De luni 08 noiembrie, Orange Romania va lansa in premiera un nou tip de abonament! Denumirea comerciala va fi Abonament Reincarcabil si va imbina avantajele sistemului PrePay cu avantajele oferite abonatilor.
Despre ce este vorba:
clientul va plati o taxa lunara de abonament
in fiecare luna va primi un credit inclus in abonament
clientul va putea reincarca oricand folosind aceleasi metode disponibile la PrePay
creditul va putea fi consumat pe tot parcursul lunii de facturare, iar creditul neconsumat se va reporta, fara limita, in luna urmatoare de abonament
clientul va avea la dispozitie planurile tarifare PrePay:
Standard, Unic, Timp Favorit, Numere Favorite, Mesaje Scrise
acces la programul Orange Thank You:
- puncte TY (puncte pentru factura + puncte pentru creditul reincarcat) care vor putea fi utilizate pentru plata facturii si achizitionare de terminale/accesorii
- credit cadou lunar (fidelizare dupa 8, 24, respectiv
36 luni)
- credit aniversar (dupa 8 luni)
Codename
Nov 3 2004, 20:47
Mi se pare o idee EXCELENTĂ ! Pot să zic BRAVO ORANGE ! 
Probabil este una dintre cele mai bune idei avute în ultimii ani. Acum, prin acest "abonament prepay" clienții se vor putea folosi de o fidelizare mai bună pentru segmentul prepay. Până acum, cei care foloseau cartele nu aveau la dispoziție un sistem care să le ofere telefoane subvenționate. Probabil inovația anului!
IP-XCENTRIC
Nov 3 2004, 20:51
Inca un bobarnac in capul Connex!
Codename
Nov 3 2004, 20:54
și încă ceva. Ce ne poți spune de serviciile disponibile ? Pentru că este un aspect foarte important. Dacă nu oferă și serviciile disponibile la abonamente, cred că toată treaba cade, fiind numai un prepay într-o altă pălărie.
Mda. O mare prostie. Numai in Romania ar putea aparea asa ceva...
Panther_G
Nov 3 2004, 21:11
Vrabia Mihai Viteazu...dupa cum zicea un clasic in viata...ideea e noua si draguta...dar..vedeti ma si leopardu`...se plateste taxa de abonament...fie ea si 2 $ tot abonament e...abonament sau cartela reincacabila?abonament deoarece presupune taxa lunara...indiferent cat ar fi ea...a...ca nu mai e perioada contractuala de 12 luni obligatorii..asta e alta poveste..asta da e un + pt portocale...cat despre strutocamila...credeti ca omul cu bani (macar salar stabil) o sa isi ia chestia asta?de ce nu s-ar abona?ca beneficiile sunt mai mari...oricum te-ai uita...in rest?toate bune si la vara cald
O idee buna - De fapt o facilitate - foarte importanta - in cazul firmelor care le pot da agajatilor o limita de credit si pot primi si factura fiscala ca abonament si o pot deconta, si le da si lor (angajatilor) la nevoie posibilitatea sa-si incarce.
Altfel.... nu vad sensul, La cartele deja tarifele mi se par acceptabile, primesti bonusuri, iar daca vorbesti ceva mai mult iti iei abonament- tocmai in ideea ca nu ai limita teoretic la convorbiri. Deci doar in cazul de sus mi se pare o facilitate- ...... targetul.... interesant, persoanele juridice.
Codename
Nov 4 2004, 00:40
Păi da Oneill, dar îți scapă un lucru. Mai contează șI altceva, NU NUMAI tarife mici și bonusuri înseamnă o cartelă. Adevăratul avantaj va fi dacă vor fi și serviciile de la abonamente pentru că de mult timp clienții prepay au fost puternic dezavantajați la acest capitol. Vezi numai exemplul WAP-ului care a fost introdus nu demult, în urmă cu doar câteva luni, pe când la abonamente există deja EDGE! și ar mai fi o grămadă de alte servicii care erau puse doar sub nasul abonaților. Prăpastia era MULT prea mare între abonamente și cartele.
