Player video

vecinu10

Salut! Lucrez la un site si vreau sa inserez cateva filmulete.Acum nu stiu ce player sa folosesc astfel incat sa fie vizionat fara probleme pe orice calculator fara a fi nevoie sa instalez tot felul de softuri aditionale.Am incercat cu flash player si windows media player dar nu am fost incantat de ceea ce am obtinut.Aveti idee de un astfel de player?Eu ma gandeam la shockwave...
torp11
Ce extensii au filmuletele care vor fi inserate?

ralcr
shockwave e ultimul plugin care mi l-as instala sa stea degeaba in calc. mai degraba win media, pe sistemul meu nu este nativ.
flash player e cea mai buna solutie, si playere sunt cu duiumul free.
vecinu10
Eu ma gandesc sa fie un player care sa nu-ti ceara tot felul de codecuri...sa mearga pe un calculator standard (doar cu componentele din windows instalate).Formatul filmuletelor e momentan avi dar pot sa le transform in orice altceva.
ralcr
il transformi in flv si apoi cauti un player free de flv-uri sau iti faci singur cum iti place.
Andreyutzu
Tot legat de un video player ma tot chinui sa inserez cum trebuie un videoplayer si sa-l centrez cum trebuie peste o imagine cu un ipod touch.vreau ca animatia sa fie exact peste ecranul negru ...dimensiunile le-am setat eu ..ma poate ajuta cineva ? atasez proiectul mai jos ..attach la loc cand e gata tongue.gifClick pentru a vizualiza atașamentul
Andreyutzu
nu ma poate ajuta nimeni ?

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.