Păruieli virtuale pe "chestii" principiale
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

teopaul
QUOTE (rottweiler2007 @ Apr 19 2008, 17:40) *
....cornelB a fost doar o data in viatza lui in turcia, pe un final de sezon, ca e mai ieftin, si atunci a ales un hotel pe un cimp ca aia i s-a pus lui sub nas la timisoara si a cumparat , ca multi alti provinciali, o poza....

Doggy, ma scuzi ca intervin, dar vad ca devii din ce in ce mai editat. Evitam flame-ul, ok? pe masura ce te simti mai important pe forumul asta...
Ce e cu atitudinea asta "cine nu gandeste ca mine e un prost"? Te simti cumva din vreun neam ales doar pentru ca te-ai nascut pe cine stie ce strada din cine stie ce oras?
De unde stii tu ce a gandit omul si pe ce criterii si-a ales vacanta? As putea sa inteleg ca tu de fapt esti un pui de snob care nu apreciaza "plebea" ce pleaca in anumite perioade ale anului in anumite hoteluri din lumea asta...
Mai mult respect pentru oamenii care reprezinta clientela firmelor de turism....sau turismul e doar hobby pentru tine, de fapt banii de buzunar i-ai castigat la loto?
rottweiler2007
QUOTE (teopaul @ Apr 20 2008, 20:54) *
Doggy, ma scuzi ca intervin, dar vad ca devii din ce in ce mai nesimtit pe masura ce te simti mai important pe forumul asta...
Ce e cu atitudinea asta "cine nu gandeste ca mine e un prost"? Te simti cumva din vreun neam ales doar pentru ca te-ai nascut pe cine stie ce strada din cine stie ce oras?
De unde stii tu ce a gandit omul si pe ce criterii si-a ales vacanta? As putea sa inteleg ca tu de fapt esti un pui de snob care nu apreciaza "plebea" ce pleaca in anumite perioade ale anului in anumite hoteluri din lumea asta...
Mai mult respect pentru oamenii care reprezinta clientela firmelor de turism....sau turismul e doar hobby pentru tine, de fapt banii de buzunar i-ai castigat la loto?
nu te amesteca ca nu stii toata tarashenia cu acest cornelB.....am mai zis, daca esti paralel cu subiectul, e mai bine sa taci.
CornelB
QUOTE (rottweiler2007 @ Apr 21 2008, 07:19) *
nu te amesteca ca nu stii toata tarashenia cu acest cornelB.....am mai zis, daca esti paralel cu subiectul, e mai bine sa taci.

"tărășenia ta cu acest CornelB", până acuma doar în capul tău, de abia acuma începe. smile.gif

---

Ready? episode one: :-)

Lumea trebuie să știe: ai interese clare în Kustur club [pot să spun mai multe, cu dovezi:) by request, aș vrea totuși să încerc să păstrez ontopic-ul] îl promovezi masiv pe forum - în detrimentul altor hoteluri din Antalya [de exemplu din Lara sau Alanya].
Asta se cheamă 1) că-ți minți clienții și 2) că faci publicitate INTERESATĂ, ONEROASĂ pe forum.
Dacă tot se aplică mai nou regulamentul pe acest thread, iar eu am fost suspendat pentru că am dat referiri în mod clar utile userilor de pe un site de impresii românesc, atunci sper că nu se aplică cu două sau mai multe măsuri, așa-i xwh?...

Lumea trebuie să știe și să ia în considerare și aceste lucruri atunci când îi recomanzi cuiva Kustur în detrimentul Delphin-ului LARA! - citiți-i postul în care răspundea solicitării și veți vedea că el a înțeles că despre acesta este vorba la început.
Cele două Delphin sunt cotate în primele 3-5 hoteluri din Antalya pe orice site de reviews, fie că este vorba despre tripadvisor - vezi aici sau hollidaycheck.de vezi aici
Pe lângă ele, Kustur Club, un hotel bun de altfel pentru bugete medii, pare un hotel obosit smile.gif
Ei bine, să recomanzi interesat Kustur Club versus Delphin, bazându-te pe necunoștința userilor, frizează în mod clar și categoric nesimțirea.
Încet-încet, oamenii încep să te cunoască - pe lângă că-ți văd caracterul, își dau seama că de exemplu nu ai nimic în comun cu noțiunea de familie cu copii, nici la propriu și nici la figurat, din moment ce nu îți poți imagina că în general o familie cu un copil de 3-4 ani NU o să fie interesată șă-și târască copilul prin discotecile și restaurantele din oraș nono.gif [vezi același post al lui].
Totuși, o să-ți rămână mereu clienți exaltați ca moșul de 60 de ani care merge la parapantă console.gif
rottweiler2007
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 08:44) *
"tărășenia ta cu acest CornelB", până acuma doar în capul tău, de abia acuma începe. smile.gif

---

Lumea trebuie să știe: ai interese clare în Kustur club [pot să spun mai multe, cu dovezi:) by request, aș vrea totuși să încerc să păstrez ontopic-ul] îl promovezi masiv pe forum - în detrimentul altor hoteluri din Antalya [de exemplu din Lara sau Alanya].
Asta se cheamă 1) că-ți minți clienții și 2) că faci publicitate INTERESATĂ, ONEROASĂ pe forum.
Dacă tot se aplică mai nou regulamentul pe acest thread, iar eu am fost suspendat pentru că am dat referiri în mod clar utile userilor de pe un site de impresii românesc, atunci sper că nu se aplică cu două sau mai multe măsuri, așa-i xwh?...

