PRIMARIA SECTOR 4
Pages: 1, 2

melany72

E an electoral! Ca de obicei alesii care vor sa mearga mai departe se agita sa ne vrajeasca cu o spoiala de curatenie, cu un amarat de parc pt copii...ca fac strazi, ca fac parcari...(vezi PSD-istul de acum 4 ani cu bani cheltuiti pe o fantana arteziana (un miliard la vremea respectiva), sau PD-listul..acum mai nou PC-istul actual...care-si pune PUI-ul peste tot...)

In cine sa ne punem increderea la incercare anul asta?

Ce ziceti de Piedone care s-a trezit ca sta in sectorul 4 dupa 18 ani...si unde...in Unirii..

De ala de la PD-l care se lauda ca o sa faca ce a facut ala de la sectorul 3...(Negoita)

De PSD-istul Manolache care vrea sa revina dra care in 4 ani cat a fost primar nu a stiut ca exista si o alta starda in sector in afara de bdul Obregia...

melany72
Ma, da' toti stati in afara Bucurestiului...sau mai bine zis in afara sectorului 4... dry.gif ?

H725
QUOTE (melany72 @ May 18 2008, 09:19) *
Ma, da' toti stati in afara Bucurestiului...sau mai bine zis in afara sectorului 4... dry.gif ?

sint din tm dar cind vin in b stau la rudele din sect 3. am vazut ca lucrurile merg acolo... daca cineva zice ca va face treaba ca in 3, as alege pe ala... santa.gif
Korner
Mai eu cu cine votez? Anul asta sunt numai cretini pe liste.
1. Bosorogul de Mihalache care acum patru ani nu a avut de prezenatat cetatenilor din sectorul 4 decat o fantana. Si asta pentru ca este aprope de scoala generala unde preda el. Altfel nici pe aia nu o facea.
2. Virgolici. Baba aia care era inspectoare la opc si se facea ca da amenzi in big la comercianti.
3. Inimaroiu? Roiu... In an electoral mai asfalteaza si el. Sa asfalteze pe Candiano Popescu ca am dat de permis acolo si am picat prima data.
4. Gaf-Deac. Un fel de Adi minune garantat Becali. Care mai nou isi lipeste afisele pana si pe portile ghenelor de gunoi... Acolo unde le este si locul defapt. Si nu mai spun ca ma-sa vinde licente in draci. Cine nu stie, sa nu imi vina cu argumente pro.
5. C. Popescu. Piedone care ii spune lui Inimaroiu ca pe el il voteaza damnele din sectorul 4. (Faza tare, il intreaba Inimaroiu: "Dar de ce? Sunteti mai sexi?" La care piedone raspunde: "Mai sexi ca dumneata.")
6. Ala de la pdl, e prea insipid de nici nu ii retin numele... Ala cu fata se securist, uite ce imi scapa.... Silaghi. O garanta Negoita pentru el, dar mi-e ca se face de cacao Negoita la faza asta.
7. Huidu? No way...
8. Restul, cati or mai fi... nici nu mai pomenesc.

La dreq, nu merg la vot anul asta. Fimi-ar sectoru' al dreq.
Mig VWFan
QUOTE (Korner @ May 19 2008, 16:03) *
La dreq, nu merg la vot anul asta. Fimi-ar sectoru' al dreq.

Idem , avem un sector de tot kktul.
Cel putin turul 1 stau acasa si ma voi duce doar la turul 2 in caz de necesitate.
Dihorul Razboinic
QUOTE (Mig VWFan @ May 19 2008, 16:08) *
Cel putin turul 1 stau acasa si ma voi duce doar la turul 2 in caz de necesitate.

Ce inseamna caz de necesitate? Daca ti se infunda WCul? laugh.gif
441529
Suntem vai de noi crybaby.gif . Parca sectorul 4 este blestemat. Tot timpul am avut numai dobitoci la primarie.
In ritmul asta,cu astfel de candidati, cred ca ma apuc de campanie electorala ca independent pentru alegerile din 2012.

