SGH E250

spzHades

am si eu o problema cu tel asta pe care regret ca l-am luat ....

1.Cum fac sa scap de mesajul battery low (care de altfel tine 1-2 zile) si cel mai enervant e ca nu pot sa fol camera si mp3playeru ... si asa ii frec si bateria daca il incarc si nu e descarcat de tot.
2. cateodata cand sunt in mp3player mi se blocheaza telu (mai are cineva problema asta)
3.Sunteti multumit de el (care aveti) ca eu nu .... numai probleme imi face
aaa da si 4. Cum fac si eu sa se auda difuzorul mai tare? ca am gasit niste coduri dar nu prea sunt detaliate ...

va multumesc mult .... prima intrebare ma intereseaza cel mai mult cum sa scap de mesajul cu battery low si sa ma lase sa asc mzq
ovidiueftimie
QUOTE (spzHades @ Apr 30 2008, 16:13) *
am si eu o problema cu tel asta pe care regret ca l-am luat ....

1.Cum fac sa scap de mesajul battery low (care de altfel tine 1-2 zile) si cel mai enervant e ca nu pot sa fol camera si mp3playeru ... si asa ii frec si bateria daca il incarc si nu e descarcat de tot.

Tii apasat tasta diez si intra pe silent. Atunci nu mai face piuitul ala enervant din cinci in cinci minute. Si il reincarci. Alceva nu stiu sa-i poti face. Bateria le Li-Ion din ce stiu io si nu cred ca are probleme daca il incarci des

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.