Ar face bine să lanseze odată CONNEX eXtraopțiunile la Cartela CONNEX, altfel o să aibă mult de furcă cu noul serviciu de la portocale.
Abonamentu asta e un fel de struto-camila.
Astept si tarifele in retea si in afara ei, valoarea creditului, apoi mai vorbim
o sa revin cu informatii despre abonamentul nou atunci cand se vor mai trimite informari suplimentare catre dealeri...si eu sunt super curios si am o multime de intrebari..
stay tuned!!!
Banuiesc ca valoarea creditului primit in fiecare luna va fi egala cu valoarea abonamentului platit.
Altfel pt niste puncte Thank You nu-mi prea convine sa platesc si abonament si sa mai am si tarife de prepay.
Intr-un fel vor sa se scape de cartelarii ce incarca de 3-4 ori pe an cu exorbitanta suma de 5 USD.
Ideea e interesanta dar posibil sa fie destul de inutila.
MrMxyzptlk
Nov 4 2004, 16:51
Asa ceva exista deja pe piata. se numeste ZSmart. Sa vedem cu ceva va fii oferta Orange mai buna. Dar pariez ca nu va fii mai bun. daca chiar se tin tarifele PP si trebuie sa platesti abonament atunci suxx.
QUOTE(MrMxyzptlk @ Nov 4 2004, 16:51)
Asa ceva exista deja pe piata. se numeste
ZSmart. Sa vedem cu ceva va fii oferta Orange mai buna. Dar pariez ca nu va fii mai bun. daca chiar se tin tarifele PP si trebuie sa platesti abonament atunci suxx.
Hai ca orice relatie cu zapp inseamna sa te abonezi per sempre la ei... e fooarte departe de conceptul de pre-pay. Da, abonamentul e doar 3$, dar si tarifele sunt proaste. Acum vorbim inca degeaba fara ceva mai clar, dar suna tentant
QUOTE(cez @ Nov 4 2004, 01:34)
Abonamentu asta e un fel de struto-camila.
Abonament cu preturi de prepay nu se poate.
Nu s-ar abona nici naiba.
Trebuie sa aiba un avantaj la tarife.
QUOTE(MrMxyzptlk @ Nov 4 2004, 16:51)
Asa ceva exista deja pe piata. se numeste
ZSmart. Sa vedem cu ceva va fii oferta Orange mai buna. Dar pariez ca nu va fii mai bun. daca chiar se tin tarifele PP si trebuie sa platesti abonament atunci suxx.
Chiar asta poate fi comparat cu ZSmart. Dar aici ONeill are dreptate. Sa vedem asta din punctul de vedere al unor firme care dau telefoane mobile pt. angajati. Pana acum ei n-au putut sa limiteze cat de mult foloseste angajatul. Acum ei vor avea o optiune. Angajatul primeste de la firma pt. o luna o suma fixa, daca vrea sa vorbeasca mai mult, sa plateasca din buzunarul sau. Mi se pare o idee excelenta de la Orange.
Si MrMxypztlk ZSmart este defapt cam aceeasi dar nu o poti reincarca. Deci nu puti sa limitezi...
MrMxyzptlk
Nov 4 2004, 19:20
QUOTE(tudor @ Nov 4 2004, 16:58)
Hai ca orice relatie cu zapp inseamna sa te abonezi per sempre la ei... e fooarte departe de conceptul de pre-pay. Da, abonamentul e doar 3$, dar si tarifele sunt proaste. Acum vorbim inca degeaba fara ceva mai clar, dar suna tentant
Da, tarifele chiar sunt proaste. Dar dupa comunicatul de la Orange o sa fie si mai proaste daca chiar o sa foloseasca tarifele PrePay existente. Si dupa ce am citit comunicatul de 3 ori la rand, cred ca asta este cazul. Insa daca la acest abonament cu tarife PrePay se poate adauga optiunile din abonamente alta va fii cazul. Atunci ar putea chiar sa fie superb oferta. Totusi cred ca GPRS va exista la acest abonament reincarcabil...
