Hellgate
24th April 2008, 01:48
Re all. E u astept jocu asta cu nerabdare si as vrea sa stiu si eu daca si altcineva il asteapta la fel de mult ca mine. Stie careva daca v-a fi free to play sau v-a trebui sa platim lunar ca la wow pentru a ne juca. Pana acuma mi se pare un joc fain de tot cu grafica buna care cred eu ca v-a avea mai mult succes decat wow. Din cate am citit pe site-ul oficial beta-ul v-a fi lansat pe data de 20 mai 2008 .
Calin_Ciabai
24th April 2008, 09:17
Jocul nu va fi free to play, ci subscription based. Exista deja programe de pre-order, care permit jucatorilor sa inceapa sa joace de pe 17 mai. De asemenea, merita notat faptul ca cei care au creat jocul au spus in repetate randuri despre el ca este un joc "creat de adulti ce va fi jucat de adulti". Si, intr-adevar, multa lume isi pune sperante in faptul ca va fi primul MMORPG care va reusi sa detroneze WoW-ul.
cmiu007
24th April 2008, 11:44
salut,
si eu sunt interesat de AoC si am urmarit de pe bara evolutia versiunii beta. din pacate nu am participat la nici o sesiune de beta. Sper sa prind o cheie pt ultimul beta care incepe de pe 1 mai.
Intrebare pt cei care au facut pre order: Magazinul la care a-ti facut preorder va trimis cheia pt cumpararea chei pt cele 3 zile in avans?
Pe siteul Funcom este specificat ca magazinul care l-a care ai facut preorder sa iti trimita un email pana pe 1 mai cu o cheie si un link pt a putea cumpara accesul in avans.
Un site destul de bun pt informatii despre joc (pana la expirarea non disclosure agreementului) este betaleaks.com. Are o sectiune specifica in care poti afla mai multe despre clase, cerinte hardware si parer ale celor care au participat la toate stadiile de beta.
eroarex
25th April 2008, 09:28
Interesant jocul. Grafica mai ales, iar cand am auzit ca o sa aibe 30Gb...
Abia astept, cica prima luna e gratuita si dupa aia 15$ pe luna taxa 
Si eu care credeam ca e free. Acum nu stiu o sa vad daca o sa merite...
Bitzaa
26th April 2008, 12:46
Si eu ma numar printre oamenii care asteapta cu nerabdare acest joc. Impreuna cu niste prieteni am facut deja pre-order si acum asteptam sa ne vina pachetele. Jocul va putea fi jucat oficial de pe 20 mai insa contra unei taxe de 5? il vei putea juca de pe 17 mai (si da va fi subscription based).
Nu cred ca il va intrece pe wow. Daca te uiti la WoW vei vedea ca majoritatea jucatorilor sunt copii mici de 14-15 ani cu mentalitate de "imi fac rogue sa fiu primul la damage". AoC pare mult mai complex decat ce ofera WoW in momentul de fata (atat din punct de vedere al sistemului de lupta inovativ dar si din cauza faptului ca mai toate clasele sunt mai mult sau mai putin hibride) si din punctul asta de vedere va avea ca target gamerii mai maturi (mai ales si din cauza faptului ca este interzis minorilor). Pe langa asta cerintele pentru AoC sunt mult mai mari decat cele pentru WoW. Acest lucru va restrange iar numarul de oameni care vor juca AoC.
Pentru ce interesati despre clasele din AoC (mai exact talent tree-urile acestora) le puteti vedea aici: http://forums.tentonhammer.com/showthread.php?p=232415 . Sunt talent tree-urile care au fost in pvp-weekendul de saptamana trecuta.
radon3
3rd May 2008, 14:06
Eu sper sa se faca cat mai rpd si vreun server pirat pt ca nu am de gand sa dau bani ca sa joc un joc!Si m-am uitat acum si din cate se pare nici nu o sa imi mearga.Cere minim Nvidia 6800 sau ATI 9800
...deci si cerintele sunt cam mari.Trebuiau sa faca si ei un joc care sa mearga si pe calculatoarele low-level
cum este WOW.La asta tre sa imi iau mai intai calculator si dupaia jocu
Spor la joaca pt aia care chiar o sa il joace!
Bitzaa
3rd May 2008, 18:48
QUOTE (radon3 @ May 3 2008, 14:06)

Eu sper sa se faca cat mai rpd si vreun server pirat pt ca nu am de gand sa dau bani ca sa joc un joc!Si m-am uitat acum si din cate se pare nici nu o sa imi mearga.Cere minim Nvidia 6800 sau ATI 9800

...deci si cerintele sunt cam mari.Trebuiau sa faca si ei un joc care sa mearga si pe calculatoarele low-level