Lumea trebuie să știe și să ia în considerare și aceste lucruri atunci când îi recomanzi cuiva Kustur în detrimentul Delphin-ului LARA! - citiți-i postul în care răspundea solicitării și veți vedea că el a înțeles că despre acesta este vorba la început.
Cele două Delphin sunt cotate în primele 3-5 hoteluri din Antalya pe orice site de reviews, fie că este vorba despre tripadvisor - vezi aici sau hollidaycheck.de vezi aici
Pe lângă ele, Kustur Club, un hotel bun de altfel pentru bugete medii, pare un hotel obosit smile.gif
Ei bine, să recomanzi interesat Kustur Club versus Delphin, bazându-te pe necunoștința userilor, frizează în mod clar și categoric nesimțirea.
Încet-încet, oamenii încep să te cunoască - pe lângă că-ți văd caracterul, își dau seama că de exemplu nu ai nimic în comun cu noțiunea de familie cu copii, nici la propriu și nici la figurat, din moment ce nu îți poți imagina că în general o familie cu un copil de 3-4 ani NU o să fie interesată șă-și târască copilul prin discotecile și restaurantele din oraș nono.gif [vezi același post al lui].
Totuși, o să-ți rămână mereu clienți exaltați ca moșul de 60 de ani care merge la parapantă console.gif

ai o singura dovada ca eu as fi fi facut reclama pe acest forum altcuiva decit vreunui hotel ? am zis macar o singura data ca acest delphin din alanya este un hotel prost ? eu doar le am comparat cu bune si cu rele, ceea ce mi se pare corect, cind vb despre un hotel trebuie sa ii arati in primul rind minusurile, ceea ce tu nu faci...sa stii ca xwh pe mine m-a ars cu un suspend doar pt ca l-am aplaudat pe un user care te injura pe tine grosier, nu pt altceva....daca ar fi avut alte motive sa stii ca nu ar fi stat pe ginduri...si inca ceva, in cele 2 saptamini cit ai avut tu suspend a fost liniste pe aici, nu a fost niciun scandal, si dupa tine nu a plins nimeni....tu de obicei vb despre lucruri pe care nu le ai vazut si te umfli de parca ai fi fost acolo...eu daca nu am vazut un hotel spun scurt : nu stiu si gata, nu e o rusine...iar cind prezint un hotel il prezint COMPLET cu plusuri si cu minusuri....in fine ca sa revin la delphin soseaua antalya - alanya este un hotel cu servicii bune construit in anii 80, renovat complet prin anii 2000, are vegetatie, are facilitati pt copii, DARRRRRRRRR are plaja din pietris si in apa pietris, este pus kiar in drumul national, departe de orice oras, kustur club este un hotel construit tot prin anii 80, renovat partial in anii 2000, este un parc de citeva hectare, are aer cond split, are servicii bune la banii pe care ii platesti, are facilitiati pt copii, are plaja din nisip curat, intrare lina in apa marii, nisip complet si in apa, este la doar 3 km de kusadasi, 1 km de adaland cel mai mare parc acvatic din europa....mai departe fiecare sa isi aleaga ce hotel vrea....tu nu iti poti da cu parerea despre kustur pt ca nu ai fost acolo....
CornelB
nu despre hoteluzl Delphin Alanya era vorba aici, cu plusurile și minusurile lui - despre care minusuri EU am fost primul care a amintit, în reviews-ul meu de anul trecut și tot timpul după aiai.

Ci despre IPOCRIZIA și INTERESUL MERCANTIL de a recomanda în mod interesat Kustur Club în detrimentul altor hoteluri, DE TOP, din Lara sau alte regiuni.

Si hai sa lamurim o data pentru totdeauna argumentul pueril si IPOCRIT "daca nu ati fost acolo, nu vorbiti".
Sa presupunem ca persoana X primeste de la userul Y - [de exemplu userul rotweiller/vivapcr/suntcelmaidestept, desi mie personal nu mi se par relevante parerile lui] 30 de propozitiii despre un hotel, sa zicem Kustur Club. De precizat - userul Y, care descrie impresiile a fost acolo, la acel hotel, userul X NU a fost acolo.