Mig VWFan
QUOTE (Dihorul Razboinic @ May 19 2008, 22:14) *
Ce inseamna caz de necesitate? Daca ti se infunda WCul? laugh.gif

Caz de necesitate... de exemplu cum l-am votat pe iliescu in 2000 a sa nu iasa vadim. Capisci ?
Dihorul Razboinic
QUOTE (Mig VWFan @ May 19 2008, 22:27) *
Caz de necesitate... de exemplu cum l-am votat pe iliescu in 2000 a sa nu iasa vadim. Capisci ?

A, cum l-am votat pe Base in 2004 ca sa nu iasa Bombo. Inteleg. smile.gif

Democratie de-a-n scirbelea...
duculeana

QUOTE (Mig VWFan @ May 19 2008, 17:08) *

Zi-mi si mie cine a fost primar la sectorul IV inaintea lui Vasile Mihalache, ca nu mai stiu. Acolo sta unchi-miu, chiar pe Bulevardul Unirii, are vizibilitate spre nord la fantani iar spre sud catre Manastirea Antim.
manoxa
QUOTE (duculeana @ May 20 2008, 12:14) *
Zi-mi si mie cine a fost primar la sectorul IV inaintea lui Vasile Mihalache, ca nu mai stiu. Acolo sta unchi-miu, chiar pe Bulevardul Unirii, are vizibilitate spre nord la fantani iar spre sud catre Manastirea Antim.

HAHAHA
ala nu e SECTORUL 4. Acolo e in "centru". Incearca sector 4 ca Berceni City, acolo sa vezi capitala europeana.
Moaca
QUOTE (441529 @ May 19 2008, 23:27) *
Suntem vai de noi crybaby.gif . Parca sectorul 4 este blestemat. Tot timpul am avut numai dobitoci la primarie.
In ritmul asta,cu astfel de candidati, cred ca ma apuc de campanie electorala ca independent pentru alegerile din 2012.

Scuze de offtopic, da' daca voi va plangeti, noi, amaratii din sectorul 5 care este, ce sa mai zicem ? biggrin.gif
manoxa
QUOTE (Moaca @ May 20 2008, 12:19) *
Scuze de offtopic, da' daca voi va plangeti, noi, amaratii din sectorul 5 care este, ce sa mai zicem ? biggrin.gif

offtopic: realegem din primul tur sad.gif(
abancor
Inainte de Mihalache, la 4 a fost Marin Lutu, tot un tataie cu mecla de comunist smecher. E prin procese pentru diverse manevre, presa considera minarelile lui ca primar drept cele mai nasoale din Bucuresti.

Da, si io zic ca am avut parte numai de ciurucuri la primarie. Cred ca acu nici nu mai votez, ca prin toamna sper sa ma mut in sectorul 1.

Oricum, eu, la zona mea (Tineretului), nu am nimic de reclamat, poate doar lipsa parcarilor, dar asta e valabila oriunde.

Totusi, in astia 4 ani am vazut ca s-a asfaltat la greu prin cartierele "rurale". Din pacate acolo vizibilitatea e mica, asfaltezi o strada si te vad 25 de alegatori, fata de asfaltarea unei alei intre blocuri, care are garantat sute de spectatori. Aici sunt Ontanu si Vanghelie maestri - vopsesc trei gardulete la parterul blocurilor de pe Iancului si lumea zice mama ce treaba a facut Ontanu! Sa revin la Inimaroiu - recent am constatat ca in ultimii ani s-au asfaltat multe strazi in Aparatori sau in Brincoveanu. Eu, locuitor la bloc, eram total ignorant fata de acele zone, pina am realizat ca de la an la an erau mai multe strazi asfaltate in cartierele pomenite. Omu o fi facut ceva treaba, da noi nu stim!
Korner
Unirii in sectorul patru, este ca si Cotroceniul in sectorul cinci. Chiar daca este la Vanghelie, nu poate fi lasat de izbeliste cu muntii de moloz de bca pe strazi.
Inimaroiu face pui. In an electoral. A rebetonat parcarile dintre blocuri. De parca asta ma interesa pe mine. Mai bine facea parcari noi in spic pe lungimea bd. pionierilor laugh.gif Si mai bine asfalta nenorocita aia de Candiano Popescu. Gaborii ne pun sa dam de permis numai pe strada aia cu piatra cubica, in rampa cu inclinare 50% si pe ploaie. Iti dai seama cate sanse ai sa iei din prima...
Io pe aia din sectorul cinci chiar nu ii inteleg. De ce va plangeti fratilor, l-ati ales de doua ori? V-ati facut-o cu mana voastra. Macar noi alegem mereu pe altul din gramada aia de oameni seventh-hand care candideaza.
abancor
Candiano nu are asfalt? Cel putin pina la prima strada dupa politie are.

