philo
24th May 2008, 16:54
Toată ziulica și-au făcut de lucru idioții ăia de la iRealitatea TV cu parada gay-lor de parcă ar fi vreun eveniment epocal, un fel de (re)primire în Nato, ori ceva mai tare, în G8.. Până și scopitul de Stelian Tănase își dă cu părerea împreună cu diverși tolomaci de reprezentanți ai curentului cre(ș)tin, ai năravului gay, ori așa-ziși psihologi. M-am umplut de greață...
Imaginile "grandioasei parade" arătau cam 200 de devianți înconjurați de 2000 de jandarmi cu vreo 20 de dube. Plus mulți gură-cască, majoritatea fotoreporteri, cameramani și jurnaliști. Plus niște babe revoltate. Super tare.
sebi900
24th May 2008, 17:07
Da ce ia mai apucat si pe astia....vor sa fie tolerati, sa poata sa si-o bage-n...
bogdanar
24th May 2008, 17:09
Pai cu ce sa-si umple televiziunile de c***t programul. Cum bine spunea cineva, televiziunile sunt capul rautatilor in extrem de multe cazuri. Protv-ul a difuzat vineri cateva mesaje de toleranta si "diversitate". Realitatea se inscrie si ea in trendul televiziunilor care incearca sa faca stire din nimic.
clara_spiele
24th May 2008, 17:20
Asa e, le fac o reclama nebuna. 200 (cred ca cifra e optimismt de mare) de cumi-ainumit, majoritatea veniti din strainatate, inconjurati de cameramani, fotoreporteri, uite libertatea neamule!
Cand sunt cointeresate financiar, televiziunile fac si reclama.
prosicontra
24th May 2008, 17:21
Eu nu sunt de acord ca din banii nostri sa fie platiti 2000 de jandarmi pt a-i apara pe 150 de homalai care se plimba pe strazi provocand greata.
subiect
24th May 2008, 17:23
La asemenea evenimente e foarte important sa nu strigi catre homosexuali "sugi p*** sau sa te f** in c**"
IVAN_V
24th May 2008, 17:31
V-ati facut stocul de grenade ? Doar 70 de ron 
QUOTE (prosicontra @ May 24 2008, 18:21)

Eu nu sunt de acord ca din banii nostri sa fie platiti 2000 de jandarmi pt a-i apara pe 150 de homalai care se plimba pe strazi provocand greata.
Oare aia platesc taxe ?
nu prea cred, ca nu prea au servici niciunu, traiesc in beci astia. Saracii...bolvani ! Trebuie sa le plateasca tara bodyguarzi...infectii.
gigel de hohențolărn
24th May 2008, 17:39
stați nițel, da jandarmii ăia nu i-ai încins nițel pe pârliții ăia? că-n dinamoviști și-n steliști dau iama de numa numa când ăia se comportă ca pe stadion, dar diferența e că "suporterii" chiar sunt pe stadion.
cum de le-a aprobat primărie manifestația? nu de alta, da nu văd om sănătos la cap care să aprobe vreo manifestație neonazistă sau mai știu eu ce. tot ce e împotriva firii ar trebui să se petreacă in intimitatea locuințelor lor de dezaxați, nu pe stradă.
grețos
mie mi-e milă de ei! o fi vreun medicament pentru boala lor?
kkLM
24th May 2008, 18:00

Niciun ban nu e platit degeaba cand vine vorba de a apara un cetatean care isi exercita drepturile sale.
TIC, vezi ca e un topic despre homosexualitate, consulta-l macar pe ala inainte de a face o afirmatie lipsita de orice temei obiectiv.
Blitzkrieg
24th May 2008, 18:02
Pe cei gay, ii mai pot intelege. Nu sunt chiar sanatosi la cap, de aceea ii mai inteleg ca ies in strada la parada. Ce vor sa indeplineasca cu ea, si unde vor sa ajunga, nu stiu. Nu am nimic cu cei gay, dar poate sigur nu ar fi atatea conflicte daca nu ar iesii in strada sa se laude cu deviatia lor mintala. Le pune cineva lacat sau taxa pe folosirea penisului daca nu ies cumva in strada ?
Lasand pe cey gay la o parte, nu ii pot intelege pe cei care au facut marsul impotriva celor gay. Ce motiv ar avea un om sa iasa intr-o zi de Sambata din casa sa se plimbe pe strada protestand impotriva unor oameni care nu au fost construiti 100% dupa legile normale ale naturii ? Nu cumva astia is si mai bolnavi decat cei gay ? Eu zic ca da.
Atat timp cat cei gay nu fac rau la nimeni, lasatii in pace.
dilla
24th May 2008, 18:06
QUOTE (Blitzkrieg @ May 24 2008, 19:02)