Ulterior acel user X scrie pe forum "eu stiu despre hotelul Kustur urmatoarele 30 de propozitii".
He-he: nu se poate, pentru ca apare cate un exaltat INTERESAT care i-o taie "nu vorbi despre aceste lucruri ca nu ai fost acolo"????!!!
Îți dai seama tu, rotweillere, de ridicolul situației de mai sus?????!!! nu prea cred... Dar ALȚII își dau, fii tu convins...

Eu sunt creatorul și dezvoltatorul singurului site cu impresii românesc. Știu tot ce este acolo. Pe lângă asta am citit sute dacă nu mii de impresii ale turiștilor care au fost cazați la un hotel sau altul. Pentru mine PERSONAL media impresiilor a mai multor oameni "trage" infinit mai greu decât părerea unui singur om, oricâ de "expert" ar fi el în acel domeniu, TOCMAI pentru că gusturile și preferințele sunt diverse. Și cu atât mai mult atunci când gusturile și preferințele acelui "expert" sunt cât se poate de ciudate pentru un familist - vezi pretenția de a-și sili copilul mic la 2 zile cu mașina, recomandând cu obstinație achiziționarea sejurlui individual în Antalia, în detrimentul avionului și MULTE altele.

ps: Zici că a fost liniște fără mine? smile.gif Daaa, Pentru TINE probabil a fost probabil câtse poate de convenabil, ai putut să-ți faci aranjamentele [vezi recomandarea Kustur versus Delphin] fără să te contreze nimeni. Not anymore smile.gif

ps2: aplaudarea cuiva care "a înjurat grosier" nu face decât să contribuie la developarea unui caracter grosier. Părerea mea cigar.gif
TIBITA
QUOTE (rottweiler2007 @ Apr 20 2008, 15:56) *
nu am fost prea activ in ultima vreme pt ca e foarte aglomerat in timpul zilei si nu am timp, am mai raspuns din cind in cind la una sau la alta, in turcia plec joi pe 24.04 si ma intorc pe 3 mai cu jetran air. cool.gif

asa si asa....perfecte nu sint...ca despre toate hotelurile, parerile sint impartite

Raspunsul acesta putea sa mi-l dea si un copil de clasa a 4 a.
Un lucru este clar :NU exista cineva care sa-si dea cu parerea despre tot pe acest topic.Asa ca cred ca cam sari calul cand dai explicati care oricum sunt subtiri de si un orb poate citi prin ele.De fapt si cei de pe topic au un fel de vina pentru ca iti dau o importanta prea mare si bineinteles cum sa nu iti placa?
Asa ca avem nevoie de sfaturi de la cei avizati care cunosc pe pielea lor datele.Si nu sunt primul care iti transmite acest lucru.Please
gogoroiu
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 07:44) *

---

asa de tare m-a mintit dulaul si mi-a bagat pe gat kusturu incat anu asta imi face rezervare la salima si tekirova!
am mai zis rottweileru e nebun, dar e un nebun corect!
dupa mintea mea kusturul sta foarte bine la preturile pe care le are... e eftinake si bun

offtopic
nu mai face tu pe moralistul ca tu i-ai pus o talpa cand a fost el suspendat si stii bine ca nu avea nici o legatura cu tine...
te-am mai intrebat: pe cine sa cred la recomandari despre turcia, pe el care a vazut-o apropae pe toata sau pe tine care ai fost o singura data si vorbesti din traduceri?

crezi ca daca il elimini ramai tu imparat aici, de fapt pe tine asta te roade, cine e sef aici...
CornelB
bucureștene gogoroi - mă întrebam când o să apari, welcome! - recomndarea mea este ca tu și cei asemenea lui să-l credeți pe el. Este cel mai potrivit gusturilor voastre, evident.

Celorlalți - nici vorbă să le cer să mă creadă pe mine! Un singur lucru îi sfătuiesc: să citească cu reținere și cât maai în cunostiință de cauză recomadările lui - exaltatate, ipocrite și interesate n OPINIA MEA.

Bucureștene, m-aș îndoi să înțelegi vroedată că nu despre cine e "împărat" - ce termen balcanic ce te caracterizează pe deeeeeplin, btw - este vorba aici, ci despre CORECTA informare a userilor.
gogoroiu
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 08:42) *
bucureștene gogoroi - mă întrebam când o să apari, welcome! - recomndarea mea este ca tu și cei asemenea lui să-l credeți pe el. Este cel mai potrivit gusturilor voastre, evident.

Celorlalți - nici vorbă să le cer să mă creadă pe mine! Un singur lucru îi sfătuiesc: să citească cu reținere și cât maai în cunostiință de cauză recomadările lui - exaltatate, ipocrite și interesate n OPINIA MEA.

