LIVING NEOSET

bulintza45

BUNA ZIUA .
Am deschis acest topic ca urmare a achizitionarii de curand a unui living complet de la Neoset.
Am ajuns intamplator la aceasta firma care este pe undeva prin Otopeni.Sincer nu imi dau seama de ce am intrat deoarece firma si nici fatada showroomului nu erau foarte tentante.Inauntru insa am intalnit niste domnisoare extrem de amabile si dispuse sa imi ofere toate informatiile de care aveam nevoie.Nu mi-a venit sa cred cand mi s-a facut pana si un proiect de design in intregime cu schite 3D si preturile pentru ceea ce doream.Proiect pe care nu mi s-a cerut nici un leu in plus.Ce sa zic ...auzisem de Neoset si ceea ce stiam era ca este un producator scump,hmmm.....da...scump...dar in comparatie cu ce?cu cine?......cu o alta firma concurenta binecunoscuta cu care m-am ars cu bucataria care mi-a venit dupa 2 luni si lovita in ultimul hal.
Ideea e am fost mirata sa vad ca pentru niste servicii pentru care mi s-ar cere o gramada de bani (vezi proiect design interior,consiliere) se pare ca la aceasta firma se pune mai mult accent pe multumirea clientului.Ce sa zic...am fost impresionata.Am primit servicii de calitate de la oameni extrem de serviabili.

Chiar sunt curioasa daca si altii au fost la fel de multumiti sau am avut doar eu noroc:)
Cam atat.
O zi buna
analistul
Am vazut de curand topic-ul despre NEOSET si ma bucur ca in sfarsit sunt si altii care spun ca sunt multumiti de NEOSET! eu mi-am cumparat mobila de la NEOSET pentru ca sunt singurii care iti fac niste schite super si nu te costa nimic, nu esti obligat sa cumperi si nu sunt scumpi pentru ca mobila chiar este foarte buna! au un catalog de produse cu solutii de amenajare superb, m-am inspirat mult!am fost placut surprinsa si de tehnicienii lor care sunt foarte amabili la montaj, fac curatenie, nu lasa mizerie, cutii, ambalaje. Acum ca am mobila NEOSET de ceva timp si este intr-o stare impecabila chiar recomanda tuturor, sunt de departe cei mai tari!

karman2
ceva preturi nu ne puteti da? ca sa vedem cat sunt de buni...
Dornan
QUOTE (analistul @ Jul 19 2008, 22:00) *
Am vazut de curand topic-ul despre NEOSET si ma bucur ca in sfarsit sunt si altii care spun ca sunt multumiti de NEOSET! eu mi-am cumparat mobila de la NEOSET pentru ca sunt singurii care iti fac niste schite super si nu te costa nimic, nu esti obligat sa cumperi si nu sunt scumpi pentru ca mobila chiar este foarte buna! au un catalog de produse cu solutii de amenajare superb, m-am inspirat mult!am fost placut surprinsa si de tehnicienii lor care sunt foarte amabili la montaj, fac curatenie, nu lasa mizerie, cutii, ambalaje. Acum ca am mobila NEOSET de ceva timp si este intr-o stare impecabila chiar recomanda tuturor, sunt de departe cei mai tari!

Cei frate aici, corul laudatorilor Neoset ? Mai rasfirat baieti, mai rasfirat ! Ati auzit de metoda de "marketing viral" si ati inceput sa va faceti reclama pe forumuri ? Nu se mai vinde nimic la voi ?

Deci, ca o parere, Neoset vinde o mobila scumpa, si la cat de scumpa este , calitatea e proasta. Mizeria aia ca imi faci nu stiu ce schita 3D mocca, e o praf in ochi. Normal ca daca nu-mi place, nu iau si nu iti platesc nici o schita 3D. Ar fi culmea tupeului. E normal sa-mi faci schita aia 3D, in speranta ca ma convingi sa cumpar.

Auzi lauda... Ca cica au catalog. Pai si baietii care fac pe comanda, au catalog cu poze. Normal sa ai catalog, cand ai pretentii de firma ...
born2lose
laugh.gif
asteptam preturi detaliate pe ce ati lucrat la ei.
aladdin2k
Sa nu mai spunem ca cei doi foarte multumiti de NEOSET au fix cate 1 post. PENIBIL. Si prostesc as adauga, macar daca mai strangeau ceva posturi prin alte topicuri ca sa fi castigat un pic de credibilitate. Asa, e cat se poate de clar reclama si eu as recomanda inchiderea/stergerea topicului.