Atat timp cat cei gay nu fac rau la nimeni, lasatii in pace.
Si eu sunt de acord sa fie lasati in pace, atata timp cat nu organizeaza parade in care sa strige in gura mare sunt mandru ca sunt gay. Lor le place sa sfideze bunul-simt. Daca cineva nu este de acord cu ei automat il declara nazist, extremist etc. Au senzatica ca totul trebuie sa se miste in jurul lor. Persoanele normale, hetero nu ies in strada sa strige ca sunt mandru de ceea ce sunt. Mai multa decenta nu le-ar strica. Oricum cred ca nici nu merita sa ne pierdem vremea sa discutam despre ei.
gigel de hohențolărn
24th May 2008, 18:46
QUOTE (kkLM @ May 24 2008, 19:00)

Niciun ban nu e platit degeaba cand vine vorba de a apara un cetatean care isi exercita drepturile sale.
TIC, vezi ca e un topic despre homosexualitate, consulta-l macar pe ala inainte de a face o afirmatie lipsita de orice temei obiectiv.
nu zău? nu vine nimeni peste ei în timp ce-și fac de cap în intimitatea locuinței.
puțină decență nu strică, or ei își afișează sexualitatea aberantă în mod ostentativ, și vor să fie considerați normali când nu se comportă ca atare. așa cum nici ăia hetero nu-și scriu pe piept ce straight sunt ei așa și ăștia să-și vadă de ale lor
da deh, dacă-s tâmpi și incapabili și pică un interviu gata, "m-a picat că sunt gay, vai dragă" ei ce să spun.
unii sunt atâ de stricați la cap încât cred că asemenea deviațiuni sunt normale, nu au fost și nici n-o să fie vreodată, gay-ii au probleme la mansardă scurt/2
homosexualitatea e la fel de tâmpită ca și xenofobia, rasismul sau mai știu eu ce abjecție modernă.
Alex_Dum
24th May 2008, 19:33
Chiar imi pare rau ca anul asta nu s-a lasat cu incidente... erau doar 200...
Mai imi pare rau ca televiziunile se preteaza la a promova asemenea mizerii.
Imi pare rau ca parchetul a amanat miseleste decizia (de parca n-ar fi stiut ca azi e poponareala) cu privire la miting.
philo
24th May 2008, 19:40
N-or să mai fie incidente, man.. la anul or să fie 20 de gay și 50000 de jandarmi.. 
P.S. Iar iRealitatea o să transmită evenimentul 2 săptămâni și o zi: o săptămână de avancronici, o zi de interviuri cu Naomi și o săptămână de reluări..
pivo
24th May 2008, 20:04

Daca n-ar fi atat de multi oligofreni semi-lobotomizati precum in Noua Dreapta, n-ar mai fi fost nevoie de atata politie.
E dreptul tau sa ti se faca greata la vederea a 150 de homosexuali, insa pe principiul asta ar trebui interzisa orice manifestatie publica. De exemplu si mie mi se face greata cand vad un miting PSD... totusi nu ma duc sa arunc cu pietre.
philo
24th May 2008, 20:23
QUOTE (pivo @ May 24 2008, 21:04)