Bucureștene, m-aș îndoi să înțelegi vroedată că nu despre cine e "împărat" - ce termen balcanic ce te caracterizează pe deeeeeplin, btw - este vorba aici, ci despre CORECTA informare a userilor.

n-o mai freca cu "bucurestene"!
faptul ca stai in timisoara te face mai putin balcanic decat noi, ma?
esti la fel de roman ca si noi bucurestenii... ce, cand iesi din tara stie dracu ca tu esti din timisoara?
te mandresti ca esti din timisoara de parca ar fi munchenu "neamtule" care esti!

informarea corecta a userilor o face unul CARE A FOST ACOLO si nu unu care trancaneste din poze...

sfatul corect pentru useri e sa citeasca tot si apoi sa filtreze cu propriile lor capatini ce urmeaza sa faca
rottweiler2007

pina la urma de aici din bucuresti se da ora exacta, iar in tine urla frustrarea si iti iei injuraturi grosiere pe toate ariile....nu te umfla in pene ....ai uitat cind ma periai ca sa ma exprim elegant ca sa iti scriu pe saitul tau, poate asa atragi lume in el, sa iti faci imagine prin imaginea mea....

tu informezi corect mah ? ai vazut tu ceva ? bleah
me_and_myself
Mi-e teama ca va scapa ceva (unora) : in subtitlu se specifica clar "atentie sporita la exprimare!". Ceea ce, in traducere libera, inseamna : fara invective, fara apelative ofensatoare, fara tot ceea ce ar putea duce la flame, injurii din ce in ce mai elaborate si altele asemenea. Pentru asta nu aveti nevoie de forum ci de un loc de intalnire in afara lui, unde va puteti scuipa "man to man". Pe ala nu vi-l asigur eu.
CornelB
mi se pare evident - și nu numai mie, sincer - care-i frustratul lol.gif

măi, la urma urmei, eu NU am nimic de câștigat sau de pierdut din jocurile de aici.

TU însă fără clienții pe care-i agăți și "vrăjești" - ca să nu mă cobor la nivelul tău și-al cățelușului tău companion de miticisme, că aș fi folosit cu totul alt termen - ai închide urjent porțile... garsonierei! lol.gif

și - ON TOPIC - chestie de principiu: nici măcar când îmi cumpăr șosete nu le aleg pe cel cu prețul cel mai mic. Un "ghertoi" [termen de tine inventat, la urma urmei] însă exact asta face.
Probabil că nu întâmplător ai inventat tu termenul de "ghertzoi" - la clienții tăi - o MICĂ parte din ei, bineînțeles - te refereai, nu? lol.gif
rottweiler2007
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 09:13) *
mi se pare evident - și nu numai mie, sincer - care-i frustratul lol.gif

măi, la urma urmei, eu NU am nimic de câștigat sau de pierdut din jocurile de aici.

TU însă fără clienții pe care-i agăți și "vrăjești" - ca să nu mă cobor la nivelul tău și-al cățelușului tău companion de miticisme, că aș fi folosit cu totul alt termen - ai închide urjent porțile... garsonierei! lol.gif

și - ON TOPIC - chestie de principiu: nici măcar când îmi cumpăr șosete nu le aleg pe cel cu prețul cel mai mic. Un "ghertoi" [termen de tine inventat, la urma urmei] însă exact asta face.
Probabil că nu întâmplător ai inventat tu termenul de "ghertzoi" - la clienții tăi - o MICĂ parte din ei, bineînțeles - te refereai, nu? lol.gif

iar esti paralel, nu eu am adus pe forum termenul ghertzoi....
CornelB
adevărat, a fost adus de cățelușul tău [care face - ce coincidență - toate treburile pentru tine... ]
Tu DOAR l-ai folosit din belșug... lol.gif

Am o întrebare pentru tien: o firmă care vinde "cele mai ieftine șosete, acordăm reduceri funcție de prețul de la celelalte magazine", se adresează PRIMORDIAL categoriei de persoane de voi inventată sau nu? smile.gif
rottweiler2007
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 09:23) *
adevărat, a fost adus de cățelușul tău [care face - ce coincidență - toate treburile pentru tine... ]

Am o întrebare pentru tien: o firmă care vinde "cele mai ieftine șosete, acordpm reduceri funcție de prețul de la celelalte magazine", se adresează categoriei de persoane de voi inventată sau nu? smile.gif

deci, adevarat ca esti paralel si asa cum dezinformezi userii in legatura cu hotelurile asa dezinformezi in general...
CornelB
dezinformez, deci? lol.gif lol.gif lol.gif

eu, de exemplu, am pus BATIHAN pe primul loc în hotelurile de 4 stele din Kusadasi ca mai apoi, schmândus-se vântul biggrin.gif [citește interesele?], să spun că-i nașpa? Dau link?
Eu am recomandat Kustur in detrimentul Delphin-ului?? Dau link?
Și mai sunt, probabil zeci. DOVEDITE.

Dă un exemplu cu o dezinformarea mea... unul singur...

