Am idee, caut asociat
Pagini: 1, 2

avocatpro

Bursa ideilor ingenioase
Vi se pare deplasat?
ovidelu
Cine crezi ca isi va expunde ideea de dragul reclamei pe nu stiu ce bursa. Chiar daca subscriu si eu ca exista multi investitorti care ar investii in ceva dar nu stiu in ce.

avocatpro
și dacă ți ideea pentr tine te ajută la ceva?
Fi sigur că până o să te hotărăști, piața o să fie plină!
Așa poate găsești pe cineva interesat, sau pur și simplu vezi ce părere au ceilalți
avocatpro
idee

Vanzare de melodii, logo-uri, animatii, jocuri etc.
Investiție mică- 2-3.000 usd cu totul, amortizabilă rapid (cateva luni)
Totul este automat, nu ai nici o bataie de cap.
Cineva interesat?
avocatpro
idee

dial-up server
vektor12
ce-i aia?
cdan
bai tata sa fii tu sanatos cit idei imi trec si mie prin cap...si cui foloseste???? doar daca pui in aplicare MACAR UNA atunci au valoare...altfel...caca

avocatpro
Asta am zis și eu!
Dar dacă dezvălui un pic,cat să fie omul interesat, ai sansa de a găsi pe cineva, sau cel puțin un pic de know-how, ceva ceva...
Oricum dacă o spui pe site înseamnă că nu prea esti increzător in propriile forțe de a o pune in practică, asa că nu ai nimic de pierdut
bogdanu2
E-commerce cu hand-made-uri. Chiar sunt interesat in a gasi un partener in businessul asta.
White

Idei sunt la greu .. dar daca nu ai bani sa pleci .. nu rezolvi nimic!
Si vorba ta .. o sa iasa pe piatza si ideea "ta"!
Ybian
avocatpro sunt dispus sa discutam detalii despre ideile tale.Ma intereseaza ceva pe Internet dar si ideea lui bogdanu2 nu e rea.Vreau detalii.Va trimit adresa mea de mail pe PM.Sunt deschis pt. colaborari.
Salutari!
avocatpro
Chiar îmi place
Toate ideile de până acum se pot rezolva împreună, cu o treime de cost!
ovidelu
@Bogdanu 2 si Ybian: trimiteti-mi un PM despre ideile voastre, dat fiind faptul ca eu deja le-am pus in practica.

Hand-made-urile se vad foarte bine in strainatate daca stii unde sa vinzi, si de la cine sa cumperi.

Vorba unuia: ala care vinde nisip in Sahara arabilor poate fi considerat un adevarat comerciant.
vektor12
am bani, aveti idei? nu ma intereseaza sa va fur ideile, investesc in afaceri care au viitor, pentru a castiga mai mult decat imi poate oferi banca...

ce parere aveti?
cdan
victore, am nevoie juma de milion de euro...ce zici? business cu BP si tot tacimul...
White
Nu cred ca e o idee buna cea cu PM ideelor .. eu zic ca astfel de discutii trebuie discutate face 2 face!
Sa te uiti in ochii partenerului si sa sti daca are de gand sa-ti dea teapa .. samd !
vektor12
stai ma ca asta-i inceputul... nu ii dau bani pe net fara sa il cunosc... si daca nu il cunosc, se semneaza contract, se face plan de afaceri...
vektor12
cdan, nu ma cheama victor.

doi, nu sunt pregatit inca sa investesc sume atat de mari, asa ca nu vreau sa te aburesc.
add
atelier / fabrica de sireturi wink.gif

un soi de gradinita pt animale (cand pleci tu in vacanta sau mai stiu io pe unde si n-ai cui sa lasi javra)
vektor12
sireturile nu cred ca merg, prea multe fabrici de textile la noi...

pensiunea de animale in schimb nu e o idee rea...
add
sireturile nu sa le vinzi in tara.. LOL mori de foame.. si daca nu ai cu ce te spanzura ca nu poti plati datoriile, poti oricand sa apelezi la stoc
biggrin.gif
HackTor
Am o idee cu bataie lunga si aplicabilitate larga, insa necesita loads of $$ and when i say it, i mean it. Ideea mea se refera la o intreaga industrie. Cine este interesat, PM pls.
moartea
QUOTE(White @ Nov 10 2004, 23:06)
Idei sunt la greu .. dar daca nu ai bani sa pleci .. nu rezolvi nimic!
Si vorba ta .. o sa iasa pe piatza si ideea "ta"!
*

wrong. sunt idei multe si proaste (nu neaparat aici, in general). pentru ideile bune se gasesc intotdeauna bani (sute de mii mai greu, dar zeci de mii se mai gasesc).
nelu888
QUOTE(vektor12 @ Nov 11 2004, 15:42) [snapback]413928[/snapback]
am bani, aveti idei? nu ma intereseaza sa va fur ideile, investesc in afaceri care au viitor, pentru a castiga mai mult decat imi poate oferi banca...

ce parere aveti?

Am idei, nu am bani..... vesnica problema. Ideile sunt bune (zic eu). Caut investitor serios.
bulangiul
de ce nu iti notezi ideea pe care o ai.....te documentezi bine si te duci la TVR2 la acea emisiune, le spui problema si poate te ajuta.....depinde de cum le vin lor banii.....si nu cere prea mult ca nu le place......

PS: valabil pentru toti cei care au postat aici

catre moderatori: sper ca n-am facut reclama, doar e post public de televiziune
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.