunt niste idiotenii
Instalati astea:
Ac3 Filter
xvid codec
HAlli splitter
Code AVC
x264
Mpeg2 filter
am instalat,asa cum am fost sfatuit mai sus xp codec pack pt rulare filme hd(aveam doar w media player si vlc ,si mergeau f sacadat,doar cateva demo wmv hd rulau ok)
in momentul de fata cu media player clasic si xp codec,se vad mai ok filme mkv hd 720p(comparativ cu vlc),dar parca tot au o f foarte usoara incetinire a imaginei din timp in timp.
deci se poate si mai bine
daca instalez ce ai enumerat mai sus,trebuie sa sterg xp codec?
instalez tot ce ai ennumerat sau doar o parte?
gabinechita
11th February 2009, 17:19
ok,am dezinstalat xp codec si am inceput sa trag noile codecuri,dar vad cum core avc nu este free(to buy)
il gasesc in alta parte free?
multumesc !
gabinechita
11th February 2009, 18:15
AM INSTALAT TOT,CE PLAYER RECOMANDATI PT REDARE?
Courage
11th February 2009, 19:12
Recomand media player clasic
After going live, we managed to get 720P content working by the following procedure. By this stage we had upgraded memory to 2GB and had installed Windows Vista, but the same method should work fine on XP with 1GB.
Remove any other .264 codec packs. Install CoreAVC Professional Codec (1.85 although 1.8 also works), available from
http://www.coreavc.com/install. then download Media Player Classic This is seemingly the only player that will not skip frames with most content
http://www.driverheaven.net/dh-reviews/173...h-160gb-hd.html
Nu are treaba cu RAM-ul, deci daca ai scos tot si ai instalat CoreAVC, da, e cu bani, dar merita 14$.
Versiunea Trial merge 14 zile.
Interesant si MPC Home Cinema; O sa il descarc si eu acum
Actrus
15th February 2009, 12:16
Cam cat credeti ca va costa 1000H prin iunie-iulie ? Ar fi sanse sa-l prind la ~1250 lei ?
alexxveres
15th February 2009, 12:20
o sa se ieftineasca din cauza noilor aparitii...asus 1000he o sa aiba un impact major asupra lui mai ales ca e in aceeasi categorie de pret si ofera mai multe. acum nu stiu pana la 1250ron...
Courage
15th February 2009, 12:21
Depinde foarte mult si cat va fi cursul valutar...
drq101
17th February 2009, 21:24
are cineva idee despre cum se comporta modelul asta la temperaturi scazute? face probleme?
Marius3k
17th February 2009, 21:26
Ce inseamna temperaturi scazute?
drq101
17th February 2009, 22:27
QUOTE (Marius3k @ Feb 17 2009, 21:26)

Ce inseamna temperaturi scazute?
5 grade, cu +, de exemplu...
gabinechita
18th February 2009, 22:36
un tuner dvb-t a-ti incercat pe el?
se descurca bine cu receptia dvb-t in bucuresti? ?
propuneri pt un model bun, pe usb ,si de dimensiuni cat mai mici pt el ?
in momentul de fata folosesc la el :
-un mouse logitech nano vx(are cel mai mic receptor bluetooth pe usb)
-un modem internet mobil de la orange(icon 225)
-un stick 32 gb
-un card sdhc 16gb
si as vrea si un tuner dvb-t pe usb cat mai mic dar f bun la calitate receptie si captura programe tv
Razvan_N
19th February 2009, 09:09
QUOTE (drq101 @ Feb 17 2009, 23:27)

5 grade, cu +, de exemplu...
Nu am manualul la indemana ca sa stiu exact domeniul de temperatura, dar eu cred ca va merge foarte bine... mai ales ca nu cred ca va mai fi nevoie de ventilator!
drq101
20th February 2009, 10:59
QUOTE (Razvan_N @ Feb 19 2009, 09:09)