Numa' mie mi se pare oare că ești din ce în ce mai hilar în "șforțările" tale? biggrin.gif

Hai să lăsăm userii să decidă care-i "dezinformatoru' de serviciu" și care nu e...
rottweiler2007
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 09:27) *
dezinformez, deci? lol.gif lol.gif lol.gif

eu, de exemplu, am pus BATIHAN pe primul loc în hotelurile de 4 stele din Kusadasi ca mai apoi, schmândus-se vântul biggrin.gif [citește interesele?], să spun că-i nașpa? Dau link?
Eu am recomandat Kustur in detrimentul Delphin-ului?? Dau link?
Și mai sunt, probabil zeci. DOVEDITE.

Dă un exemplu cu o dezinformarea mea... unul singur...

Numa' mie mi se pare oare că ești din ce în ce mai hilar în "șforțările" tale? biggrin.gif

Hai să lăsăm userii să decidă care-i "dezinformatoru' de serviciu" și care nu e...

unde vezi tu ca eu am recomandat ceva anume ? esti superficial ca deobicei, eu am prezentat COMPLET toate hotelurile, iar despre batihan jumate spun ca sta prost la masa iar jumate spun invers, despre ephesia toti spun ca e ok
CornelB
măi, ai pus batihan pe primele locuri sau nu?

Iar despre firma care vidne șosete ieftine tot nu mi-ai răsăuns. Nu-ți convine, cumva? smile.gifD
rottweiler2007
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 10:33) *
măi, ai pus batihan pe primele locuri sau nu?

Iar despre firma care vidne șosete ieftine tot nu mi-ai răsăuns. Nu-ți convine, cumva? smile.gifD

urla frustrarea in tine dupa 2 sapt de suspend rastimp in care nu a plins nimeni dupa tine....te inteleg, dupa 2 saptamini de suspend acum refulezi
gogoroiu
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 09:23) *

Am o întrebare pentru tien: o firmă care vinde "cele mai ieftine șosete, acordăm reduceri funcție de prețul de la celelalte magazine", se adresează PRIMORDIAL categoriei de persoane de voi inventată sau nu? smile.gif

bai cornele!
(trec cu vederea ca imi zici "bucurestean" de parca bucurestenii ar fi ciumati, trec cu vederea ca ma faci catelus ca i-am tinut partea unuia care am considerat ca merita in detrimentul unuia care bate campii...

de fapt ce dracu vrei ma?
vrei sa vorbesti numai tu?
daca nu-ti place de noi, du-te nene cu Dumnezeu, si lasa-ne in pace! nu e vina noastra ca suntem bucuresteni! asa e soarta unii sunt bucuresteni mitici si altii de la timisoara munchen cu peron pe partea dreapta... nu te mai da balena in lighean ca ai trasaturi de caracter nemtesti. daca erai neamt asa cum ai fi vrut nu te bagai decat strict unde te pricepi. insa din nefericire ai iesit tot roman exact la fel ca noi...
Verstehst du das?
xwh
Care este rostul acestui topic ? Și ce caută la Vacanțe în Străinătate ?

QUOTE (rottweiler2007 @ Apr 21 2008, 08:12) *
ai o singura dovada ca eu as fi fi facut reclama pe acest forum altcuiva decit vreunui hotel ?

Eu m-am săturat de câte posturi ți-am șters/editat cu spam. Promovezi doar agenția de turism în care lucrezi , nimic în plus.
rottweiler2007
QUOTE (xwh @ Apr 21 2008, 16:56) *

Eu m-am săturat de câte posturi ți-am șters/editat cu spam. Promovezi doar agenția de turism în care lucrezi , nimic în plus.
poti demonstra ?
xwh
Esti si extrem de nesimtit pe deasupra. Imi pare rau , dar asta este parerea care mi-am facut-o despre tine.
rottweiler2007
[quote name='xwh' date='Apr 21 2008, 18:01' post='4456505']
Esti si extrem de nesimtit pe deasupra. Imi pare rau , dar asta este parerea care mi-am facut-o despre tine.
[/quote
asa e....iar tu habar nu ai sa faci munca de moderator, iar asta nu ti am spus-o numai eu, ci multi de pe aici....tu nu poti demonstra nimic din ce spui, te bagi in discutii pe toate ariile desi habar nu ai despre subiect, faci greseli gramaticale ...halal moderator.....
CornelB
QUOTE (xwh @ Apr 21 2008, 18:01) *

ei bine, acesta este rolul acestui topic. smile.gif

Ca și tine, sunt convins că lumea își face o părere mai aproape de realitate despre caracterul celor implicați - me included, ofcourse, bucureștene gogoro. [Auzi, apropo, ce mimoză-mi ești, sau te simți 'puternic' cu musca pe căciulăși interpretezi aiurea tot? -- mie mi-au zis mulți 'timișorene' sau 'ardelene' și niciodată n-am bănuit vreo nunață de 'ciumat' - lolol - în acești termeni. Da așa ești tu, probail, mai sensibilos smile.gif)) ]

---

@rotweiller, cum te pricepi tu la toate smile.gif

ÎNSĂ CE RĂMÂNE din acest thread este faptul că TOT CE A IEȘIT LA IVEALĂ DESPRE TINE ESTE ADEVĂRAT!

scaramouche

Clubu' lu' aia care nu stie sa foloseste pronumele relativ si care au scos acuzativul din declinarea substantivelor, avandu-l in frunte pe CP Tariceanu, ureaza bun venit celui mai nou membru XWH.
rottweiler2007
exact !!! gramatica pt dl moderator xwh este un coshmar !!!! eu nu stiu cine e seful acestui forum de fapt, dar xwh e paralel cu aria asta, si multi useri din aria turcia ii depasesc puterea de pricepere.

QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 19:02) *

Ca și tine, sunt convins că lumea își face o părere mai aproape de realitate despre caracterul celor implicați - me included, ofcourse, bucureștene gogoro. [Auzi, apropo, ce mimoză-mi ești, sau te simți 'puternic' cu musca pe căciulăși interpretezi aiurea tot? -- mie mi-au zis mulți 'timișorene' sau 'ardelene' și niciodată n-am bănuit vreo nunață de 'ciumat' - lolol - în acești termeni. Da așa ești tu, probail, mai sensibilos smile.gif)) ]

---

ÎNSĂ CE RĂMÂNE din acest thread este faptul că TOT CE A IEȘIT LA IVEALĂ DESPRE TINE ESTE ADEVĂRAT!

cind ai sa fii in stare sa faci macar 10% din ce fac eu atunci mai vorbim, pt moment tu esti un provincial prafuit si vb gogoroiului, daca vii in bucuresti iti faci sepuku....

si da copile xwh, sint nesimtit, si imi place sa fiu nesimtit.....si am sa spun lucurilor pe nume toata viatza mea, iar unul dintre acestea este : xwh este un agramat

mai bine nesimtit dar corect decit agramat si mincinos si fanfaron
gogoroiu
QUOTE (CornelB @ Apr 21 2008, 19:02) *

Ca și tine, sunt convins că lumea își face o părere mai aproape de realitate despre caracterul celor implicați - me included, ofcourse, bucureștene gogoro. [Auzi, apropo, ce mimoză-mi ești, sau te simți 'puternic' cu musca pe căciulăși interpretezi aiurea tot? -- mie mi-au zis mulți 'timișorene' sau 'ardelene' și niciodată n-am bănuit vreo nunață de 'ciumat' - lolol - în acești termeni. Da așa ești tu, probail, mai sensibilos smile.gif )) ]

---

de caracter zici bine:
imi pare rau ca nu am cum sa pun pe forum discutia cu tine cand stiai ca dulaul a luat-o in bot degeaba si in loc sa ai o reactie barbateasca in acest sens o dadeai in fluturi si ziceai ca el oricum e prezent prin mine... etc...
te faceai ca nu intelegi de ce atata balamuc...
in loc sa fii om si sa zici adevarul i-ai pus o talpa si i-ai facut vant!
ti-am mai zis: in conditii de razboi daca ati fi amandoi raniti si ar trebui sa car pe unul in spinare l-as alege pe dulau si tie ti-as usura durerea cu un glont!
pe de alta parte daca in aceleasi conditii tu ai fi ala intreg si noi ranitii ne-ai impusca pe-amandoi si ai avea tupeul sa zici ca ne-am impuscat noi intre noi ca tu sa scapi...
recunosc ca scenariul e unul impins la extrem dar cred ca e destul de expresiv...

din nefericire asta e parerea mea despre tine...

QUOTE (rottweiler2007 @ Apr 21 2008, 19:41) *
exact !!! gramatica pt dl moderator xwh este un coshmar !!!! eu nu stiu cine e seful acestui forum de fapt, dar xwh e paralel cu aria asta, si multi useri din aria turcia ii depasesc puterea de pricepere.

cind ai sa fii in stare sa faci macar 10% din ce fac eu atunci mai vorbim, pt moment tu esti un provincial prafuit si vb gogoroiului, daca vii in bucuresti iti faci sepuku....

si da copile xwh, sint nesimtit, si imi place sa fiu nesimtit.....si am sa spun lucurilor pe nume toata viatza mea, iar unul dintre acestea este : xwh este un agramat

mai bine nesimtit dar corect decit agramat si mincinos si fanfaron

mai bine nesimtit dar corect decit agramat si mincinos si fanfaron...
ai uitat nebun...
tongue.gif
rottweiler2007
topicul asta, daca mai ramine "sus" in citeva luni bate ca intindere topicul despre turcia....
Paperotzi
QUOTE (rottweiler2007 @ Apr 21 2008, 20:57) *
topicul asta, daca mai ramine "sus" in citeva luni bate ca intindere topicul despre turcia....

Topicul asta face toti banii!

Continuati!
anonima1
Suntem in saptamana mare...........Jignirile astea nu va aduc absolut nimic.
Daca tot doriti sa va duelati verbal mai bine folositi PM.
Multumesc pt intelegere.
rottweiler2007
QUOTE (anonima1 @ Apr 21 2008, 20:15) *
Multumesc pt intelegere.

