LAurenZIO
9th November 2004, 15:52
Am vazut un topic cu "berea cea mai buna" asa ca e neaparat necesar si unul de spre vin.
Mie imi place "Rai de Murfatlar" - dulce, o sa ziceti ca e pentru femei dar mie nu-mi place vinul sec, il prefer pe cel demidulce-dulce. La vinuri albe "Cotnari" rulz !
Aporpo a baut careva Lacrima lui Ovidiu ?
Iver
9th November 2004, 16:22
da am baut si ii super dulce a trebuit sami iau si o apa minerala langa el asa ca nul recomand celor care nus amatori de vin dulce mie imi place cardonay, savignion blanc etc nus sigur daca le-am scris bine da cam astea is cele pe care le prefer
bobocul
9th November 2004, 16:32
Busuioaca de Bohotin imbuteliata la Husi
ciorbadeburta
9th November 2004, 16:41
jidvei
drgroza
9th November 2004, 16:52
ALCOVIN S.A. MACIN jud.TULCEA.
http://www.alcovin.ro/ro/index.php
cu toata stima,
Kidu
9th November 2004, 23:12
Deci... nu sutn bautor de alcool..oricum am fost impresionat de "Lacrima lui Ovidiu" mai ales "versiunea" de 15 ani
. Este un produs Murfatlar. Daca va place vinul dulce este un MUST TRY!
radu6000
9th November 2004, 23:18
QUOTE(Kidu @ Nov 9 2004, 23:12)
Deci... nu sutn bautor de alcool..oricum am fost impresionat de "Lacrima lui Ovidiu" mai ales "versiunea" de 15 ani

. Este un produs Murfatlar. Daca va place vinul dulce este un MUST TRY!
the best....dar ma cam feresc de ele .....am vazut ce contin .....chiar cele de renume.....
Kidu
9th November 2004, 23:23
M-ai bagat in ceata...ce contin?!
radu6000
9th November 2004, 23:44
QUOTE(Kidu @ Nov 9 2004, 23:23)
M-ai bagat in ceata...ce contin?!
din intamplare am aflat...cianura de potasiu .....si e pe bune..cineva lucra la un depozit de vinuri si am fost de fata cand se incarcau sticlele de 3/4 iar la sfarsit au pus cativa saculeti pe care scria "cianura de potasiu" si din curiozitate am intrebat daca se pune in vin,mi s-a raspuns afirmativ.
goguferaru
10th November 2004, 20:30
N-am baut Lacrima lui Ovidiu..., mie îmi place Tămîioasă Românească de Cotnari
Stalker
10th November 2004, 20:37
Tamaioasa de Pietroasele: the best
goguferaru
11th November 2004, 18:53
QUOTE(mariusnt @ Nov 10 2004, 11:51)
Azi am văzut cît costă Lacrima...
Spune-mi te rog cum ai facut primul milion de para.....
sigxcpu
12th November 2004, 00:28
QUOTE(radu6000 @ Nov 9 2004, 23:44)
din intamplare am aflat...cianura de potasiu .....si e pe bune..cineva lucra la un depozit de vinuri si am fost de fata cand se incarcau sticlele de 3/4 iar la sfarsit au pus cativa saculeti pe care scria "cianura de potasiu" si din curiozitate am intrebat daca se pune in vin,mi s-a raspuns afirmativ.
Permite-mi sa cred ca asta este bullshit.
radu6000
12th November 2004, 01:40
QUOTE(sigxcpu @ Nov 12 2004, 00:28)
Permite-mi sa cred ca asta este bullshit.
Fa-ti o cunostinta pe la un depozit de vinuri si sa-mi zici dupa aceea daca mai e bullshit.Altfel nimeni n-o sa-ti spuna daca se pune aceasta substanta in vin.Gandestete doar la impactul pe care l-ar avea asupra pietei de desfacere.
Ai mai bea daca ai sti asta?????
Inginerul
12th November 2004, 07:48
Busuioaca de Bohotin, aia adevarata.
QUOTE(radu6000 @ Nov 12 2004, 01:40)
Fa-ti o cunostinta pe la un depozit de vinuri si sa-mi zici dupa aceea daca mai e bullshit.Altfel nimeni n-o sa-ti spuna daca se pune aceasta substanta in vin.Gandestete doar la impactul pe care l-ar avea asupra pietei de desfacere.
Ai mai bea daca ai sti asta?????
Eu sunt inginer chimist la baza si stiu ce inseamna cianurile metalelor alcaline. Sunt printre cele mai toxice substante. Vezi si aici ceva detalii.
ovidelu
12th November 2004, 08:16
Nu stiu vinul ce contine dar stiu sigur ca in bere se baga formol. Si daca nu ma insel in acest lichid se pastreaza fetusii morti si animalele pentru experimente.
Probabil asa ne conservam si noi organele dupa ce murim. BETI BERE MAI FLACAI!
Nicanor
12th November 2004, 08:44
...deci sa inteleg ca in orice sticla de vin de pe piata se afla cianura , asta e reteta generala de imbuteliere ???
Zazie
12th November 2004, 09:07
Vinul cavalerului.
Asta imi place mie. Si Jidvei-ul este o alegere buna.
mihaisto
12th November 2004, 10:19
QUOTE(drgroza @ Nov 9 2004, 16:52)
ALCOVIN S.A. MACIN jud.TULCEA.
http://www.alcovin.ro/ro/index.phpcu toata stima,

la o noapte de spritzuri nimic nu e mai bun decit Aligote-ul de Niculitel. care faceti nunti, botezuri, bairame vi-l recomand cu caldura. e de cursa lunga si e super.
in rest un pinot noir apreciez oricind.
vektor12
12th November 2004, 11:16
in vinul alb nu se baga cianura de potasiu... este imposibil... gandeti cu capul, nu cu penisul...
se baga sulf, si probabil si alte substante adiacente, dar nici una care sa fie toxica.
in bere nu am auzit sa se bage formol, m-as mira... berea este un produs natural, daca nu ma credeti, uitati-va pe Inyternet si cautati retetele.
dar ca sa revin la subiect, mie imi place Prince Matei.
Kidu
12th November 2004, 17:59
bah//deci terminati cu prostiile cu sulfuri si otravuri in vin..lasatzi-ne sa degustam
Nicanor
15th November 2004, 09:55
...traminer de murfatlar, vinuri de vrancea de la tarani si sticlele bunicului ingropate in grajd (un vin alb mai aspru, sec)...
Zazie
15th November 2004, 12:17
Da chiar se baga bioxid de sulf in vin. Pentru limpezire.
Dan
15th November 2004, 17:06
QUOTE(Jarrive @ Nov 15 2004, 12:17)
Da chiar se baga bioxid de sulf in vin. Pentru limpezire.

shit... am simtit-o pe pielea mea p'asta cu bioxidu' de sulf....
ai tinut tu repede sa-mi aduci aminte
da bre, se baga in vin tot felul de substante, dar in cantitati extrem de mici si inofensive. de exemplu eu am MIROSIT din greseala bioxidu' asta de sulf si... am facut spume la gura, dupa ce mi-au trecut spumele m-a luat durerea de cap, si nu am avut miros cateva luni bune.
(cred ca durerea de cap nu mi-a trecut nici acuma
)
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.