Daca n-ar fi atat de multi oligofreni semi-lobotomizati precum in Noua Dreapta, n-ar mai fi fost nevoie de atata politie.
...dacă n-ar fi hoți, n-ar mai fi nevoie de poliție și justiție; dacă n-ar fi bolnavi, n-ar fi nevoie de medici; dac-am fi nemuritori, n-ar mai fi popi; dacă n-ar fi descreierați, n-ar mai trebui armată; și dacă baba avea un coy.. îți dai seama câtă economie..?!? Dacă..
Marcus_Ulpius
24th May 2008, 20:40
Domne, are cineva vreo explicație logică pentru marșurile ăstea ? Are vreo semnificație socială exhibitionismu ăsta de buci ?
Si in altă ordine de idei, legile din Romania nu mai incriminează fapta de exhibitionism in public ?
maks
24th May 2008, 20:44
La parada de anul asta a fost interesanta atitudinea politiei.D. Cristian Ciocan purtator de cuvant al acestei institutii prezenta un banner anti gay si spunea pe un ton incendiar "Priviti ce aveau manifestantii amendati la ei.Bannere cu inscriptii antigay!!!!" Prezentau un banner neinteligibil, sters.Nu am reprodus textual dar asta era tonul si ideea.Curat murdar.Se pare ca "ceilalti", ticalosii nenorociti de la noua dreapta, batranele crestine sau cetatenii aflati prin preajma care isi exprimau pozitia fata de manifestatie nu aveau acordul primariei.
IVAN_V
24th May 2008, 21:05
QUOTE (kkLM @ May 24 2008, 19:00)

Wa Dumnezeu a lasat bartabul cu p... si femeia cu pi... Ce tot atata mister? Eu ies in strada sa strig " vai ce tare sunt, rup 3 paturi pe saptamana ! , Sunt hereto, iubiti-ma !, Am fetish-uri! Ssau ce naiba ? Iese vreun hetero sa faca asa ceva? Ar trebui sa dau anunturi in monitorul oficial cand cumpar prezervative, sa ma laud cu cine o fac, si ca Da, e femeie !?!?
Sa stea draculu in casa lor , sa se f... cat vor. E o problema mintala, is dereglati, si nu e un motiv de lauda !!!. Ce mai urmeaza ? Ca peste cativa ani sa fie lumea si mai " libera" si sa iasa in strada si pedofilii ? Ce parere anormala isi fac copiii care se uita la niste dereglati gay ?
BA A LUAT-O RAZNA PLANETA ?? Inteleg cand iese un grup sa-si ceara drepturile. Dar astia gay ce drept isi cer ? Sa nu fie spionati prin pereti cu raze x ? Sau care e problema lor ? Atat timp cat is in casa lor, i-a intrebat cineva ceva ? Ce cer ? Pumni in cap ?
Dihorul Razboinic
24th May 2008, 21:05
De ce nu se duc prin popor, prin Ferentari, Rahova, pe acolo? Sa ii vada si omu' obisnuit ce frumosi
sunt.
Cind facem un Viking Parade? Cu sabii, topoare, bere, tot tacimul?
pucon
24th May 2008, 21:09
QUOTE (TIC @ May 24 2008, 12:43)

mie mi-e milă de ei! o fi vreun medicament pentru boala lor?
Spermafutilatdeputzolina
ciureanuc
24th May 2008, 21:25
QUOTE (pivo @ May 24 2008, 21:04)

E dreptul tau sa ti se faca greata la vederea a 150 de homosexuali, insa pe principiul asta ar trebui interzisa orice manifestatie publica. De exemplu si mie mi se face greata cand vad un miting PSD... totusi nu ma duc sa arunc cu pietre.
ce tare e comentariul!!! Bravo drace! 
Nici eu nu am nimic cu ei... dar care e rostul festivalurilor astea??? Sa atraga adepti?
Sa... sa ce??
terratec
24th May 2008, 22:10
Niste bolnavi sunt lasati in libertate sa isi propovaduiasca mizeriile.
Jandarmeria, o adunatura de analfabeti platiti din banii nostri, ii protejeaza in actiunea lor murdara.
Mai rau este ca multi incep sa le tolereze manifestarile scarboase in public.
Va ca si pe forum se manifeste o toleranta fata de aceste actiuni publice ceea ce este foarte rau.
Multi se incurca in notiuni, nu fac diferenta intre libertatea de a alege orientarea sexuala si manifestarea orientarii sexuale in public.
Blitzkrieg
24th May 2008, 22:29
QUOTE (Alex_Dum @ May 24 2008, 20:33)

Chiar imi pare rau ca anul asta nu s-a lasat cu incidente... erau doar 200...
Mai imi pare rau ca televiziunile se preteaza la a promova asemenea mizerii.
Imi pare rau ca parchetul a amanat miseleste decizia (de parca n-ar fi stiut ca azi e poponareala) cu privire la miting.
Asta speram eu. Se se intalneasca toti si sa se bata. Asa s-ar invata toti minte. La noi numa asa se poate
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.