AMIN !

in sfirsit un topic de caterinca.....bagati, vomitati tot , refulati, baga cornelb cit te tine, googoroi nu te lasa, sa ne ridem......

sa fie caterinca, injuraturi, jigniri, pistoale flegme si injuraturi.....vine si XWH cel agramat, nu conteaza ca e agramat, asa este el, nu el e de vina ca e agramat ci societatea in care a crescut.

iar eu sint nesimtit pt ca asa este societatea din romania....

la caterinca joc in liga campionilor !
gogoroiu
QUOTE (anonima1 @ Apr 21 2008, 21:15) *
Multumesc pt intelegere.

aceasta sectiune se numeste "Paruieli virtuale pe "chestii" principiale"
este ca o carciuma de bagabonti in care intra o faptura ca tine...

cand sectiunea se va numi "biserica si viata spirituala" iti promit ca nu voi injura si nu voi scuipa deoarece n-o sa intru!

QUOTE (Paperotzi @ Apr 21 2008, 21:05) *
Topicul asta face toti banii!

Continuati!

hehe! ce crezi ca facem circ pe gratis?
e gratis acum la inceput sa atragem lumea, apoi rupem bilete la intrare teteo!

astea sunt paginile pilot sa vedem daca facem audienta... biggrin.gif
xwh
Sunt un agramat, recunosc. Iar tu faci spam. Ești extrem de tupeist și ai venit cu un scop precis pe acest forum: să vinzi prin orice metodă posibilă. Faci publicitate negativă oricărei agenții concurente, promovezi anumite hoteluri de la care vă luați comision mai mare, dai mesaje private tuturor userilor de pe topicul cu Turcia să-ți promovezi excursiile și altele. Credeam că ne-am înțeles în legătură cu spamul. Și tu și nentu' Cornel ați discutat cu mine prin PM destul. Măcar Cornel pare mai matur ca tine.

O seară plăcută.
gogoroiu
QUOTE (xwh @ Apr 21 2008, 20:44) *
Sunt un agramat, recunosc. Iar tu faci spam. Ești extrem de tupeist și ai venit cu un scop precis pe acest forum: să vinzi prin orice metodă posibilă. Faci publicitate negativă oricărei agenții concurente, promovezi anumite hoteluri de la care vă luați comision mai mare, dai mesaje private tuturor userilor de pe topicul cu Turcia să-ți promovezi excursiile și altele. Credeam că ne-am înțeles în legătură cu spamul. Și tu și nentu' Cornel ați discutat cu mine prin PM destul. Măcar Cornel pare mai matur ca tine.

O seară plăcută.

fiind moderator presupun ca poti sa sustii acuzatia legata de publicitatea negativa facuta de rottweiler folosindu-te de copy-paste din ce a zis el si ai editat tu!
ia sa te vedem!
altfel aruncarea de acuzatii aiurea se numeste calomnie, parca, nu sunt avocat... dar m-am saturat sa fie editate posturi care chiar daca nu sunt fix pe subiect au legatura directa cu ce s-a discutat in topicul respectiv. informatiile trunchiate si ciuntite cu un discernamint eronat imi aduc aminte de metodele fostei securitati in asa fel incat sa poti manipula publicul catre ideea ca rott si cornel sunt nesimtiti si tupeisti. astfel de cuvinte nu au ce cauta in exprimarea unui moderator, ca de-asta te-au pus moderator, sa fii mai intelept ca noi...
xwh
gogoroiu dacă vrei să-l urmezi nu am nicio problemă. sunt doi useri care intră în contradicție cu regulamentul forumului. nu se acceptă publicitate mascată. atâta tot.

mai nou și-a pus foștii clienți purtători de cuvânt ?
gogoroiu
QUOTE (xwh @ Apr 21 2008, 21:58) *
gogoroiu dacă vrei să-l urmezi nu am nicio problemă. sunt doi useri care intră în contradicție cu regulamentul forumului. nu se acceptă publicitate mascată. atâta tot.

moderatoare,
cand nu mai ai argumente ameninti fara sens? era vorba sa-mi arati spamu ala...
te caznesti sa gasesti motive sa vada sefii tai ca faci treaba (desi un an nu ai intrat pe topic si oricum nu ai habar de subiect, e clar ca nu ai calcat in turcia, si nu inteleg de ce nu recunosti treba asta si nu lasi pe altcineva sa se ocupe de subiect! nu e o rusine ca nu ai fost in turcia, uite, de exemplu, eu nu am fost in italia si nu zic nici un cuvintel...)

