Sorin Oprescu a demisionat din PSD
Pagini: 1, 2

vercety_ro

Ce parere aveti?
abancor
Ca sa candideze? O fi vreo strategie ca acu 3 ani la sectoru 5, cind Vanghelie "independent" l-a invins pe candidatul PSD, care fusese invizibil in campanie. Dupa care Vanghelie s-a rinscris in partid (intre timp are si functie mare).

mihaibo
QUOTE (abancor @ Apr 21 2008, 18:25) *
Ca sa candideze? O fi vreo strategie ca acu 3 ani la sectoru 5, cind Vanghelie "independent" l-a invins pe candidatul PSD, care fusese invizibil in campanie. Dupa care Vanghelie s-a rinscris in partid (intre timp are si functie mare).

Daca Oprescu castiga cam acesta ar fi scenariul dar batalia cu Diaconescu e pe bune in joc e capul lui Vangelie si a lui Geona!
Daca pierde daca nu se retrage din politica tot in psd o sa se intoarca, Oprescu e unul dintre putinii politicieni cu principii.
melany72
Chiar azi l-am auzit pe Oprescu precum ca daca nu intra in turul doi si intra Diaconescu el nu se pronunta in sensul ca o sa-l sustina....asta s-a certat rau cu PSD-ul...sa vedem ce circ mai iese. Poate ceva bun!? cool.gif
kill_them_all1000
Who cares?
motanul13
QUOTE (vercety_ro @ Apr 21 2008, 18:19) *
Ce parere aveti?

Stai linistit , i-au pus carnetul de membru la pastrare ca sa nu ii scrie altul peste 2-3 luni !
melany72
Eu sper ca nu...nu ca vreau sa-l votez...de fapt nici nu stiu pe cine sa votez.

Eu atata stiu de Oprescu...ca e " uns cu toate alifiile"...asa ca se scoate el cumva.

Problema candidatilor independenti si nu numai este ca trebuie dupa ce sunt alesi sa-si plateasca politele din timpul campaniilor, asta e problema. Ca pt bani promit si pe urma li se cer tot felul de favoruri.

Ma gandeam acum ceva timp sa intru in viata asta...politica sa zicem. Nu de alta dar chiar m-am saturat de orasul asta in care traiesc in mizerie...dar mi-am dat seama ca ma mananca lupii...deh, visuri !

Oprescu sper sa nu se mai intoarca la PSD!

vercety_ro
QUOTE (kill_them_all1000 @ Apr 21 2008, 18:57) *
Who cares?

Nu sunt sigur, dar probabil ca cei carora le pasa sau macar au o opinie ar trebui sa fie cei care posteaza aici, nu cei care isi exprima dezinteresul.

mihaibo
QUOTE (melany72 @ Apr 21 2008, 19:16) *
Problema candidatilor independenti si nu numai este ca trebuie dupa ce sunt alesi sa-si plateasca politele din timpul campaniilor, asta e problema. Ca pt bani promit si pe urma li se cer tot felul de favoruri.

La partide cum crezi ca e? Nu un grup ci de la 10 in sus.
romaximusro

mda. si-au dat seama pesedeii ca singura lor sansa (nu foarte mare) ca sa puna mana pe primarie e sa joace teatrul ieftin cu un candidat asa zis independent smile.gif Pe cat pariu ca oprescu si diaconescu nu se vor ataca la cutite in campanie , asa cum vor face cu orban sau cu blaga par example? smile.gif Prost sa fii sa cazi intr-o asemenea manevra
Pollux
QUOTE (vercety_ro @ Apr 21 2008, 17:19) *
Ce parere aveti?

imi vine sa plang. crybaby.gif
ghidioneanu
Vai , vai , vai , ce pacat de asa un om valoros !
Adica in ce fel e valoros ? Ca a fost baiatu lu' tov. general Oprescu si a prins linia trei de nomenclaturisti ? Ca a stat in vila langa televiziune si a fost vecin cu Nea Nicu ' ?
Ca a fost unul din dinozaurii medicinii ce putea sa opereze si sa conduca trei institutii medicale in acelasi timp , sa manance si gura lui o paine , saracu ' ?
Ca a impiedicat multi oameni sa promoveze sa nu se vada ca mai sunt si altii mai buni profesional ?
Nici usturoi n-a mancat , nici plagiat n-a facut ?
Ca e ahtiat dupa o functie ceva si cand partidul a spus nu , el s-a incapatanat sa prinda un ditamai ciolanul , chiar daca prin asta naruie orice sansa a PSd-ului de a castiga primaria Capitalei ?