ZSmart nu se poate reincarca: asa este. Insa daca sefii vor limitare nu fac abonamente ci o sa dea cate o cartela de reincarcare lunar la angajati. Daca este Abonament Reincarcabil cred ca se poate depasii limita pe care ai si atunci iarasi suntem la faza cu ZSmart si abonamentel normale. Daca este si PrePay atunci s-ar putea sa fie cazul ca depasesti limita si la reincarcare primesti cu atat mai putin cu cat ai consumat mai mult. Deci avem niste posibilitati interesante si Orange are sansa sa dea lovitura cu acest sistem. Dar eu cred ca asteptam si speculam prea multe si o sa fim dezamagiti... Dar sa speram. Inca 4 zile.
djadi21
Nov 4 2004, 20:06
Pare util, insa raman de vazut tarifele, daca sunt mari nu mai e accesibil.
exista serviciul corporate care permite limitari la nivel de grup, retea, alte retele. deci eu zic ca e ceva ratat din start abonamentul.
Ultimele noutati!!!
Abonamentul va fi 7$, lunar utilizatorul va primi credit de 5$, tarifele sunt aceleasi ca la prepay, la fel si planurile tarifare, s-a scos bonusul de incoming insa s-a bagat bonus de vechime lunar, dupa ce se termina creditul utilizatorul poate cumpara si reincarca cu cartele normale valorice cu diferenta ca la abonament se primeste bonus 30% din valoarea reincarcarii, numarul se suspenda in caz de neplata si nu se poate activa daca se face vreo reincarcare. Creditul se reporteaza nelimitat.
In concluzie...e f.bun pt firmele care vor sa controleze cat vorbesc angajatii lor si e la fel de bun pt cei ce vor lua telefoane la fidelizare dupa un an de zile. Probabil sunt utilizatori de prepay care incarca cu sute de dolari pe luna asa ca nu le va fi greu sa isi ia un telefon aproape gratis la un an de zile...E gamdita treaba, nu lansau ei aiurea tipul asta de abonament.
Pt cei care nu agreeaza aceasta idee pot sa ramana in continuare la abonamentul sau cartela lor...asa cum cred ca o sa raman si eu la abonamentul meu de 7$..Orange free
bogdanu2
Nov 4 2004, 21:34
Da,excelent pentru clientii pre-pay care vor sa-si ia telefon.
Interesant este ca in Romania se pare ca totul merge din prost in mai prost. Acum cativa ani cu 7$ puteai sa-ti iei un abonament free, acum poti sa-ti iei tampenia asta de aboament.
1. Nu pot sa inteleg cine ar fi atat de "dumb" sa dea bani pe abonament k sa aiba taife de prepay...
2. O structura de abonament corporate orange/connex - MVPN permite controlul absolut asupra fiecarui sim in parte, la niste tarife la care un utilizator de rand viseaza inca....
3. Zapp Smart(0.1$in retea/0.22$in alte ret; 7$ cu 4$ credit) este un abonament facut pentru a ajuta zapp-ul sa treaca la prepay. La ei este si mai greu deoarece trebuie sa-si scoata subventia pe care o fac la pretul telefonului.
Abonamentul asta de la orange(daca intradevar va exista in conditiile de mai sus) este pe cat se poate de slab. Poate vreo cativa parinti derutati o sa faca abonamente pt odrasle k sa le ia telefonul (de fite) mai ieftin si sa nu-i rupa la factura....
Total deacord cu ikon.
Din ce spuneti voi reiese ca in afara faptului ca poti lua 1 data pe an telefon la pret redus, nu are alt avantaj abonamentul asta. A...defapt are chiar dezavantaj fata de prepay ca nu mai dau bonus pt apelurile primite si iti baga mana in buzunar sa-ti ia 7$. E o struto-camila nereusita!
