Întâmplarea nefericită face ca idioata cu pricina să fi fost colegă de serviciu cu mama, fapt pentru care, la insistențele mamei, am purces spre locuința dizidentei pentru a-i reinstala sistemul de operare.
Informaticiana din Alzheimer Valley era de fapt o senilă care făcea ciorbă cu cal cu Latorul. Absolut cretină, necunoscătoare de aritmetică și engleză. Spațiul ei virtual se holba la mine de pe desktop cu miliarde de icoane care trăiau în devălmășie cu virușii, troienii și becdorii, într-o hărmălaie de 5 basculante cu cd-uri pe care-și salvase toate tâmpeniile posibile pe lumea asta.
Vine Mișu, în uichendul lui, moca, bea 2 țuici, bagă xp pro sp3, delete partition, delete partition, format partition ntfs, create 2 partitions, antivirus, gata.
Începe nebuna să urle că ea avea pps-uri, poze.
Mugi tula! Mișu pleacă. Nebuna insistă la ore fioroase din zi și din noapte.
Mișu evacuează cu 3-4 înjurături profesioniste locul de joacă al proastei cu tupeu. Mama o trece pe lista de spam. --------------------- P.S. Cele mai crâncene mi se par comentariile de pe forumul gobleniștilor. A, am uitat să menționez că baba binară are centura neagră 7 dani la goblenuri cu maica domnului and shit.
cardinal
26th April 2008, 07:24
pai trebuia sa faci backup inainte
Zox
26th April 2008, 07:28
QUOTE (cardinal @ Apr 26 2008, 07:24)
pai trebuia sa faci backup inainte
Lababă? Backup? Nu-s destui?
Norton Ghost nu face presopunctură la prostie.
Plus că hîrca avea, după cum am spus, 5 basculante de cd-uri, n-a avut timp să-și salveze ce o interesa? Adică arta conversației pe ymsg? La valoarea ei de studentă la informatică?
"Adriana Ciobanu este trecută de prima tinerețe, dar inima i-a rămas tînără și mintea curioasă". Dar cu capul, cum rămâne?
Zox
26th April 2008, 08:45
„Oricum nu voi renunța, eu sînt o persoană care, dacă își pune ceva în cap, nu se lasă pînă nu îi iese.“
costamaya
26th April 2008, 12:21
Batranica merita felicitari pentru vointa ei
m1hai92
2nd May 2008, 20:17
mda ) cunosc ... si bunikmea are o rabla de pc ... si cand ii spun ca nu am ce sa ii fac ca e vechi calculatoru .. incepe sa planga ca cica nu vreau eu sa ii instalez nu stiu ce kkturi .. damn it ... )