schimbarea hostingului afecteaza indexarea google ?

vlad_se

salut.

As avea o intrebare legata de hosting-ul unui site.

Daca timp de 1 an am un host un nameserver si site-ul bine indexat... daca SCHIMB HOSTING-ul ( implicit si nameserverele ) il "ameteste" sau nu pe google ?

Nu stiu daca google tine minte doar URL-ul sau si un IP pe-aici pe colo ?!?! smile.gif
( un caz nefericit ar fi ca google sa incerce sa acceseze site-ul chiar in momentul de cateva ore/zile cat se propaga noile nameservere. asta ar insemna un mare "page not found" si posibile bile negre sad.gif( )
( solutia la paranteza de mai sus ar fi sa las simultan ambele host-uri active cat timp se face trecerea, dar si asta poate provoca probleme )

Daca stiti... nu ezitati sa ma lamuriti si pe mine smile.gif
florin_tm
google indexeaza continutul siteului nu IP-uri sau altceva.
Ca sa nu ai siteul offline poti sa iti cumperi mai repede un cont de gazduire in alta parte la care te conectezi pe IP-ul serverului pana se propaga DNS-urile si uploadezi siteul.
Dupa ce s-au propagat DNS-urile te conectezi la hostul vechi pe IP si stergi siteul vechi, sau il lasi acolo si la expirarea platii ti se sterge singur.
Asa nu ai siteul offline nici macar o secunda.

honcker
QUOTE (florin_tm @ May 1 2008, 11:18) *
google indexeaza continutul siteului nu IP-uri sau altceva.
Ca sa nu ai siteul offline poti sa iti cumperi mai repede un cont de gazduire in alta parte la care te conectezi pe IP-ul serverului pana se propaga DNS-urile si uploadezi siteul.
Dupa ce s-au propagat DNS-urile te conectezi la hostul vechi pe IP si stergi siteul vechi, sau il lasi acolo si la expirarea platii ti se sterge singur.
Asa nu ai siteul offline nici macar o secunda.

Deci merita sa faci o "copie" si dupa aia sa-l transferi?
Krumel
QUOTE (vlad_se @ May 1 2008, 11:03) *
Daca timp de 1 an am un host un nameserver si site-ul bine indexat... daca SCHIMB HOSTING-ul ( implicit si nameserverele ) il "ameteste" sau nu pe google ?

Nu stiu daca google tine minte doar URL-ul sau si un IP pe-aici pe colo ?!?! smile.gif
( un caz nefericit ar fi ca google sa incerce sa acceseze site-ul chiar in momentul de cateva ore/zile cat se propaga noile nameservere. asta ar insemna un mare "page not found" si posibile bile negre sad.gif( )
( solutia la paranteza de mai sus ar fi sa las simultan ambele host-uri active cat timp se face trecerea, dar si asta poate provoca probleme )

Schimba-l omule cum vrei.
Google o sa ti-l gaseasca dupa IBL-uri. N-ai cum sa il ametesti.

Incearca sa nu il lasi offline 3-5 zile, ptr ca dupa aia trebuie sa astepti sa treaca iar pe site.

In rest, schimba-l cum vrei....crezi ca cei care schimba site-urile fac ceva din ceea ce s-a zis aici?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.