But..smile orange vor fi si unii care vor fi luati de val cu oferta asta
Codename
Nov 4 2004, 23:43
Nu-ți ia 7 USD! Ăți ia doar 2 USD. Ceilalți 5 USD îi cheltuiești tu cum vrei! și în plus ai acces la serviciile de la abonamente (cel puțin așa sper).
abonam asta e bun ptr cei care vor sa isi ia telefon la pret de oferta si sa il rezilieze dupa un an. ca nu trebuie sa dea ptre mult abonamentul lunar.
in rest numai dezavantaje.
QUOTE(rex @ Nov 4 2004, 22:47)
abonam asta e bun ptr cei care vor sa isi ia telefon la pret de oferta si sa il rezilieze dupa un an. ca nu trebuie sa dea ptre mult abonamentul lunar.
in rest numai dezavantaje.
Ce-ar fi sa le enumeri?
Adica iti iei telefon subventionat cu vreo 100 USD si platesti apoi 'din buzunarul tau' 2 USD/luna timp de un an.
Mie mi se pare ca cei care deja condamna acest abonament (nelansat inca) ori sunt rai, ori pur si simplu tin cu concurenta..
Sa stiti ca Orange nu obliga pe nimeni sa-si faca un asa abonament, pe urma din cate am inteles eu se primeste de fiecare data un bonus de 30% la reincarcare. Iata deci un avantaj. Sunt absolut convins ca are o gramada de dezavantaje (ca de, trb sa iasa de undeva banii aia pt subventie la telefon). Dar in nici un caz nu trebuie condamnat din start. Parerea mea, dragi fani Connex si Zapp.
E un abonament care are limita la credit!! Daca vrei sa vorbesti trebuie sa platesti abonametul si mai trebuie sa mergi si la un dealer pentru reincarcare!!! O mare prostie!!
Pentru omul de rand nu e bun!! Cine nu vrea sa depaseasca o anumite suma, nu vorbeste la un abonament traditional!! Iar daca tarifele sunt la fel ca la prepay, cine si-ar mai face acest abonament de 7$???
Poate firmele pentru a controla limita de credit!
Dar totusi sa asteptam "descrierea" oficiala pentru a vedea avantajele acestui abonament!!
andreic
Nov 5 2004, 08:25
Sa inteleg de aici ca abonamentul va fi mai mic si ca nu expira valabilitatea daca nu "incarci"... sau cum ca nu prea am inteles ?
reclamagiu
Nov 5 2004, 08:29
cum zicea si cineva mai sus: ptr corporate exista deja MVPN (mobile Virtual Private Network) unde angajatorul defineste white list0uri si black list-uri.
Treaba asta e mai buna decat limita de credit. E limitare de destinatie si asa esti sigur ca nu o sa sune ala din credit la 898989...
Treaba cu abonamentul asta e ca iti lasa impresia ca iti ia 2$ din buzunar, dar iti ia 7$.
Eu unu as da un astfel de abonament unui copil sau adolescent, pentru ca avantajul lui ar fi ca acel credit de 5$ lunar, daca nu e vorbit se reporteaza la nesfarsit (sau pana nu iti platesti factura si dai 5$ sa te reconecteze
)
Target-ul sigur nu sunt firmele, ci familii care isi permit sa ia pustiului un astfel de abonament si telefon.
daniel28
Nov 5 2004, 08:51
Hai sa facem un calcul simplu pentru PrePay !!!
Eu vorbesc de pe telefonul personal Orange mai ales seara si in week-end in retea. Ziua sunt la birou. Sa zicem ca imi iau PrePay. Natural, o sa-mi iau planul tarifar Timp Favorit. Tarife seara si in week-end: 0.12 usd in Orange si cu orice retea fixa.
