o intrebare

shm3k3rul

mi-am cumparat de curand un macbook cu mac pe el.. pana acuma eu nu am mai folosit niciodata un mac.. si as vrea sa stiu daca exista odc pt. mac.. sau ceva de genul asta..
Centris
QUOTE (shm3k3rul @ May 6 2008, 12:38) *
mi-am cumparat de curand un macbook cu mac pe el.. pana acuma eu nu am mai folosit niciodata un mac.. si as vrea sa stiu daca exista odc pt. mac.. sau ceva de genul asta..

daca ai fi cautat putin pe forum, ai fi gasit ca s-a mai discutat extensiv subiectul.

Shakespeer e cel mai elegant client pt Mac

shm3k3rul
centris.. ma poti ajuta cu un player.. pt. mac. pe care sa mearga si subtitrarile la filme ?
trompix
VLC - daca subtitrarea are acelasi nume ca si filmul, e recunoscuta automat.
shm3k3rul
trompix am dl programul respectiv, dar nu merge sad.gif

"You cannot open the application "VLC" because it is not supported on this system"

acesta este mesajul.. alt program nu shti ?
pro_windows
Ai incercat cu asta???
shm3k3rul
pro_windows .. merge asta .. ms mult

shm3k3rul
ma poate ajuta cineva va rog.. sunt user nou in domeniul Mac. si de exemplu am download programele.. de mai sus.. : Sheakspeer si VLC si le-am dl in format .dmg dupa ce am instalat am sters fisireul acela .dmg si dupa ce dadeam eject la progeam.. nu mai aveam program in comp.. din ce cauza.. ?
trompix
dupa ce montezi dmg-ul, intri in el si copiezi vlc.app in applications.
floriniaru

Bun, trebuie sa stii ca .dmg e un disc VIRTUAL. Cind il montezi, se comporta ca un CD, sau un flash, sau un HDD. L-ai inchis, a disparut si continutul lui. De aceea, aplicatiile de pe un .dmg se copiaza in "Applications" sau se executa instalarea! Dupa care poti arunca dmg-ul, fireste, dupa ce il demontezi.
dacuburebista
smile.gif și dacă faci după indicațiile pe care le primești pe două forumuri, o să reușești sigur!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.