am castigat o excursie

omul_pacii_yo

am castigat o excursie in tenerife de 4 persoane si nu stiu cum sa ajung acolo.cu avionul direct .buc-tenerife costa in jur de 2000euro dus transportul pt 4 persoane..dar dupa alta varianta calculata de mine as iesi mai ieftin circa 150 euro /pers.cu autocarul pana in malaga si din malaga tenerife avion care e 45 euro(e posibil)????.Daca stit si alte variante v-as fi recunoscator.
criss_65
QUOTE (omul_pacii_yo @ Jun 2 2008, 19:06) *
am castigat o excursie in tenerife de 4 persoane si nu stiu cum sa ajung acolo.cu avionul direct .buc-tenerife costa in jur de 2000euro dus transportul pt 4 persoane..dar dupa alta varianta calculata de mine as iesi mai ieftin circa 150 euro /pers.cu autocarul pana in malaga si din malaga tenerife avion care e 45 euro(e posibil)????.Daca stit si alte variante v-as fi recunoscator.

pt transport ieftin intra si cere parerea backpackari -lor de aici:

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry4670786

toti backpackarii sunt asi in a face vacante iefitne!
o seara buna

realwahl
QUOTE (omul_pacii_yo @ Jun 2 2008, 18:06) *

Felicitari pentru premiu!

Nu are nici un rost sa mergi cu autocarul pana in Malaga (2 zile de drum incomod, timp pierdut si companie...). Daca ai gasit avion Malaga - Tenerife, de ce nu iei avionul pana la Malaga (Bucuresti-Malaga cu Blue Air).
Din pacate, din Romania nu stiu nici un zbor low-cost direct pana in Tenerife. Insa pana in Malaga (sau alte aeroporturi din Spania gasesti zboruri low cost din Romania. De ex, din Bucuresti poti ajunge in Barcelona, Madrid, Malaga si Valencia. Mai multe zboruri si detalii gasesti la http://www.lowcostroutes.com/fly_from_Bucharest
roxana1982
QUOTE (omul_pacii_yo @ Jun 2 2008, 19:06) *

Salut.

Citeste aici. http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=404786. Sper ca nu esti in aceeasi situatie.
Dragon Warrior
Iti strici vacanta daca te duci cu autocarul. Plateste avionul cat o fi si du-te. Oricum inteleg ca ai cazare gratis. Se compenseaza.
nmirela74
QUOTE (omul_pacii_yo @ Jun 2 2008, 18:06) *

ai mers in excursie .?cat a costat drumul si mancarea ?

a castigat cineva cazare 7zile in tenerife in urma prezentari la rin grand hotel?ce parere aveti este pe bune ! a fost cineva in vacanta oferita gratis{cazarea} de agentia op international daca da as vrea si eu cateva informatii .merci .
katran
Mi-am facut rezervare cu 4 luni inainte.
Zborul pana in Tenerife : 275 Eur/persoana.
Pana in Madrid cu WizzAir si apoi din Madrid la Tenerife cu Air Europe.

Cazarea m-a costat 50 Eur / noapte pentru 2 persoane la hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, cu piscina gratis. Super a fost hotelul.

Deci eu si nevasta-mea am fost acolo pentru 8 zile (7 nopti) si am platit pe cazare + zbor 900 Eur.
E criza . S-au dus in jos preturile.

Ai grija cu premiile astea ca sunt multe tepe.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.