Incarc 9 usd pe luna timp de un an: 9 x 12 luni = 108 usd
Bonus la folosirea cartelei de reincarcare 1usd/cartela: 1 x 12 luni = 12 usd
Bonus la incarcarea 1 la 30 de zile 20% din valoarea cartelei: 9 x 20% = 1.8 usd
Bonus la incarcarea 2 la inca 30 de zile 25% din valoarea cartelei: 9 x 25% = 2.25 usd
Bonus la urmatoarele incarcari la fiecare 30 de zile 30% din valoarea cartelei: 9 usd x 30% x 10 luni ramase din an = 27 usd
Bonus aniversare 1 an in retea: 3 usd
Bonus de fidelizare 5% din valoarea creditului consumat intr-un an (daca ati consumat minim 50 usd): 12 luni x 9 usd/luna x 5% = 5.4 usd
Si acum concluzia:
Total incarcari: 108 usd
Minute disponibile: 108 / 0.12 = 900
Total bonusuri: 51.45 usd
Minute suplimentare disponibile = 51.45/0.12 = 428
Procent reducere: 428 x 100/900 = 47.55%
Cost real pe minut vorbit: 0.12 * (100-47.55) = 0.063 usd/minut
Ce ziceti? E rentabil 0.063 usd/minut seara si in week-end cu orice Orange si orice retea fixa?
daniel28
Nov 5 2004, 08:59
Poate va mai apare la acest abonament si vreo modificare a intervalului orar de incepere a planului tarifar Timp Favorit. Sa inceapa de pe la ora 18.00 sau 19.00.
Stai putin!! Matematic e corect daca ti-ar da inapoi in buzunar bonusul dar nu ti-l da!!
Asa ca tu vorbesti cu 12 CENTI!! Nu ai cum sa vb cu mai putin!! DOAR CA:
pe langa 108/0.12=900 minute
mai ai 51.45/0.12=428 minute
Deci tu de 108$ vorbesti 1328 minute in retea cu 12 CENTI, nu mai putin!
Pe cand la abonament ai 4$+7$extra =11$ *12 luni = 132$ in care ai 180 minute*12 luni! 2160 minute pe an!!!
Deci Prepay-ul tau: 108$ = 1328 minute
Abonament : 132$ = 2160 minute plus fidelizare & stuff!!!
QUOTE(Arpi @ Nov 5 2004, 09:33)
Pe cand la abonamet ai 4$+7$extra =11$ *12 luni = 132$ in care ai 180 minute*12 luni! 2160 minute pe an!!!
Deci Prepay-ul tau: 108$ = 1328 minute
Abonament : 132$ = 2160 minute plus fidelizare in stuff!!!

Cu ce abonament de la Orange poti vorbi mai mult de 180 min in retea? Eu stiam ca dupa platesti 14 c/min. Abonamentele alea Free s-au dus.
Ai uitat si de bonusul de 30%?
Ieri ca la Prepay in fond numai ca mai si avantajele de a fi abonat. Daca incarci mai des iesi si mai bine decat ai fi un simplu cartelist.
Scopul acestui abonament nu e sa fie mai ieftin ci sa-i vada pe cartelari avand un consum minim de 7 USD/luna contra mici alte avantaje.
Daca sunt cartelar si incarc lunar de 10 USD nu vad de ce nu mi-as face abonamentul asta.
Iar la connex ai:
7$ (50 minute) + 2$ extra = 9$ abonament +10$ (pentru consumare extra cu 5 centi)
Deci avem 19$*12luni=228$ si 250 minute *12=3000 minute!!
228$=3000minute dar dupa 17:00 cu ORICINE in ORICE retea!!!
mda, ma entuziasmase ideea dar mi-a mai trecut... e sentimentul ala nashpa ca esti nevoit sa consumi... pt ca orange oricum iti ia din buzunar cei 7$. Dar pt cineva care consuma mult pe pre-pay(eu nu cunosc asa persoane, sa scrieti daca aveti astfel de cunoscuti, la mine cine am vazut ca consuma are abonamente mari...).
Mi se pare total necinstit sa te oblige sa incarci daca tu mai ai bani in cont... uitasem de prostia cu valabilitatea... Adica ar fi mishto daca ti-ar lua 2$ pe luna pana ajungi la credit zero... eu la asta m-am gandit la inceput, dar vad ca realitatea e departe de ce credeam eu...
