Transfer la aeroportul Heathrow

fly_dream

Un prieten pleaca in curand in Australia din doua "bucati", cu doua companii diferite: Bucuresti-Londra (cu British Airlines) si Londra-Melbourne (cu Qantas), dar biletul a fost cumparat astfel incat sa includa si transferul bagajului de cala. Cum nu a zburat niciodata, nu este o persoana descurcareata si timpul intre zboruri este de doua ore, ar vrea sa stie cateva chestii ca sa ii fie mai usor la transfer. Am studiat site-ul aeroportului si de acolo reiese ca pentru a ajunge de la Terminalul 5 la 4 trebuie sa ia un autobuz, dupa ce, la debarcarea din primul avion urmeaza indicatiile din aeroport catre "Flight connections".

Daca cineva a fost in situatia de a schimba avionul la Heathrow, poate ma ajuta cu niste detalii. Inca ceva: in avioanele acestor companii, care este moneda in care se poate cumpara? Din cate stiu, mancarea este inclusa (se zboara peste 20 de ore si biletul este la clasa I), dar poate mai vrei un suc sau altceva?

Multumesc.
herlino
A avut recent tatal meu o conexiune de vreo 2 ore si un sfert la Heathrow si s-a descurcat.E mai in varsta, nu vorbeste engleza, atat ca zboara de vreo cateva ori pe an.A fost prima data prin Heathrow si nu a avut probleme.Cred ca a mai pierdut un pic de timp si cu ceva control suplimentar de securitate, ca zbura in SUA.In principiu daca ai check-in facut din Buc, nu ar trebui sa se intample nimic.

Reclama
Te intereseaza detaliile? CRV-ul de la Honda face diferenta!

Trepte laterale, proiectoare cu ornamente cromate, scut anterior, protectie portbagaj. Mai multe detalii aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.