melodie FILM

skywar

Sal ,a fost un film aseara pe protv "Haven" sau "Refugiul" cu orlando bloom .. in fine super film la sfarsitul acesuia a cantat o melodie cu versuri gen heaven cantata de o fata , va rog daca se poate daca reusiti sa luati filmul si sa`mi spuneti cine canta melodia sau cum se numeste ( apare la sfarsit o lista cu toate melodiile din film dar nu inteleg scrisul ) , as ramane dator , ms
BMW
Vezi daca e asta Lamb - Heaven http://www.youtube.com/watch?v=WfNyKO8OJEw

lk1
No. NU știu unde trebuia să întreb, dar chiar acum s-a terminat la HBO 4,3,2 și vă întreb. Știți că e de la WASABI- Și m-am ăndrăgostit de tine, dar copiază aproape perfect melodia românească care-i în 4,3,2 fix la sfârșit, când cele două-s la restaurant. Ș-atunci știe careva cum se numește melodia aia?
lk1
QUOTE (lk1 @ Apr 29 2008, 21:55) *
No. NU știu unde trebuia să întreb, dar chiar acum s-a terminat la HBO 4,3,2 și vă întreb. Știți că e de la WASABI- Și m-am ăndrăgostit de tine, dar copiază aproape perfect melodia românească care-i în 4,3,2 fix la sfârșit, când cele două-s la restaurant. Ș-atunci știe careva cum se numește melodia aia?

Este Adrian Daminescu - Și m-am îndrăgostit de tine
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.