omul_pacii_yo
2nd June 2008, 18:06
am castigat o excursie in tenerife de 4 persoane si nu stiu cum sa ajung acolo.cu avionul direct .buc-tenerife costa in jur de 2000euro dus transportul pt 4 persoane..dar dupa alta varianta calculata de mine as iesi mai ieftin circa 150 euro /pers.cu autocarul pana in malaga si din malaga tenerife avion care e 45 euro(e posibil)????.Daca stit si alte variante v-as fi recunoscator.
Dragon Warrior
3rd July 2008, 08:26
Iti strici vacanta daca te duci cu autocarul. Plateste avionul cat o fi si du-te. Oricum inteleg ca ai cazare gratis. Se compenseaza.
nmirela74
23rd November 2008, 21:35
QUOTE (omul_pacii_yo @ Jun 2 2008, 18:06)

am castigat o excursie in tenerife de 4 persoane si nu stiu cum sa ajung acolo.cu avionul direct .buc-tenerife costa in jur de 2000euro dus transportul pt 4 persoane..dar dupa alta varianta calculata de mine as iesi mai ieftin circa 150 euro /pers.cu autocarul pana in malaga si din malaga tenerife avion care e 45 euro(e posibil)????.Daca stit si alte variante v-as fi recunoscator.
ai mers in excursie .?cat a costat drumul si mancarea ?
a castigat cineva cazare 7zile in tenerife in urma prezentari la rin grand hotel?ce parere aveti este pe bune ! a fost cineva in vacanta oferita gratis{cazarea} de agentia op international daca da as vrea si eu cateva informatii .merci .