QUOTE(cmidp @ Nov 5 2004, 10:42)
Cu ce abonament de la Orange poti vorbi mai mult de 180 min in retea? Eu stiam ca dupa platesti 14 c/min. Abonamentele alea Free s-au dus.
cine a zis ca poti vb mai mult de 180 minute!! Calculul e facut ca si comparatie (raportat la an) la calculul (de prepay ) facut de daniel28 in care iesea 6 centi pe minut!!!
Vorbeam de abonament de 4$+extraoptiune de 7$ in care ai inclus 180 minute!!
daniel28
Nov 5 2004, 14:24
QUOTE(Arpi @ Nov 5 2004, 10:29)
Stai putin!! Matematic e corect daca ti-ar da inapoi in buzunar bonusul dar nu ti-l da!!
Asa ca tu vorbesti cu 12 CENTI!! Nu ai cum sa vb cu mai putin!! DOAR CA:
pe langa 108/0.12=900 minute
mai ai 51.45/0.12=428 minute
Deci tu de 108$ vorbesti 1328 minute in retea cu 12 CENTI, nu mai putin!
Ai dreptate. Eu nu am zis ca PrePay este mai ieftin decat abonamentul. E si logic sa fie mai scump ca sa te agate cu abonamentul. Facusem un calcul care sa arate ca tarifele in retea si catre fix ale PrePay (care se vor regasi la noul abonament) pot fi relativ avantajoase in anumite conditii (eu am dat exemplu de una)
Nici la abonamentul de 4+7 nu ti se da nimic inapoi. In plus dai 12 usd pe an in plus ca sa ai tariful de retea catre fix, iar apelurile catre fix nu sunt incluse in cele 180 lunare. Iar dupa ce depasesti cele 180 minute pe luna ai tarif de 0.14 usd.
Merci de raspuns
george126
Nov 6 2004, 19:37
Nu inteleg de ce sa agitati cu acest abonament orange prepay k nu se stie nimic! nu a aparut nicaieri oficial asa ceva! sa traim pana luni sa vedem!
george126...o sa te convingi de luni...daca nu crezi ce am postat f.bine...nu puneam ceva aiurea de nebun..mai ales ca informatia e verificata...
Inca o data...abonamentul asta este f.bine targetat pe niste nise si grupuri tinta de clienti..le ofera ceea ce un abonament sau un prepay nu le putea oferi indeajuns. Sa asteptam cateva zile sa vedem reactiile oficiale!
george126
Nov 6 2004, 23:27
Eu, tin sa-ti spun k am sunat la relatii cu clientii si habar nu am, nu stiu nik! nu stiu tu de unde stii! imi spui si mie?!?
Codename
Nov 7 2004, 00:58
Simplu: este dealer Orange și a primit datele printr-un e-mail.
QUOTE(george126 @ Nov 6 2004, 23:27)
Eu, tin sa-ti spun k am sunat la relatii cu clientii si habar nu am, nu stiu nik! nu stiu tu de unde stii! imi spui si mie?!?
De sigur ca nu stiu nimic despre un produs nelansat. Au odata am vorbit la Orange Thank You VIP cu un dealer si am intrebat despre SPV si off record mi-a spus ca va fi disponibil curand si in .ro dar on record ei NU o sa recunoasca ceva ce este inca nelansat. Maine suna din nou la 411 si intreaba din nou despre abonament. Dupa ce e lansat.
Corbul2004
Nov 8 2004, 09:58
este luni ceva noutati???!!!!!!!!
Corbul2004
Nov 8 2004, 10:35
La Orange îti oferim produse cu care sã poti alege mereu cât vorbesti si cât plãtesti.
Cu abonamentul reîncãrcabil lansat în premierã de Orange, poti avea beneficiile unui abonat si poti reîncãrca creditul cu ce valoare vrei, când vrei, ca un utilizator PrePay. Plãtesti o taxã lunarã ca orice abonat si beneficiezi de un credit de comunicatie inclus pe care îl poti reîncãrca oricând doresti prin orice metoda de reîncãrcare disponibilã pentru utilizatorii PrePay.
