despre pretul mesterilor

mariuswiz

am o baie . 1.20 pe 1.80 si 2.50 inalta. vreau jos gresie si pe pereti faianta pe toti peretii laterali , minus usa biggrin.gif
vreu sa pun cabina de dus , chiuveta+masca, wc nou ...
faianta si gresia veche o dau jos eu . cam cat ma costa mestierii ? cine a facut ceva asemanator si imi poate spune ar fi ideal .
mersi anticipat
deianadrian
o sa te coste mult manopera..smile.gif sau depinde ce noroc dar la mp de gresie/faianta cam intre 20-40 de ron iti ia depinde de model. La instalator tre sai dai cam 200 de euro sa faca ceva k lumea si sa ai siguranta ca face bine pe acolo ca daca nu face sa spargi dupa gresia sa refaci ii cam costisitor.

mariuswiz
mersi de raspunsul rapid. e cineva din arad pe aici sa imi spuna si preturile din arad , mai mici sau mai mari ca in tm ? teoretic putin mai mic . sau gresesc ?
mariuswiz
QUOTE (deianadrian @ May 13 2008, 20:52) *
o sa te coste mult manopera..smile.gif sau depinde ce noroc dar la mp de gresie/faianta cam intre 20-40 de ron iti ia depinde de model. La instalator tre sai dai cam 200 de euro sa faca ceva k lumea si sa ai siguranta ca face bine pe acolo ca daca nu face sa spargi dupa gresia sa refaci ii cam costisitor.

deci am dat 400 EURO !
mihaha
QUOTE (mariuswiz @ Jul 8 2008, 14:41) *
deci am dat 400 EURO !

400 de euro instalatorul??? Cat ai gasit manopera pentru gresie si faianta???
mariuswiz
QUOTE (mihaha @ Jul 22 2008, 14:43) *
400 de euro instalatorul??? Cat ai gasit manopera pentru gresie si faianta???

400 de euro pentru toata manopera ! gresie faianta sanitare !
Andero
daca aveai de facut lucrarea asta iarna te scoteai cu 200 de euro

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.