PS: Si eu am fost in Galati la o firma locala de mobilier care mi-a facut schite la ceea ce vroiam eu. Insa cand mi-au zis pretul mobilei, am cazut pe spate. N-am luat de la ei si bineinteles, nu am platit nicio schita.
moshuroshu
cu + multumit de un dormitor pentru copil cumparat acum 6 ani,trecut prin 2 schimbari de domiciliu si cateva schimbari de camere prin casa.anul asta l-am dat la alcineva,fiind inca in stare buna.

si un - dormitor matrimonial,la 6 luni de la cumparare am chemat un meserias sa vad daca mai scot ceva din el.am renuntat si l-am facut rafturi in garaj

soryncozma
CITAT (bulintza45 @ 14th May 2008, 18:12) *
BUNA ZIUA .
Am deschis acest topic ca urmare a achizitionarii de curand a unui living complet de la Neoset.
Am ajuns intamplator la aceasta firma care este pe undeva prin Otopeni.Sincer nu imi dau seama de ce am intrat deoarece firma si nici fatada showroomului nu erau foarte tentante.Inauntru insa am intalnit niste domnisoare extrem de amabile si dispuse sa imi ofere toate informatiile de care aveam nevoie.Nu mi-a venit sa cred cand mi s-a facut pana si un proiect de design in intregime cu schite 3D si preturile pentru ceea ce doream.Proiect pe care nu mi s-a cerut nici un leu in plus.Ce sa zic ...auzisem de Neoset si ceea ce stiam era ca este un producator scump,hmmm.....da...scump...dar in comparatie cu ce?cu cine?......cu o alta firma concurenta binecunoscuta cu care m-am ars cu bucataria care mi-a venit dupa 2 luni si lovita in ultimul hal.
Ideea e am fost mirata sa vad ca pentru niste servicii pentru care mi s-ar cere o gramada de bani (vezi proiect design interior,consiliere) se pare ca la aceasta firma se pune mai mult accent pe multumirea clientului.Ce sa zic...am fost impresionata.Am primit servicii de calitate de la oameni extrem de serviabili.

Chiar sunt curioasa daca si altii au fost la fel de multumiti sau am avut doar eu noroc:)
Cam atat.
O zi buna

salut eu am acizitionat o bucatarie de la neoset si sunt foarte multumit de ea dar mai putin de pret:P
tot ce stiu despre aceasta firma este ca nu este romaneasca ci greceasca si lucreaza de 100 de ori mai bine decat mobexpert
Pazvante
CITAT (soryncozma @ 15th June 2009, 22:31) *
salut eu am acizitionat o bucatarie de la neoset si sunt foarte multumit de ea dar mai putin de pret:P
tot ce stiu despre aceasta firma este ca nu este romaneasca ci greceasca si lucreaza de 100 de ori mai bine decat mobexpert

da' cine te-a mintit ca Mobexpert face mobila??? ei o fac la diversi producatori si o comercializeaza (o mare parte)...
magamuru

Eu am lucrat cu NEOSET acum 7 ani cand mi-am cumparat apartamentul.
Am trecut intai prin faza proiectarii, care m-a impresionat - e normal sa primesti acest serviciu de la orice comerciant de mobila, dar nu pentru Romania mai ales cea de acum 7 ani; baietii care isi pierd timpul prin show-room pentru asta sunt angajati, dar rar se ocupa sa te ajute.
Cand mi-au facut un calcul de pret mi-a fugit scaunul de sub picioare. Atentie, eram bagat adanc in credite si nu aveam un venit iesit din comun.
Am mai cautat si pe la altii si, minune, m-au cautat cei de la NEOSET cu o oferta.
Am cumparat un dormitor de adulti, un dormitor de copii si o bucatarie(toate cu un credit la BRD facut prin firma NEOSET).
Ca termen de comparatie, dormitorul adulti(pat dublu, sifonier cu 4 usi si dulap suprapus cu 4 usi, si 2 noptiere) a costat cat un sifonier facut pe comanda.
Mobila o am si in prezent.
Andero
CITAT (magamuru @ 20th October 2009, 10:09) *
Ca termen de comparatie, dormitorul adulti(pat dublu, sifonier cu 4 usi si dulap suprapus cu 4 usi, si 2 noptiere) a costat cat un sifonier facut pe comanda.

Crezi ca pot sa-mi mobilez livingul, dormitorul si holul si 50 de ron? atat costa o masuta de cafea
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.