Ce bine ar fi daca PSD-ul ar mai pierde vreo 200-300 de semenea oameni valorosi , as avea si eu cu cine vota ... naughty.gif
Delano
QUOTE (ghidioneanu @ Apr 21 2008, 20:58) *
Vai , vai , vai , ce pacat de asa un om valoros !
Adica in ce fel e valoros ? Ca a fost baiatu lu' tov. general Oprescu si a prins linia trei de nomenclaturisti ? Ca a stat in vila langa televiziune si a fost vecin cu Nea Nicu ' ?
Ca a fost unul din dinozaurii medicinii ce putea sa opereze si sa conduca trei institutii medicale in acelasi timp , sa manance si gura lui o paine , saracu ' ?
Ca a impiedicat multi oameni sa promoveze sa nu se vada ca mai sunt si altii mai buni profesional ?
Nici usturoi n-a mancat , nici plagiat n-a facut ?
Ca e ahtiat dupa o functie ceva si cand partidul a spus nu , el s-a incapatanat sa prinda un ditamai ciolanul , chiar daca prin asta naruie orice sansa a PSd-ului de a castiga primaria Capitalei ?

Ce bine ar fi daca PSD-ul ar mai pierde vreo 200-300 de semenea oameni valorosi , as avea si eu cu cine vota ... naughty.gif

Sa zicem ca asa se aude prin targ, mai ales din partea unei anumite parti a presei. Lasand acestea la o parte, crezi ca ceilalti candidati sunt mai breji decat Oprescu la capitolul "schelete din dulap" ? Cum necum, munca lui la cele 2 spitale se vede. Sunt curios daca altii pot arata ceva.
romaximusro
pai cu ce e mai breaz oprescu? ca nu a aratat ca ar aduce cine stie ce plus valoare. Cat despre spitalele la care a fost, is convins asa pentru ca au bagat pesedeii bani la greu in spitalele alea cat au fost la guvernare. Probabil ca daca de vreo 3-4 ori mai mult decat face smile.gif
Delano
QUOTE (romaximusro @ Apr 21 2008, 22:20) *
pai cu ce e mai breaz oprescu?
N-a zis nimeni ca e mai breaz
ca nu a aratat ca ar aduce cine stie ce plus valoare. Cat despre spitalele la care a fost, is convins asa pentru ca au bagat pesedeii bani la greu in spitalele alea cat au fost la guvernare.
Da, dar a bagat bani, lucru pe care altii "n-au stiut" sa-l faca
Probabil ca daca de vreo 3-4 ori mai mult decat face smile.gif
Ce-mi place cand iti dai cu presupusul

romaximusro
N-a zis nimeni ca e mai breaz

corect. ca e piedone ca e oprescu tot acelasi borsh rasuflat e

Da, dar a bagat bani, lucru pe care altii "n-au stiut" sa-l faca

nene, nu el a bagat bani ci pesedeii au bagat din banii de impozite & shit. Ce vroiam sa spun e ca probabil cu atatia bani aruncati era destul de improbabil sa nu sa vada ceva. dar oricum las pe aia ce-s in sistem sa-si dea cu parerea despre oprescu, au fost pe aici pe softpedia niste omuleti care lucreaza in "interior" si nu au descris cine stie ce superpersonalitate cand vb de oprescu. sau ca ar fi facut niste superchestii. Ba dimpotriva..
Delano
QUOTE (romaximusro @ Apr 21 2008, 22:40) *
corect. ca e piedone ca e oprescu tot acelasi borsh rasuflat e
Vezi mai maxi , cum o dai in diverse. Alde Blaga, Orban, Diaconescu i-ai uitat?

nene, nu el a bagat bani ci pesedeii au bagat din banii de impozite & shit. Ce vroiam sa spun e ca probabil cu atatia bani aruncati era destul de improbabil sa nu sa vada ceva.
Nimic nu e improbabil in Romania - uita-te de pilda la unul care a fost primar si nu a lasat nimic in urma lui, decat o casa in Mihaileanu , borduriada & stuff laugh.gif
dar oricum las pe aia ce-s in sistem sa-si dea cu parerea despre oprescu, au fost pe aici pe softpedia niste omuleti care lucreaza in "interior" si nu au descris cine stie ce superpersonalitate cand vb de oprescu. sau ca ar fi facut niste superchestii. Ba dimpotriva..
Asa e mai maxi, colcaie lumea de frustrati

Petrache_Lupu
Oprescu se duce la PRM, acolo unde-i si e locul.
Delano
QUOTE (Petrache_Lupu @ Apr 21 2008, 23:00) *
Oprescu se duce la PRM, acolo unde-i si e locul.