Mai lasati serverele private si jucati jocul original. 15€ pe luna nu sunt o avere. ar trebui ca noi romanii sa o lasam mai moale cu mentalitatea asta de "nu voi plati ca sa ma joc". 15€ poti sa ii castigi intr-o luna foarte simplu daca esti dispus sa muncesti. nu vrei sa platesti te duci si joci wow pe un server privat ca sa poti spune ca joci si tu wow. dar mmo nu inseamna sa joci un joc in 20 de oameni pe un server privat. nu mi se pare ca poti spune ca ai jucat un mmo daca nu ai jucat jocul pe serverele originale.
Pe partea cu grafica insa sunt de accord cu tine intr-o oarecare masura. nu grafica face un mmo bun pentru mine. sunt insa multi gameri pentru care grafica este foarte importanta insa pentru mine mi se pare mai interesant sa reusesti sa mobilizezi un grup de oameni cu care sa faci questuri/instante/raiduri.
RuneStone
9th May 2008, 08:39
QUOTE (radon3 @ May 3 2008, 14:06)

Joc Anarchy Online de prin 2002, joc produs de aceeasi "hidrocentrala" FunCom, este singurul joc pe care nu l-am vazut pe servere pirat.
Ma indoiesc de faptul ca AOC va fi altfel.
Sper ca te-am dezamagit.
ursubarosan
4th June 2008, 00:07
Asta e romanul frate ...pana nu fura nu se simte bine....
E un lucru foarte normal sa platim pentru ceva la care s-a lucrat foarte mult, si, cu sigurantza din cate se vede si bine. Incercati sa nu mai asteptati totul "MOCA", sa platiti si sa cereti sa fiti platiti pt lucrurile facute bine.
Oricum ma bucur ca ramaneti cu dezamagirea ca pe asta nu il poti fura..
QUOTE (ursubarosan @ Jun 4 2008, 01:07)

E un lucru foarte normal sa platim pentru ceva la care s-a lucrat foarte mult, si, cu sigurantza din cate se vede si bine. Incercati sa nu mai asteptati totul "MOCA", sa platiti si sa cereti sa fiti platiti pt lucrurile facute bine.

Da, asta e romanu - sarac. Pentru americani taxa respectiva, e echivalentul a 3 ron cat ar trebui as fie pentru noi. La 3 Ron pe luna nu as avea nimic de obiectat, as plati pe tot anul fara sa clipesc dar 50 Ron mi se pare cam mult cand serviciile de net ma costa doar 25 Ron. Doi la mana, pentru orice joc singleplayer renumit s-a lucrat la fel de mult daca nu chiar de n ori mai mult (vezi Stalker). La randul meu si eu am dat banii pe cateva jocuri originale, deci consider ca le-am rasplatit munca. Nu mi se pare normal sa platesc jocul respectiv de 5 ori pe an ... d'aia nu-mi bat capul cu MMO-uri cu taxa lunara.
Am jucat si WoW si Lineage II - o vreme am devenit dependent de ele, pana in ziua platii pentru urmatoarele luni. M-am simtit tare prost sa merg mai departe cu aceasta sarada, adica am dat aprope 200 ron pe joc + inca 100 ron pe 2 luni... echivalentul a 4 luni de joc. Si acum sa mai dau in continuare cate 100 ron odata la doua luni pentru un joc cu grafica din 2002 (WoW)/2004(Lineage II): - am scuipat/rupt DVD-urile si le-am aruncat la gunoi, pe urma am dezinstalat jocurile si am reinstalat SO sa fiu sigur ca nu a mai ramas nici o urma din ciuma baetilor de la Blizzard si NCSoft.
PS.Nu, nu eo gluma - fix asa s-a intamplat (un moment de sinceritate).
radon3
4th June 2008, 22:00
QUOTE (ursubarosan @ Jun 4 2008, 01:07)

Da mah da...prefer sa joc pe un server pirat decat sa dau 50 RON pe luna sau cat o fi pt un joc amarat.Cu aia mai bine ma duc si beau o bere cu prietenii si mai joc si un fotbal ca imi ajunge,decat ca tine sa stau in fata unui monitor sa ma joc si sa mai dau si o gramada de bani pe luna.Am jucat si WOW si L2 dar nu in exces ci doar de distractie,cred k singurul joc care l-am jucat mai in exces a fost Gothic 1 si 2 pt ca ala chiar a meritat.Bafta la joc si invata sa nu mai critici pe altii ca poate tu nu stii daca imi permit eu sau nu sa dau 50 RON pe luna.Si care mai aveti probleme ca joc eu pe servere pirate sa fiti sanatosi.E usor sa vorbesti cand te intretine "tati"
aleksutzu07
4th June 2008, 22:02
QUOTE (RuneStone @ May 9 2008, 09:39)

Joc Anarchy Online de prin 2002, joc produs de aceeasi "hidrocentrala" FunCom, este singurul joc pe care nu l-am vazut pe servere pirat.
Ma indoiesc de faptul ca AOC va fi altfel.
Sper ca te-am dezamagit.
Banuiesc ca nu ai mai mult de 20 de ani. Repet, asta doar banuiesc. Ce sunt sigur este ca tu inca mai sugi bani de la parinti. Repet, de asta sunt sigur.
radon3
4th June 2008, 22:19
QUOTE (aleksutzu07 @ Jun 4 2008, 23:02)

