ADP-ul (nu) are obligatia sa ude spatiile verzi de la bloc?

alex7905

In perioada Summitului si dupa (cam pana la inceputul lui Mai) am observat ca angajatii ADP1 spalau trotuarele, strazile, udau spatiile verzi de la blocuri, strangeau mizeriile de pe strada, montau gardulete metalice si plantau arbusti. Era plin pe strada de muncitori ADP1. M-am gandit ca o fii datorita Summitului si a campaniei electorale + ca or fi realizat si cei de la primarie ca asa este normal sa se intample intr-un oras european. Cert este ca de la inceputul lui Mai din toate aceste minuni zilnice a ramas doar spalatul strazii.
De 2 saptamani incoace vad ca nu se mai monteaza garduri desi cele vechi au fost scoase deaja cu scopul de a fi montate unele noi iar in zona mea de 8-10 blocuri spatiul verde este udat doar la un singur bloc. Zilnic la acelasi bloc. Am crezut initial ca uda in fiecare zi spatiul verde de la alt bloc, dar nu este asa.
Vreau sa stiu si eu daca exista posibilitatea ca blocul cu pricina sa fi platit la ADP1 ca zilnic sa ii fie udat spatiul verde sau este un abuz. Nu-mi convine sa platesc la intretinere in plus o cota de banii pentru apa rece folosita de adminsitrator ca sa ude spatiul verde din jurul blocului cand am banuiala ca aceasta intra in atributiile ADP1 si pentru care mai mult ca sigur incaseaza bani.
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
clara_spiele
Nu ADP-ul, ci asociatia de proprietari/locatari are obligatia sa ude spatiile verzi de la bloc.
Si noua ne moneaza in prezent niste garduri oribile. Banuiesc ca sunt pe banii Primariei, in nici un caz nu am obligatia de a palti gardul montat de ADP fara aprobarea asocoatiei de proprietari. Nu pot sa ma obliga sa platesc un leu pe un proiect pentru care nu sunt de acord. Au niste fonduri si le-au investit in garduri/gradini, atata tot.
Nici o modificare la intretinere, n-am platit nimic pentru udatul gradinilor, dardul-minune. Insa il vom schimba cat de curand pe banii nostri, nu putem sta cu porcaria aia.

alex7905
Uite ca la blocul cu pricina se poate!
alex7905
Prin nu stiu ce miracol astazi au reusit sa ude la toate blocurile pe principiul putin la fiecare decat totul la unu singur.
kill_them_all1000
Nu e miracol ci campanie electorala. Trebuia sa ii saluti pentru ca ii mai vezi peste 4 ani.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.