romaximus - am citit si eu acum ceea ce raspunzi tu la ultimul meu post... nu mai postez citate ca nu are rost ...
... am impresia ca nu ai avut niciodata impact din spate la viteza mica ( pina in 30-40 km/h) ... nu stiu la ce iti foloseste abs sau airbagul in cazul asta .... capul iti vine spre tetiera si sa vezi tu durere de gat ce ai la 1 zi - doua dupa impact... nu ti-as dori sa afli... evident la viteze mai mari, te poti trezi cu gatul rupt cu toate elementele de siguranta in plus pe care le ai tu pe Loganul tau - in plus fata de Cielo al meu...pe de alta parte imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa pozez un Logan al firmei noastre - lovit la 5 km ( demaraj) de un sofer de aici - s-a declansat airbagul si zau ca nu mi-as dori sa ma trezesc cu chestia aia in fata la o atingere usurica cu un veh. aflat intr-o parcare...
- comentariul meu de bun simt este acela legat de ranforsarile barilor fata si spate la cielo - marea majoritate a accidentelor ( 86.54 % conform ACR 2007) , au loc la viteze mici si foarte mici ... in acest caz ma simt in siguranta , cum spuneam mai inainte, cu barile ranforsate - si nu cu plasticul ala care fii convins ca va crapa imediat si te va face sa scoti banuti din buzunar....