Banuiesc ca nu ai mai mult de 20 de ani. Repet, asta doar banuiesc. Ce sunt sigur este ca tu inca mai sugi bani de la parinti. Repet, de asta sunt sigur.
Lasa-i in pace ca ei sunt corecti.Doar nu dau de la ei din buzunar,asta e mentalitatea de "copii de bani gata",au prea multi si nu mai stiu pe unde sa-i imparta!
A_shot_of_JB
8th June 2008, 12:58
QUOTE (Calin_Ciabai @ Apr 24 2008, 10:17)

Jocul nu va fi free to play, ci subscription based. Exista deja programe de pre-order, care permit jucatorilor sa inceapa sa joace de pe 17 mai. De asemenea, merita notat faptul ca cei care au creat jocul au spus in repetate randuri despre el ca este un joc "creat de adulti ce va fi jucat de adulti". Si, intr-adevar, multa lume isi pune sperante in faptul ca va fi primul MMORPG care va reusi sa detroneze WoW-ul.
Wrath of The Lich King bate la usa deja,Blizzard va reusi prin aceasta noua harta sa readuca WoW`ul pe picioare dupa ce a facut din Outland o porcarie,nu prea cred sa fie detronat de AoC
RuneStone
14th June 2008, 23:12
Incerc sa fac un site cat mai stufos si cat mai detaliat pentru noi romanii avand ca tema acest joc. Vad o gramada de minti luminate pe aici, poate va intereseaza sa va implicati.
Multumesc
www.barbarian.ro
goldensilver
14th June 2008, 23:49
Apreciem initiativa ,dar eu, cel putin nu intentionez sa cumpar acest joc, fara sa fi experimentat vreun trial / server privat ( aparitia acestora fiind improbabila).
Consider ca singurele motive pt care a atras un nr decent de fani intr-o perioada relativ scurta de la lansare ,sunt grafica superioara mmorpg-urilor curente si faptul ca poate fi jucat si pe xbox .
Nu cred ca are vreo santa sa detroneze wow in ceea ce priveste nr de jucatori/gameplay ,dar sper sa ma insel si in consecinta sa scada si pretul .
Hellgate
17th June 2008, 07:23
Desi unii fani isi pun sperante ca aoc v-a intrece wow asa ceva nu se v-a intampla. WOW nu e asa renumit dupa grafica sau altele, el este asa renumit dupa clasicul joc de strategie warcraft care s-a transformat intr-un mmorpg.
RuneStone
23rd June 2008, 22:24
QUOTE (Hellgate @ Jun 17 2008, 08:23)

Desi unii fani isi pun sperante ca aoc v-a intrece wow asa ceva nu se v-a intampla. WOW nu e asa renumit dupa grafica sau altele, el este asa renumit dupa clasicul joc de strategie warcraft care s-a transformat intr-un mmorpg.
Nu cred ca intrecerea se rezuma doar la numarul de jucatori. Este vorba de feeling, grafica, provocari, etc.
Eu personal ii dau credit ca va fi un joc de referinta.
keeekeeess
7th July 2008, 03:58
Daca desteptii ar da jocul free si ar costa doar 15 dolari luna ar avea mult mai multi jucatori. La fel si cu wow. Adica dai 2 milioane pe joc (la inceput cand o aparut) si apoi mai platesti si lunar. Asta-i marlanie si de aia nu o sa joc niciodata un MMO decat pe servere pirat. Intretinerea serverelor costa cam 50 mii de dolari lunar/server .. ei primesc cam 150.000 pe luna si-ti mai cer si bani pe joc.
Plus de asta ar avea si jucatori care ar da odata taxa lunara, nu le-ar placea si s-ar lasa de joc. Asta ar fii un castig, asa nimeni nu se risca sa ia jocul daca nu stie daca o sa-i placa.
Carlsberg
10th August 2008, 19:17
Noi deja ne-am strans cativa si nu stam degeaba
PVE - Ahriman
PVP - Fury
Mai multe detalii aici : http://www.barbarian.ro/evidence.html
sau pentru recrutari : http://www.barbarian.ro/forums/forumdisplay.php?f=92
Dzan
14th August 2008, 23:12
Super oferta!
Age of Conan la numai 70 RON
http://mmoshop.ro/index.php?cPath=16
relu69
8th September 2008, 10:01
QUOTE (Dzan @ Aug 15 2008, 00:12)

Super oferta!
Age of Conan la numai 70 RON
http://mmoshop.ro/index.php?cPath=16
Chiar ca e super oferta. Ia sa vedeti nota:
Nota:
1.) 30 de zile de gratuitate incluse.
2.) Produs distinat doar jucatorilor europeni.
3.) Nu include cutia, CD-uri de instalare, manuale.
Aici (Age of Conan) e mai scump, dar macar ai ce instala.
Cayn
26th September 2008, 13:10
De ce sa dai dublu pentru un DVD?
E foarte ok oferta, tinand cont ca in ziua de azi toata lumea are acces la internet de o viteza rezonabila.
Eu de multe ori cumpar numai seriale la jocurile mmorpg. De fapt n-am cumparat niciodata unul retail. Ce sa fac cu manualul? Sau cu dvd-ul? Recomand playNC.
Hellgate
26th September 2008, 15:55
O sa apara srv pirate de age of conan ca wow sau o sa fie numa original
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.