RC destinatie imposibila?!?

bm4n
asta seara la 21.57 am vrut sa vorbesc si eu cu prietenii mei de la RC (trecuse prea mult timp fara probleme - aprox o luna) insa nu am avut succes.
am stat vreo 20 min cu minunata piesa in urechi dupa care au trecut doar la sonerie .... si suna ... si suna ... pana a trecut o ora si m-a deconectat reteaua huh.gif .
am incercat si de pe alt telefon si am fost deconectat dupa 11 min.
banuiesc ca nu-i pot reclama in vreun fel ... dar din cate stiu eu programul e 24/24 la 411 nu?!?

please advice .. thanks
medley
programul este non stop si te asigur ca non stop se si vorbeste cu lumea,unii clienti chiar nu dorm.dupa ora 22 raman doar cativa consultanti insa mereu sunt cateva sute de clienti care suna pe parcursul noptii,cei mai rabdatori si insistenti prind legatura.din pacate o buna parte din cei care suna nu o fac pt ca au nevoie de ceva ci pt ca e gratuit si se plictisesc iar altii cu probleme trebuie sa stea dupa ei.
sunt sigur ca mereu se gaseste cate ceva dar de reclamat timpul prea mare de asteptare o sa fie greu de realizat,exista aplicatii care routeaza apelul in functie de ramura aleasa la selfcare,de numarul de apeluri anterioare in luna respectiva la 411 si tot asa.cei ce raspund nu au posibilitatea de a primi apelul daca vor ei sau nu,apelurile intra automat.
ca un fenomen pe care l-am remarcat cand ma preocupam cu asa ceva,desi noaptea ai parte de clienti numai unul si unul,toti te tin la telefon cat mai mult mergand pe ideea de -las ca daca am asteptat atata poate sa astepte si cine este dupa mine -si atunci esti nevoit ca primele minute din urmatorul apel sa incerci sa explici respectivului ca a fost ambitia antelocutorului sau sa traga atata de timp si ca nu de tine a depins.
staruieste si vei reusi smile.gif
capuera
eu unul nu as recomanda nimanui sa sune la o ora tarzie, mergand pe ideea ca e mai liber daca e tarziu, pt ca foarte multi merg pe aceeasi idee si de asta aglomereaza 411 sau 444

de reclamat oricum mi se pare o prostie...e gratis serviciul clienti...daca vrei sa iti spui pasul astepti, daca nu, nu te retine nimeni sa renunti...in plus nimeni nu iti garanteaza ca iti raspunde intr-un minut sau in 10 sau intr-o ora

cred ca mai bine ar face serviciul taxabil si s-ar mai elibera
bm4n
QUOTE (capuera @ May 30 2008, 00:14) *
eu unul nu as recomanda nimanui sa sune la o ora tarzie, mergand pe ideea ca e mai liber daca e tarziu, pt ca foarte multi merg pe aceeasi idee si de asta aglomereaza 411 sau 444

de reclamat oricum mi se pare o prostie...e gratis serviciul clienti...daca vrei sa iti spui pasul astepti, daca nu, nu te retine nimeni sa renunti...in plus nimeni nu iti garanteaza ca iti raspunde intr-un minut sau in 10 sau intr-o ora

cred ca mai bine ar face serviciul taxabil si s-ar mai elibera

pai eu am asteptat dar mai mult de o ora nu ai cum ca te inchide reteaua ... si in cazul asta trebuie sa o iau de la capat
ar fi ceva sa mai fie si taxabil si sa stau o ora la coada dupa care sa-mi dea reject reteaua

ce mi se pare nasol e ca am numere de pe vremea dialogului dar de curand le-am cesionat de pe firma pe persoana; inainte imi raspundeau in cateva minute maxim ... acum ma trateaza ca ultimu client ... ar trebui sa tina cont de cati bani a adus numarul nu de cati bani a adus titularul
AlexEn
QUOTE (bm4n @ May 30 2008, 10:47) *
pai eu am asteptat dar mai mult de o ora nu ai cum ca te inchide reteaua ... si in cazul asta trebuie sa o iau de la capat
ar fi ceva sa mai fie si taxabil si sa stau o ora la coada dupa care sa-mi dea reject reteaua