Le tataie fundul la PDL-isti laugh.gif
Petrache_Lupu
QUOTE (Delano @ Apr 21 2008, 23:08) *
Le tataie fundul la PDL-isti laugh.gif

Le tataie pentru ca stau numai intro samba si rintr-o rumba, cu asemenea contracandidati. Ce stie bai delano un doctor plastograf despre canalizare, strazi, termie si ordine publica? Varza il face Blaga, ba si nazistul Orban il baga in rahat pana la gat pe temele astea.
Delano
QUOTE (Petrache_Lupu @ Apr 21 2008, 23:13) *
Le tataie pentru ca stau numai intro samba si rintr-o rumba, cu asemenea contracandidati. Ce stie bai delano un doctor plastograf despre canalizare, strazi, termie si ordine publica? Varza il face Blaga, ba si nazistul Orban il baga in rahat pana la gat pe temele astea.

Asa mai petrache, un vames stie cel mai bine ce-i trebuie unui oras precum Bucurestiul, mai ales ca e bucurestean de vreo 2 luni. Asta ca sa nu zic de un parvenit din Teleorman, garantat de Basescu, la randul lui un expert in canalizari, ordine publica & stuff laugh.gif
Cat despre dansul de la PDL - nu e dansul lor biggrin.gif
Petrache_Lupu
QUOTE (Delano @ Apr 21 2008, 23:25) *
Asa mai petrache, un vames stie cel mai bine ce-i trebuie unui oras precum Bucurestiul, mai ales ca e bucurestean de vreo 2 luni. Asta ca sa nu zic de un parvenit din Teleorman, garantat de Basescu, la randul lui un expert in canalizari, ordine publica & stuff laugh.gif
Cat despre dansul de la PDL - nu e dansul lor biggrin.gif

Tu esti un comunist sadea, pur si simplu nu-mi vine sa cred ca am in fata ochilor asa un specimen. Da globalizarea peste tine, bah, romanii candideaza la consiliile locale din Italia, Spania, etc si tu vii in continuare cu prostii din vremea lui Ion Teleaga, care-i lega pe oameni de glie, si nu-i dai voie lui Blaga sa candideze la bucale pen'ca "e bucurestean de vreo 2 luni". Vai si-amar de tine, delano...
Delano
QUOTE (Petrache_Lupu @ Apr 21 2008, 23:32) *
Tu esti un comunist sadea, pur si simplu nu-mi vine sa cred ca am in fata ochilor asa un specimen. Da globalizarea peste tine, bah, romanii candideaza la consiliile locale din Italia, Spania, etc si tu vii in continuare cu prostii din vremea lui Ion Teleaga, care-i lega pe oameni de glie, si nu-i dai voie lui Blaga sa candideze la bucale pen'ca "e bucurestean de vreo 2 luni". Vai si-amar de tine, delano...

Ce e petrache, te-ai inflamat ? Apelezi din nou la ultimele tale resurse, facand "comunist" pe oricine nu este de aceeasi parere cu tine ?Si nu mai face extrapolari cu globalizarea, ca nu tine - nu amesteca niste consilieri care reprezinta interesele unor emigranti cu primarul unei capitale europene.Mai era unul, Ceausescu, care aducea oameni din astia din tara la Bucuresti sa conduca orasul. puke.gif - tot globalizare si asta, nu-i asa?
lucian2retec
QUOTE (romaximusro @ Apr 21 2008, 21:20) *
pai cu ce e mai breaz oprescu? ca nu a aratat ca ar aduce cine stie ce plus valoare. Cat despre spitalele la care a fost, is convins asa pentru ca au bagat pesedeii bani la greu in spitalele alea cat au fost la guvernare. Probabil ca daca de vreo 3-4 ori mai mult decat face smile.gif

Logica de militian. Dar ceilalti, de ce nu au facut nimic, cand partidul lor era la putere?
AcerMate
PSD mizeaza ca multi nu vad smecheria lui Oprescu cu demisia (si apoi revenirea in PSD daca castiga). Oricum mai sunt ceva zile pana la alegeri si vor fi multe voci care sa-i trezeasca pe naivi.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.