Multifunctionala HP Photosmart C4280 All-in-One

andrei048

Salutare.
A venit momentul sa fac o achizitie noua de imprimanta, pentru acasa si ma gandeam la acest model HP Photosmart C4280 All-in-One

Ce parere aveti ?

Mie imi trebuie pt acasa, ma incadrez in 1000 de pagini pe luna. As vrea un multifunctional pt scanner/copiator de aceea m-am uitat la acest model.

Orice alte sugestii sunt binevenite, iar bugetul maxim este de 350 de RON.
Daca aveti idee spuneti-mi cum se comporta in timp si mai ales cum sunt consumabilele la multifunctionalele HP.
Multumesc.
_NiCKo_
Vezi ca are cip la cartuse, dealtfel ca majoritatea multifunctionalelor fabircate in ultima perioada. Asta inseamna ca in momentul in care softul iti va vedea un cartus gol, nu vei mai putea imprima cu ea decat dupa resetare.
Asta se face cu un dispozitiv (chip resetter). Sau cumperi alt cartus de fiecare data. Ai mai avea varianta Epson, pentru care gasesti cartuse cu cip autoresetabil si care te costa aproape cat imprimanta. laugh.gif .Oricum, epsonurile sunt destul de bune. Eu mi-am stricat-o pe a mea din neglijenta si acum tre' sa iau alta... tot Epson...

Bafta!

andrei048
Pe mine ma intereseaza un multifunctional la care sa pot reincarca cartusele. Bine, de accea am si ales HP ca marca, ca mai am un HP DeskJet 3845 de care sunt foarte multumit.
Alte pareri sau recomandari ?
davides
La banii aia iti iei un laser monocrom bunicel ... si scoti cu ea c.c.a 5.000 de pagini cu un cartus ! Cu un mutifunctional de asta scoti maxim 1000 si refil se face mai usor si e mai ieftin de intretinut un laser ....

chears !
andrei048
Mie imi trebuie o imprimanta color si inkjet se incadreaza cel maine bine in bugetul meu.
Oricum accept si alte sugestii daca aveti, dar ca firma mie imi place HP si am fost multumit de produsele lor pana acum.
asuldepica
CITAT (_NiCKo_ @ 3rd May 2008, 19:48) *
Vezi ca are cip la cartuse, dealtfel ca majoritatea multifunctionalelor fabircate in ultima perioada. Asta inseamna ca in momentul in care softul iti va vedea un cartus gol, nu vei mai putea imprima cu ea decat dupa resetare.
Asta se face cu un dispozitiv (chip resetter). Sau cumperi alt cartus de fiecare data. Ai mai avea varianta Epson, pentru care gasesti cartuse cu cip autoresetabil si care te costa aproape cat imprimanta. laugh.gif .Oricum, epsonurile sunt destul de bune. Eu mi-am stricat-o pe a mea din neglijenta si acum tre' sa iau alta... tot Epson...

Bafta!

Spune-mi si mie unde exista acel cip la inprimanta ca il mananc CRED ca am verificat de 10 ori si nu am dat de acel cip .cu multumiri
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.