eRwin
24th October 2004, 21:26
Cred ca este o intrebare interesanta pentru sectiunea de F1
Peronal tineam cu BMW+Montoya, dar cum mariajul lor a luat sfarsit, era normal sa-mi pun aceasta intrebare ...
Masina mea preferata fiind BMW, alegerea a fost foarte dificila. GO MONTOYA
@lien
24th October 2004, 22:01
Tin cu Ferrari si cu Schumfucker(Schumi)! E greu, dar cred ca as alege pilotul. Eu simpatizez mai mult o persoana decat o echipa.
mihaisto
25th October 2004, 08:19
si pentru mine pilotul: schumi rulezzz!
la masini tot cu ferrari tin asa ca e perfect, mai ales ca nu-si mai schimba echipa.
Azzido
28th October 2004, 10:57
Să ții cu o echipă mi se pare puțin cam deplasat. Echipa este de fapt un nume. Conducerea, materialul tehnic, mecanicii, etc. se pot schimba în câțiva ani și din vechea echipă nu rămâne decât numele.
Mă aștept de le microbiști să țină cu echipe și nu cu jucători. Un suporter stelist (de exemplu) îl ridică în slăvi pe Aliuță până pleacă la Rapid. După aceea, jucătorul devine țigan prost și reprezintă o dovadă că rapidiștii și nu steliștii sunt țigani. La rândul lui, Aliuță trimite fostei echipe mesajul "nu e Steaua" la primul gol marcat... Dacă toți jucătorii de la Steaua pleaca la Rapid, iar cei de la Rapid vin la Steaua, steliștii țin tot cu Steaua (fosta Rapid), iar rapidiștii cu Rapid (fosta Steaua). Asta înseamnă la ei să fii suporter adevărat.
Eu nu pot fi chiar așa. Eu am piloți preferați - Schumacher, Raikkonen, Button - cu care țin până voi crede că nu mai sunt buni, indiferent pentru ce echipe vor concura. Daca se duce Schumacher la Minardi nu devin fan Minardi...
SnowWhit3
28th October 2004, 18:53
Eu am tinut cu intotdeauna cu Senna. Dupa ce a murit nu am mai tinut cu nici un pilot ci doar cu echipa la care a murit el. Deci am ramas cu Williams indiferent de pilotii care i-a avut.
Mai tarziu l-am simpatizat puternic pe Villneuve si i-am tinut intotdeauna pumnii cand a fost in forma buna indiferent de echipa la care a pilotat, dar intotdeauna mi-am dorit sa castige Williams titlurile, asa, parca in amintirea lui Senna.
liviumanelistu
4th July 2006, 21:52
cu pilotul
kimi
5th July 2006, 03:46
Echipa sau Pilotul?, Cu cine tii?
trebuia si varianta a 3-a - cu ambii...
ex: daca va trece Raikkonen la Renault sau la Ferrari voi tine in continuare cu el, in acelasi timp voi tine si cu Mclaren...ce nu e bine?
CyberDude
5th July 2006, 10:01
QUOTE(kimi @ Jul 5 2006, 04:46)

trebuia si varianta a 3-a - cu ambii...
ex: daca va trece Raikkonen la Renault sau la Ferrari voi tine in continuare cu el, in acelasi timp voi tine si cu Mclaren...ce nu e bine?

Subscriu...
Venirea unui pilot la echipa preferată implică automat simpatizarea pilotului respectiv (ex Montoya) dar se revine la situația inițială după ce pilotul pleacă (ex tot Montoya
). În schimb plecarea pilotului simpatizat la altă echipă nu atrage după sine simpatizarea echipei (ex Kimi pleacă la Ferrari) dar asta nu înseamnă că nu mai simpatizez pilotul (ex mi-ar plăcea să-l văd pe Kimi cum îi arată meserie lui Schumacher cu aceeași mașină
)
ILhan
10th July 2006, 14:16
QUOTE(CyberDude @ Jul 5 2006, 11:01)

Subscriu...
În schimb plecarea pilotului simpatizat la altă echipă nu atrage după sine simpatizarea echipei (ex Kimi pleacă la Ferrari) dar asta nu înseamnă că nu mai simpatizez pilotul (ex mi-ar plăcea să-l văd pe Kimi cum îi arată meserie lui Schumacher cu aceeași mașină

