Astral - program monitorizare trafic
Pagini: 1, 2

Allex

In decembrie sistemul de contorizare a mers bine, dar cred ca la multi a inregistrat mai mult ca in alte luni, desi traficul a ramas constant. Mai nou se pare ca se contorizeaza traficul local (in Bucuresti) intre Astral si RDS, Astral - orice alt ISP local. Trafic local inseamna de fapt Astral local - Astral local?! Mare tampenie!
laurentiu907
Nu e tampenie, e ceea ce au hotarat dansii...

Trecand peste faptul ca nu cred RDS sa fi reintrat in RONIX, sau sa fi semnat vreun contract real de peering pentru metro, Astral este si va ramane la genunchiul broastei in ceea ce tine de contorizare si ce se intelege prin "metropolitan"...

SPOR!

Slash
Care-i faza cu trafic.galati.astral.ro (pt Galati, evident) ?
De ce nu mai contorizeaza nimic de cateva zile?
Ultima contorizare o am de pe 16 feb, dar nici atunci n-a contorizat decat 30Mega, adica un pic din prima ora din zi...
Si inca ceva... ce-i cu "trafic intranet"? Unde fac eu traficul asta, adica pe unde am intrat si a contorizat? huh.gif

Edit: Am bagat si un screenshot ca sa se stie despre ce vorbesc...
laurentiu907
Ala nu este un trafic tinut la zi...

Vrei trafic la zi, ti-l tii tu, separat, acasa.

Astralii nu prea le au cu auditul conexiunilor.
Slash
Da ma, lasa cu tinutul meu pt mine acasa, dar era si traficul ala un punct de reper...
cristi_drag
Dar ia spuneti, accesez internetul de acasa pe Astral dar vreau sa vad si alt trafic din alta locatie tot pe Astral (fratele meu)... tot din acelasi oras...

Se poate?
CUM?
kisstogether.gif
Slash
Nu cred ca se poate...
Adica, am incercat si eu sa fac treaba asta, am schimbat certificatul cu seria... si tot n-a mers. Deci, eu zic ca nu se poate.

PS: S-a reluat contorizarea.

renderman
HEhe, la mine a mers, pui la proxy "proxy.oras.astral.ro:8080" si dupa aia acesezi pagina de trafic din orasul ala, mie mi-a mers pt cluj acum ceva timp in urma. Interesant era ca vedeai traficul pt toti userii, iti aparea o lista cu ei... pacat ca n-am facut si un screenshot, era f. interesanta faza smile.gif (acu nu mai merge proxy-ul din cluj sad.gif )
Slash
QUOTE(renderman @ Feb 19 2005, 11:42)
HEhe, la mine a mers, pui la proxy "proxy.oras.astral.ro:8080" si dupa aia acesezi pagina de trafic din orasul ala, mie mi-a mers pt cluj acum ceva timp in urma. Interesant era ca vedeai traficul pt toti userii, iti aparea o lista cu ei... pacat ca n-am facut si un screenshot, era f. interesanta faza smile.gif (acu nu mai merge proxy-ul din cluj sad.gif )
*

Ia fii tu mai explicit, ca m-ai facut curios... wink.gif
geo_990

QUOTE(laurentiu907 @ Oct 26 2004, 16:33)
http://trafic.A.astral.ro

unde A = nume_oras (prescurtarea)
*

Pentru Constanta nu vrea sa mearga. Cum sa procedez?
Slash
QUOTE(geo_990 @ Feb 19 2005, 12:24)
Pentru Constanta nu vrea sa mearga. Cum sa procedez?
*

Incearca numai http://trafic.astral.ro
Ar trebui sa mearga...
geo_990
QUOTE(Slash @ Feb 19 2005, 12:44)
Incearca numai http://trafic.astral.ro
Ar trebui sa mearga...
*

Nu merge, iata ce apare :
Serviciul este temporar in lucru, va rugam sa reveniti. Va multumim.
Pentru mai multe informatii puteti sa contactati la support@astral.ro sau la telefon: 40-(0)021-3266195
Slash
Inseamna ca e bulit in CT... rolleyes.gif
geo_990
QUOTE(Slash @ Feb 19 2005, 13:04)
Inseamna ca e bulit in CT...  rolleyes.gif
*

Dar stie cineva ca exista si pt. CT ?
Adica este cineva din CT care a reusit sa vada mergand traficul pt Astral ?
Slash
Pana la urma stie cineva sa-mi zica si mie unde fac eu traficul de la intranet?
Ca vad ca iar au mai aparut acolo cativa kilo...
renderman
QUOTE(Slash @ Feb 19 2005, 12:07)
Ia fii tu mai explicit, ca m-ai facut curios...  wink.gif
*

Din pacate nu mai merge. Pe scurt : puneam la IE proxy proxy.cluj.astral.ro:8080 si dupa aia accesam http://trafic.cluj.astral.ro . Foarte interesant ce se vedea acolo smile.gif Din pacate acum nu mai merge proxy-ul. Probabil o scapare a celor de la astral... Daca nu intram prin proxy baga faza aia cu forbiden etc. (mai tre' sa spunca sint din buc. ?)
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.