Bulevardele mari tin de primaria mare. Parcari in spic pe Tineretului (Pionierilor) ar merge doar daca ar fi facute si pe partea cu parcul. Altminteri adio parcare pentru juma din locatari. Acu se parcheaza pe trotuar perpendicular, pe trotuar paralel (in fata celor perpendiculare) si pe banda 1 paralel pe partea cu blocurile, plus pe banda 1 paralel pe partea cu parcul! Deci sunt 3 sau 4 siruri de masini parcate pe intreaga lungime a bulevardului. Daca ar fi sa parcam legal, intr-o parcare, cel mai aproape ar fi la Unirii!
Korner
Pe Candiano nu se vede pic de asfalt din Serban Voda, cand treci prin dreptul mousoleului.
Bine. Atunci o parcare supraetajata nu ar strica. Chit ca mananca nisiparul de la trecerea de pietoni, pentru ca nu mai pot caminoanele de gunoi sa intre pe stradutele din Tineretului din cauza masinilor parcate. Intra si tu vreodata daca ai drum pe aleea Tohani. Acolo se merge cu masina... pe trotuar. Pentru ca partea carosabila pe care se poate circula este mai mica decat latimea unui automobil. Asa ca Inimaroiu face o parcare rapid inainte de alegeri, ori ROIU, ca nu il mai voteaza nici dreq.
abancor
N-ar strica!

Stiu Aleea Tohani, ca stau pe acolo.
441529
Si, pana la urma cu cine votam? Ca toti astia sunt o apa si un pamant. Adica, noroi.
abancor
Cred ca pina la urma ideea e sa nu avem asteptari prea mari. Sa vezi ce primari misto o sa avem in cazul asta!
Blackhawk
Iarasi un primar caracteristic pt Sectorul 4: Piedone.

Din pacate toti erau candidati second-hand, ca intotdeauna dry.gif
romaximusro
incearca piedone sa-si acopere urmele carnetului obtinut pe blat?

Dosarul cu mutația lui Piedone s-a evaporat

Dosarele care cuprind fișele a câteva sute de persoane ce și-au făcut mutații în județul Argeș, anul trecut, pentru a obține permisul de conducere ilegal au dispărut din birourile Serviciului de Evidență a Populației din comunele Topoloveni și Costești.

Angajații serviciului au descoperit lipsa dosarelor la sfârșitul săptămânii trecute, însă nu pot preciza momentul exact al dispariției. „La Topoloveni s-a constatat lipsa unui dosar cu 100 de mutații, în timp ce la Costești situația e puțin mai complicată deoarece cel care se ocupa de completarea fișelor de schimbare de domiciliu, agentul Dumitru Deleanu, s-a sinucis acum trei săptămâni. Nu pot spune deocamdată dacă dispariția fișelor este premeditată. E posibil să fie doar rătăcite“, susține Viorel Badea, șeful Serviciului pentru Evidența Populației Argeș.

Printre fișele „rătăcite“ se află cele ale lui Cristian Popescu Piedone (care și-a schimbat domiciliul într-o comună de lângă Topoloveni pe perioada examenului auto) și ale fotbaliș tilor bucureșteni Andrei Mărgă ritescu și Cristian Tănase, care și-au schimbat domiciliul la Costești. Polițiștii cred că dispariția acestor fișe ar putea avea legătură cu dosarul în care 22 de polițiști și angajați civili ai Serviciului de Permise Pitești sunt cercetați în stare de arest, pentru fraudă și asociere în vederea comiterii de infracțiuni.

sursa: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...e-s-a-evaporat/
Mig VWFan
Suntem blestemati in sectorul asta sa dam numai de idioti si hoti.
kopu
Asa-zisul "Piedone" ar cam trebui sa-si dea demisia ! mad.gif
Un idiot....
ticodriver
Pt. asta i-ar trebui o farama de bun-simt.
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.