ce mi se pare nasol e ca am numere de pe vremea dialogului dar de curand le-am cesionat de pe firma pe persoana; inainte imi raspundeau in cateva minute maxim ... acum ma trateaza ca ultimu client ... ar trebui sa tina cont de cati bani a adus numarul nu de cati bani a adus titularul

In momentul in care sunt 4 oameni care raspund la apelurile din toata tara, nu se mai tine cont de cati bani ai adus decat daca esti cumva corporatie si atunci ai RC separat
bm4n
QUOTE (AlexEn @ May 30 2008, 11:18) *
In momentul in care sunt 4 oameni care raspund la apelurile din toata tara, nu se mai tine cont de cati bani ai adus decat daca esti cumva corporatie si atunci ai RC separat

pai nu cred ca e problema mea ca sunt doar 4 oameni la ei in call center .... sa nu mai zica de program 24/24 daca nu sunt capabili sa faca fata la apeluri thumbdown.gif
AlexEn
QUOTE (bm4n @ May 30 2008, 11:37) *
pai nu cred ca e problema mea ca sunt doar 4 oameni la ei in call center .... sa nu mai zica de program 24/24 daca nu sunt capabili sa faca fata la apeluri thumbdown.gif

Programul a fost gandit in ideea in care dupa ora 22.00 ai altceva de facut si suni doar daca ai vreo urgenta
bm4n
QUOTE (AlexEn @ May 30 2008, 14:47) *
Programul a fost gandit in ideea in care dupa ora 22.00 ai altceva de facut si suni doar daca ai vreo urgenta

cred ca programul a fost cam prost gandit ... ar trebui sa raspunda cerintelor ... ca degeaba sunt 100 in call center ziua daca nu ii suna nimeni
AlexEn
QUOTE (bm4n @ May 30 2008, 18:17) *
cred ca programul a fost cam prost gandit ... ar trebui sa raspunda cerintelor ... ca degeaba sunt 100 in call center ziua daca nu ii suna nimeni

Te asigur ca suna
alemat
QUOTE (bm4n @ May 29 2008, 23:33) *
asta seara la 21.57 am vrut sa vorbesc si eu cu prietenii mei de la RC (trecuse prea mult timp fara probleme - aprox o luna) insa nu am avut succes.
am stat vreo 20 min cu minunata piesa in urechi dupa care au trecut doar la sonerie .... si suna ... si suna ... pana a trecut o ora si m-a deconectat reteaua huh.gif .
am incercat si de pe alt telefon si am fost deconectat dupa 11 min.
banuiesc ca nu-i pot reclama in vreun fel ... dar din cate stiu eu programul e 24/24 la 411 nu?!?

please advice .. thanks

Salut,

Eu unul iti recomand ca daca ai trecut de melodie si ai ajuns la sonerie si intr-un minut nu-ti raspunde nimeni sa inchizi si sa mai incerci o data. Asta am mai patit si eu in trecut si - in momentul treci de muzica, ori ti se raspunde repede, ori deloc. Sau, ma rog, mie nu mi s-a mai raspuns deloc in situatiile de genul asta smile.gif

Cred ca daca inchideai si mai ascultai o data melodia inca 20 de minute aveai noroc...
cocor
Am sunat si eu la RC seara, dupa ora 22, si cum am fost tinut vreo 45min., asa ca m-am trezit la ora 5 dimineata si mi-a raspuns imediat!! Sa incerci dimineata pana la ora 9! Bafta si nervi de otel !!
P.S.: melodia aia chiar devine enervanta dupa ce o auzi de zeci si sute de ori!! puke.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.