Cielo GPL vs. Logan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

ionel_danciulescu

romaximus - am citit si eu acum ceea ce raspunzi tu la ultimul meu post... nu mai postez citate ca nu are rost ...
... am impresia ca nu ai avut niciodata impact din spate la viteza mica ( pina in 30-40 km/h) ... nu stiu la ce iti foloseste abs sau airbagul in cazul asta .... capul iti vine spre tetiera si sa vezi tu durere de gat ce ai la 1 zi - doua dupa impact... nu ti-as dori sa afli... evident la viteze mai mari, te poti trezi cu gatul rupt cu toate elementele de siguranta in plus pe care le ai tu pe Loganul tau - in plus fata de Cielo al meu...pe de alta parte imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa pozez un Logan al firmei noastre - lovit la 5 km ( demaraj) de un sofer de aici - s-a declansat airbagul si zau ca nu mi-as dori sa ma trezesc cu chestia aia in fata la o atingere usurica cu un veh. aflat intr-o parcare...
- comentariul meu de bun simt este acela legat de ranforsarile barilor fata si spate la cielo - marea majoritate a accidentelor ( 86.54 % conform ACR 2007) , au loc la viteze mici si foarte mici ... in acest caz ma simt in siguranta , cum spuneam mai inainte, cu barile ranforsate - si nu cu plasticul ala care fii convins ca va crapa imediat si te va face sa scoti banuti din buzunar....
biggrin.gif
romaximusro
nene documenteaza-te cum e cu structura de rezistenta deformabila controlat prezenta pe majoritatea masinilor noi. si nu stiu cum te simti tu mai in siguranta in cielo la impact din spate, ca nu cred ca ai tetiera inteligenta ca la volvo pe cielo-ul tau. Pana una alta am dat pe aici pe undeva pe softpedia imagini cu un cielo busit la o viteza relativ mica. Masina era facuta acordeon iar dummyul ala .. rolleyes.gif

$eb
QUOTE(ionel_danciulescu @ Mar 19 2007, 14:14) [snapback]2589484[/snapback]
s-a declansat airbagul si zau ca nu mi-as dori sa ma trezesc cu chestia aia in fata la o atingere usurica cu un veh. aflat intr-o parcare...

Aha! Deci tu esti ala care mi-ai zgariat-o cu o "atingere usurica".

E adevarat nu ar trebui sa sara airbagul, ar trebuie la o simpla atingere sa iasa un brat metalic din bord cu o bata de baseball si sa iti dea una peste scafarlie, ca sa nu mai faci simple atingeri. death.gif
tkd29
Decat un Logan la care ii sar airbagurile la 5 km/h si la impacturi mult mai mari nu se declanseaza , mai bine prefer Cielo meu cu bara fata tip fagure care face mai mult decat airbagul inutil al Loganului.

daca si Logan are structura de rezistenta deformabila controlata eu sunt popa.
Delano
QUOTE(tkd29 @ Mar 21 2007, 21:09) [snapback]2601345[/snapback]
Decat un Logan la care ii sar airbagurile la 5 km/h si la impacturi mult mai mari nu se declanseaza , mai bine prefer Cielo meu cu bara fata tip fagure care face mai mult decat airbagul inutil al Loganului.

Ok, ramai cu Cielo -ul tau biggrin.gif
Airbagul e inutil nu numai la Logan ci la orice masina cu airbaguri, cu conditia sa nu folosesti centura de siguranta.
tkd29
QUOTE(Delano @ Mar 21 2007, 21:13) [snapback]2601355[/snapback]
Ok, ramai cu Cielo -ul tau biggrin.gif
Airbagul e inutil nu numai la Logan ci la orice masina cu airbaguri, cu conditia sa nu folosesti centura de siguranta.

Normal ca o sa ramn cu Cielo pana imi voi cumpara o masina din clasa superioara lui (Loganul nu se incadreaza aici.)
Urmatoarea va fi un Passat sau Octavia.
romaximusro
QUOTE(tkd29 @ Mar 21 2007, 21:09) [snapback]2601345[/snapback]

in cazul asta bara aia de tip fagure va fi ca si cum ai pune o perna pe fata cand cineva te loveste cu un drug de metal. o fi buna perna la o atingere de domnisoara, da iti garantez ca nu face nici cat o ceapa degerata cand vine unu cu drugu smile.gif)

filipxxx
NU sunt eu mare fan Logan, dar nu-mi vine sa cred ca unii mai baga textul cu bara fagure in anul 2007. Bara de tipul asta era probabil o mare decoperire in '87 dar oricum o fi punga cu aer de pe logan tot e mai bine decat plasticul de pe volan.
cheloo2005
QUOTE(filipxxx @ Mar 21 2007, 23:21) [snapback]2601889[/snapback]
NU sunt eu mare fan Logan, dar nu-mi vine sa cred ca unii mai baga textul cu bara fagure in anul 2007. Bara de tipul asta era probabil o mare decoperire in '87 dar oricum o fi punga cu aer de pe logan tot e mai bine decat plasticul de pe volan.

filipxxx - bara fagure are si megan sedan-ul asta nou, ... cel putin pe spate.Pe fata nu stiu, dar pe spate are sigur, asa ca ... nu e chiar invechita ideea cu tipul asta de bari
romaximusro

da, dar in caz de accident ceva mai grav nu stiu daca are vre-o valoare. exemplul cu perna si drugul cred ca e elocvent
tkd29
QUOTE(romaximusro @ Mar 22 2007, 10:04) [snapback]2602934[/snapback]
da, dar in caz de accident ceva mai grav nu stiu daca are vre-o valoare. exemplul cu perna si drugul cred ca e elocvent