Ăn plus, beneficiezi de
30% bonus din valoarea reîncãrcatã pentru creditul reîncãrcat cu valori între 9 si 200 dolari
de toate avantajele programului Orange Thank You: credit-cadou, puncte Thank You, telefoane la preturi speciale.
abonament lunar
7 USD fãrã TVA
credit de comunicatie inclus
5 USD credit lunar
Creditul poate fi consumat pentru orice tip de apel, pentru a trimite mesaje scrise sau multimedia, pentru servicii de date, etc. Dupã ce l-ai consumat poti doar sã primesti apeluri.Pentru a putea apela trebuie sã reîncarci creditul.
Creditul neconsumat într-o lunã se reporteazã fãrã limitã în luna urmãtoare
tarife aplicate apelurilor nationale
Ăn functie de nevoile tale de comunicare poti alege unul dintre planurile tarifare Standard, Unic, Timp Favorit, Numere Favorite sau Mesaje Scrise. Pentru optiunile tarifare fã click aici
tarife aplicate apelurilor internationale
Poti suna oriunde în lume de la telefonul tãu mobil. Pentru tarifele apelurilor internationale fã click aici
cum reîncarci creditul
Poti reîncãrca creditul oricând doresti, în functie de nevoile tale de comunicare, prin orice metodã de reîncãrcare disponibilã pentru utilizatorii PrePay.
Orice metodã folosesti, nu se aplicã perioadele de valabilitate în functie de valoarea reîncãrcatã ca la reîncãrcarea unui cont PrePay.
Primesti si un bonus de 30% din valoarea reîncãrcatã pentru creditul reîncãrcat cu valori între 9 USD si 200 USD.
Detalii despre metodele de reîncãrcare a creditului gãsesti aici
programul Orange Thank You
Orange Thank You îti oferã o combinatie de avantaje personalizate în functie de vechimea în retea si de consumul tãu lunar, prin credit-cadou si puncte Thank You.
mod de achizitie
Disponibil în reteaua proprie de magazine Orange, precum si la partenerii Orange.
mentiuni
Taxarea convorbirilor se face la secundã, dupã primul minut de convorbire care este indivizibil.
Alocarea creditului inclus lunar se va face în maximum 24 de ore de la începerea lunii de facturare.
Ăn cazul suspendãrii pentru neplata facturii creditul existent nu se pierde si va putea fi folosit numai dupã ce factura a fost plãtitã.
servicii
Pentru lista serviciilor disponibile fã click aici
MrMxyzptlk
Nov 8 2004, 10:36
Este pe site. Am ajuns la concluziile mele si eu: ca sa ai un adevarat avantaj cu acest abonament PrePay, trebuie sa platesti cel putin 17 usd/luna. Asta inseamna ca 7 USD abo+10 USD reincarcare. Pentru 17 USD/luna imi construiesc un abonament mai bun bazat pe Planul Personal. Deci nu prea merita. Nu stiu ce sa zic... Am avut sperante mai mari in legatura cu acest abonament dar sunt aceeasi tarife ca si la PrePay deci ... No Comment
MrMxyzptlk
Nov 8 2004, 10:38
eh. si fara GPRS ...
Corbul2004
Nov 8 2004, 10:40
o aberatie de abonament cu aceleasi tarife ca la prepay!
de tot rahatu.
george126 si Codename: Nu sunt dealer Orange...dar am un amic care mai nou a devenit dealer Orange si primeste niste informari pe fax si mail de la bucuresti.
Sper ca v-ati convins ca nu aberez cand postez ceva, la fel cum am fost acuzat cand am postat si informatia despre rebrandingul connex. Daca postez ceva nou pe forum este pur si simplu pt informarea noastra.
PS: De la 9 pana acum juma de ora cand am vb cu amicul meu s-au facut 4 abonamente reincarcabile la el. Sta cineva langa o reprezentanta Orange sa ne spuna ce e pe acolo?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.