Nu am manualul la indemana ca sa stiu exact domeniul de temperatura, dar eu cred ca va merge foarte bine... mai ales ca nu cred ca va mai fi nevoie de ventilator!
faza este ca ingheata la propriu, dupa cateva minute de functionare se blocheaza, in aplicatii, sau stand pur si simplu, si nu mai merge nici restartat... il rezolv doar cand ii scot bateria....(dar face asta doar la frig, cel putin asa am bagat eu de seama - nu stiu exact cate grade erau, nu am stat cu termometrul dupa mine, dar imi inghetau mainile pe tastatura
)
Courage
25th February 2009, 11:28
Nu stiu domeniul de temperatura, dar pentru chesii de-astea, se recomanda modele profi.
In general, primul care face probleme este LCD-ul, apoi vine bateria.
gabinechita
12th March 2009, 22:44
1-ceva genti mai mici misto pt un mininotebook ,cum ar fi 1000h.(bine,sa mai intre o agenda,un mouse ,ceva...dar sa fie totusi de dimensiuni reduse,cat mai portabile!)?
-niste poze,linkuri (magazine din tara!)?
-ca nu gasessc decat pt laptopuri de la 15" in sus
2-ce accesorii a-ti mai luat pt el(eu am un stick de 32 gb,un mouse logitech nano vx,carduri sdhc classe 6)?
3- am instalat pe el un emulator si romuri pt n64,merg f bine ,cu exceptia unui joc care sacadeaza si se intrerupe (banjo-tooie)
- joc cu un controller de ps3(sixaxis) conectat la 1000h cu cablu usb-mini usb(instalat drivere pt el de pe net)
-intrebare(pt cei care folosesc si ei acest controller de ps3 pt jocuri pe 1000h sau alt laptop):se poate folosi functia wireless a acestui controller ps3 pe 1000h(pt a juca de la distanta avand 1000h conectat la o plasma-lcd ,exact ca o consola) ?
Razvan_N
13th March 2009, 00:52
1-ceva genti mai mici misto pt un mininotebook ,cum ar fi 1000h.(bine,sa mai intre o agenda,un mouse ,ceva...dar sa fie totusi de dimensiuni reduse,cat mai portabile!)?
- smecheria cu sculele astea, din punctul meu de vedere, e ca nu mai am nevoie de geanta pentru ele... incap in geanta de uz general.
2-ce accesorii a-ti mai luat pt el(eu am un stick de 32 gb,un mouse logitech nano vx,carduri sdhc classe 6)?
- incarcator auto (urmeaza); carduri SDHC, HDD extern (il aveam)
3- am instalat pe el un emulator si romuri pt n64,merg f bine ,cu exceptia unui joc care sacadeaza si se intrerupe (banjo-tooie)
- anti-jocuri aici!
gabinechita
16th March 2009, 23:06
sorry,mi-a scapat.oricum detin si consola n64 si o gramada de jocuri originale n64(dar e bun si pe un portabil)
badmania98
23rd March 2009, 18:58
Acum cateva luni mi-am luat si eu un 1000H. I-am mai pus 1G Ram (un modul de 2 in total) si...i-am schimbat HDD-ul cu unul de 320G la 7200 rpm. Sunt foarte incantat de bijuterie.
avr
24th April 2009, 16:10
Astept de ceva vreme sa-mi inlocuiesc 900ha-ul actual. Azi am primit newsletter de la tu.ro ca au in stoc mult asteptatul eee pc 1000he. Deja am dat comanda si astept sa-mi ajunga jucaria...
drq101
26th April 2009, 15:44
QUOTE (avr @ Apr 24 2009, 17:10)

Astept de ceva vreme sa-mi inlocuiesc 900ha-ul actual. Azi am primit newsletter de la tu.ro ca au in stoc
mult asteptatul eee pc 1000he. Deja am dat comanda si astept sa-mi ajunga jucaria...
are ceva in plus fata de 1000h? eu unul nu-mi dau seama din link-ul ala... in afara de pret...
vortex-
3rd May 2009, 19:46
QUOTE (drq101 @ Apr 26 2009, 16:44)

are ceva in plus fata de 1000h? eu unul nu-mi dau seama din link-ul ala... in afara de pret...

Are aceleasi "functii" doar ca bateria tine mai mult.
Diferente: procesor de 1,66 GHz fata de 1,6, display cu iluminare LED, baterie cu litiu-polimer (8700 mAh fata de 6600).
Cu astea ar tine teoretic pana la 9 ore jumate.
crysty2k5
3rd May 2009, 19:58
Nice stuff.
Sperie concurenta clar
eiffel
27th May 2009, 14:55
Diferente: procesor de 1,66 GHz fata de 1,6, display cu iluminare LED, baterie cu litiu-polimer (8700 mAh fata de 6600).
Bateria este mai mare, frecventa procesorului este mai mare, dar nu numai - si Bus-ul este mai mare - deci clar spor de performanta. Display cu LED au toate. Probabil bateria va tine cam 6-7 ore la folosire moderata, fara Wireless, si pe undeva la 4 ore cu Wireless.
As fi curios daca si-a luat cineva daca ii reda bine clipurile Full HD 1080 format m2ts sau mts ( de la camerele video ). Vechiul procesor sacada usor si apareau diferente intre sunet si imagine.
Nightwishh
1st June 2009, 11:40
De aproape o saptamana incoace sunt fericitul posesor al unui 1000H. Vreau sa spun doar ca sunt impresionat de dimensiunile lui, de cat de bine ruleaza win xp pe el si de cat tine bateria ( comparativ cu un alt netbook ). E o super jucarie 
LE: mi-am instalat Diablo 2 pe el, nu pentru ca tin neaparat sa ma joc pe un netbook, ci doar sa vad cum se descurca... Merge foarte bine...
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.