La fel cum am vazut si la Loganuri accidentate mai grav..sau facut varza cu carne..si cu ce te incalzeste airbagul care nu se deschide?
Pana acuma nu sa vazut utilitatea airbagului si stuctura de rezistena deformabila controlata la Logan.
Este doar marketing sa ia banii la creduli.
romaximusro
zici tu smile.gif banui ca tu ai vrea ca si la un impact la 200 la ora sa scapi cu viata dintr-o masina de 5 stele laugh.gif uite ca nu se poate ca sa se intample neaparat acest lucru, insa masinile mai sigure iti dau mai multe sanse sa scapi decat cele nesigure. iti cresti deci probabilitatea de a scapa cu viata sau de a scapa cu rani cat mai usoare la viteze rezonabile. Aceasta probabilitate insa scade odata cu cresterea vitezei si cu scaderea gradului de siguranta al masinii
Materium
Aria asta nu trebuia sa se numeasca Versus; trebuia sa se numeasca Verdun. Voi asta faceti aici. Sunt unii care iubesc Loganul si altii care il urasc. Si cum va prindeti pe undeva faceti asemenea indianului Talpa Iute.
bur_lee
parerea mea : loganul este o masina ok pe langa cielo , mi se pare jenant sa dai atatea mii de Euro pe un Cielo. un pretz bun pt cielo ar fi pana in 6000 E , max 6500 E ... in romania parerile despre logan sunt la extreme , ori sunt cei care le ridica in slavi (de obicei aceia care au logan si strang din b**i sa ii plateasca rata) , ori sunt cei care sunt anti prin definitie dar nici ei nu stiu de ce . foarte putini considera ca loganelu e pe undeva pe la ok , asa cum consider eu . imi place imi iau nu imi place nu imi iau , la fel cum ar fi un citroen c3 , doar ca citroenu nu e autohton si nu au interes sa il critice/preaslaveasca atata. insa nu cred ca e cazul sa comparam cielo cu logan . (am dat citroenu ca exemplu oarecare, pt ca nu place la toata lumea-parerea mea e ca arata gay de ex laugh.gif dar nu ma deranjeaza cineva care il are )

ps: NU sunt fan logan , dar nici impotriva ...

edit : scuze pt lipsa de argumente , am vrut in special sa subliniez mentalitatea pro si anti logan
ionel_danciulescu
QUOTE(bur_lee @ Mar 22 2007, 16:57) [snapback]2604823[/snapback]
parerea mea : loganul este o masina ok pe langa cielo , mi se pare jenant sa dai atatea mii de Euro pe un Cielo. un pretz bun pt cielo ar fi pana in 6000 E , max 6500 E ... in romania parerile despre logan sunt la extreme , ori sunt cei care le ridica in slavi (de obicei aceia care au logan si strang din b**i sa ii plateasca rata) , ori sunt cei care sunt anti prin definitie dar nici ei nu stiu de ce . foarte putini considera ca loganelu e pe undeva pe la ok , asa cum consider eu . imi place imi iau nu imi place nu imi iau , la fel cum ar fi un citroen c3 , doar ca citroenu nu e autohton si nu au interes sa il critice/preaslaveasca atata. insa nu cred ca e cazul sa comparam cielo cu logan . (am dat citroenu ca exemplu oarecare, pt ca nu place la toata lumea-parerea mea e ca arata gay de ex laugh.gif dar nu ma deranjeaza cineva care il are )
ps: NU sunt fan logan , dar nici impotriva ...
edit : scuze pt lipsa de argumente , am vrut in special sa subliniez mentalitatea pro si anti logan

raspunsul este exact acesta PARTZZZZZZZZZZZZ.... laugh.gif
romaximusro
huh.gif
ionel_danciulescu

pai ce sa spui altceva decat asta - atunci cand citesc ceea ce mai scriu cate unii habarnisti pe aici... poate cel dinainte o fi vreun gigi bkl si ii place sa se auda cand vorbeste...
romaximusro
omu chiar imi pare a avea o parere ponderata
AlexPP
Nici eu nu sunt fan Logan, insa este de departe Cielo de Logan. Cielo e masina conceputa in '95. E invechita moral.
tkd29
QUOTE(AlexPP @ Mar 23 2007, 16:23) [snapback]2609430[/snapback]
Nici eu nu sunt fan Logan, insa este de departe Cielo de Logan. Cielo e masina conceputa in '95. E invechita moral.

Tu ce masina ai ? doar asa ca fapt divers...

Loganu in 2007 nu are dotari care le are Cielo din 1996
romaximusro
ca de exemplu? laugh.gif
c_alecs
Bord model anii 90 laugh.gif
romaximusro
pai cielo are destule plusuri fata de logan, plusuri de lipsuri:lol:

-lipsa airbag sofer
-lipsa airbag pasager
-lipsa airbag lateral
- lipsa abs
- lipsa siguranta pasiva
- lipsa motor diesel
- lipsa motor cu consum mic etc

deci o gramada de plusuri de lipsuri wink.gif
c_alecs
Si pe deasupra si lipsa martor airbag wink.gif
carman
QUOTE(romaximusro @ Mar 23 2007, 17:48) [snapback]2609808[/snapback]
pai cielo are destule plusuri fata de logan, plusuri de lipsuri:lol:

-lipsa airbag sofer
-lipsa airbag pasager
-lipsa airbag lateral
- lipsa abs
- lipsa siguranta pasiva
- lipsa motor diesel
- lipsa motor cu consum mic etc

deci o gramada de plusuri de lipsuri wink.gif

un plus:la Cielo nu se RUP scaunele cu pasagerii la impactul din spate! asa cum se intampla la Logan...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.