)
Idem.
Kimi rules dar pacat ca McLaren nu-i pune la dispozitie o masina buna si fiabila pe masura talentului finlandezului.
kill_them_all1000
10th July 2006, 15:17
Poate suna mai ciudat dar eu chiar tin cu echipa. In Formula 1 tin cu McLaren asta pentru ca prima data cand m-am uitat la Formula 1 Senna era la McLaren si asta mi-a ramas in cap. La motociclism (orice fel de motociclism) tin cu Honda (il urasc pe Rossi din toata inima de cand a plecat de la Honda) pentru ca astea sunt motoarele mele preferate.
xelad
10th July 2006, 16:02
piloti:Scumacher
echipa:Renault pesemne din cauza fiabilitatii motoarelor de pe monoposturi.
Zamo
19th July 2006, 06:57
Pai... cu pilotul sincer.
El este totusi cel care se urca la volan, chiar daca monopostul este creatia a 1000 de oameni.
Pilotul este totusi cel care da indicatii pentru setarile finale ale monopostului, de talentul lui depinde ca masina sa fie dusa pana la limitele ei si sa scoata tot ce este mai bun din ea.
De asemenea tot de pilot depinde in mare masura moralul intregii echipe
crz
19th July 2006, 08:25
QUOTE(SnowWhit3 @ Oct 28 2004, 18:53)

Eu am tinut cu intotdeauna cu Senna. Dupa ce a murit nu am mai tinut cu nici un pilot ci doar cu echipa la care a murit el. Deci am ramas cu Williams indiferent de pilotii care i-a avut.
Mai tarziu l-am simpatizat puternic pe Villneuve si i-am tinut intotdeauna pumnii cand a fost in forma buna indiferent de echipa la care a pilotat, dar intotdeauna mi-am dorit sa castige Williams titlurile, asa, parca in amintirea lui Senna.
Nu inteleg cum poti tine cu Williams dupa ce a murit in masina lor.
Eu tin cu Schumi. Si atat.
Thavi
30th July 2006, 15:24
tineam cu williams cand era tandemul montoya - ralf
am tinut mai departe cu montoya pana acum cand a iesit din f1
acum tin cu mclaren nu mai am un pilot preferat .. poate kimi
bamse04
30th July 2006, 15:40
eu tineam cu damon hill..acum nu mai tin cu nimeni..daor contra schumacher
tkd29
31st July 2006, 07:09
Cu pilotul adica cu Schumacher, daca se retrage nu stiu daca imi voi gasit alt pilot si curesele nu vor mai fi ce au fost cand era Schumi.
Cela
13th August 2006, 19:12
Pilotul sau echipa... grea intrebare
Obtez pentru pilot
geojoking
21st August 2006, 18:44
nush cum puteti voi opta pentru un pilot... el alearga cu ce ii da echipa... daca echipa nu-i da ceva bun, atunci pilotul nu are sanse. sunt foarte curios cati fani mai are montoya dupa ce a fost dat afara... sau cati fani mai are barichello de cand s-a mutat la honda si trofeele de loc secund au incetat sa mai apara.
personal, eu tin cu echipa toyota.
antinVidia
23rd April 2007, 15:11
McLaren si tot ce tine de ei (inca Imi mai place Kimi , dar e "un Ferrari" acum ...
) , e imposibil sa tii doar cu pilotul , e o mare tampenie ... . Eu nu il suportam pe Alonso deloc , dar acum Alonso inseamna McLaren si "il iubesc" .......
milelucian
11th June 2007, 21:44
eu cred in ratia 50pilotul-50 masina.
de cand cu merc, jaguar, bmw, toyota, honda si renault, piloti au fost redusi la niste tipi care stau in cockpit, si piloteaza cei drept,
dar
sunt sigur ca marile echipe ar prefera oricand sa piloteze din paddock monoposturile prin telecomanda.
fara piloti, fara vedetisme.
si dai inainte in reclame, asocierea neinspirata intre performantele masinii f1 si masina de xxxx euro, cu avantaj client de xxx euro.
bernie ar fi trebuit sa -i lase pe astia mari sasi faca ei campionatul
si ar fi ramas cei adevarati
williams
jordan
red bull
mclaren fara MERC
ferarri fara Fiat
si piloti mai apropiati de fani
si multe alte echipe sacrificate de bugetele marilor giganti.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.