nu am pronuntat niciodata numele vreunei agentii de turism (nici de bine, nici de rau!) in timp ce pe forum scriu altii nume peste nume!
totdeauna am sustinut cauza lui rottweiler in ideea ca el a vazut hotelurile respective si pune aici ceea ce este cel mai important: aspectele negative!
nu am facut publicitate in niciun fel nimanui din romania; am facut publicitate resorturilor in care am fost ceea ce cred ca e ontopic
xwh
Folosiți acest cont la comun ? smile.gif Sunteți colegi de birou ?
yvonna
QUOTE (xwh @ Apr 22 2008, 11:53) *

F dragut acest topic! In dulcele stil romanesc pana la capat! Oamenii nostir vad ca nu pierd nici o ocazie de cearta. Inteleg la politica, la fotbal, chiar si la vacante, dar faza super tare era ca am gasit o disputa destul de violenta chiar si pe forumul despre plante si gradina. Chiar asa am ajuns?
Nus ce sa fac? sa rad, sa plang?
LILIELI
QUOTE (rottweiler2007 @ Apr 21 2008, 07:19) *

Salut Rot pe mine chiar nu ma intereseaza discutiile voastre despre agentii si bla bla bladar chiar vreau sa imi zici sincer parerile tale despre Kustur deoarece din 08.06 mergem acolo.
Paperotzi
QUOTE (LILIELI @ Apr 22 2008, 13:50) *
Salut Rot pe mine chiar nu ma intereseaza discutiile voastre despre agentii si bla bla bladar chiar vreau sa imi zici sincer parerile tale despre Kustur deoarece din 08.06 mergem acolo.

Cam ce ai vrea sa iti mai spuna? Pina acum l-a tot laudat de parca ar fi al lui. (si probabil are dreptate ca a vazut cu ochii lui cum e acolo)
xwh
Eu am ales Charisma Hotel wink.gif a doua variantă era Sealight , prietenii știu de ce. , dacă tot suntem offtopic
gogoroiu
QUOTE (yvonna @ Apr 22 2008, 12:03) *
F dragut acest topic! In dulcele stil romanesc pana la capat! Oamenii nostir vad ca nu pierd nici o ocazie de cearta. Inteleg la politica, la fotbal, chiar si la vacante, dar faza super tare era ca am gasit o disputa destul de violenta chiar si pe forumul despre plante si gradina. Chiar asa am ajuns?
Nus ce sa fac? sa rad, sa plang?

n-ai ambitie yvonna daca nu te bagi si tu in cearta asta!
daca nu e mahala si balacareala nu e tara noastra!

QUOTE (Paperotzi @ Apr 22 2008, 13:41) *
Cam ce ai vrea sa iti mai spuna? Pina acum l-a tot laudat de parca ar fi al lui. (si probabil are dreptate ca a vazut cu ochii lui cum e acolo)

hahaha

bai, aia ce ai zis tu nu e gluma!
daca ar avea bani nebunul si-ar cumpara kusturu a doua zi! asa de mult ii place...
se duce in fiecare an acolo in sept. cateva zile...

QUOTE (xwh @ Apr 22 2008, 17:45) *
Eu am ales Charisma Hotel wink.gif a doua variantă era Sealight , prietenii știu de ce. , dacă tot suntem offtopic

daca tot stiu prietenii de ce, ce-ar fi sa raspunzi tu de-acum tuturor intrebarilor puse de useri?
xwh
Răspund când știu. Nu am interese comerciale prin zonă :-) O să vă fac review la Charisma.
gogoroiu
QUOTE (xwh @ Apr 22 2008, 23:17) *
Răspund când știu. Nu am interese comerciale prin zonă :-) O să vă fac review la Charisma.

aha, deci te-a convins dulaul ca e misto la charisma?
in ce perioada te duci?
xwh
Plec luni. M-am convins singur de ce trebuie să aleg acel hotel.
scaramouche
Tot tambalaul asta i se "datoreaza", in cea mai mare masura, moderatorului xwh.Cu replici ca

QUOTE (xwh @ Apr 7 2008, 13:06) *
Eu aș zice să vă mai gândiți când cineva zice că un hotel este doar "varză". Cu asemenea argumente, varză este cel care face caracterizarea.

la ce reactii te poti astepta? E ca si cum un politist beat ar face teste de alcoolemie sau
arbitrul i-ar da un cap in gura unui jucator, pe un sadion,la un meci de fotbal.Apropo,
ce alte apelative din familia legumelor sunt permise p-acilea? Pe cand un upgrade la regnul
animal? Eu am fost suspendat o saptamana pentru ca intr-un comentariu(ironic, recunosc) la post-ul de mai sus l-am numit pe moderator Mr.Eraser, pentru acribia cu care stergea tot ceea ce ii era defavorabil.Pe forumul de suspendari nici macar n-a binevoit sa deschida un topic cu numele meu.Mi-a trimis un PM cu motivatia suspendarii:" Atentie la limbaj !" (LOL).Nu fusesem niciodata avertizat, am fost executat rapid, fara somatie si m-am ales si cu 10% warn. Il rog sa faca public post-ul meu, pe baza caruia mi s-a dat o pauza si ii las pe ceilalti sa compare zicerile lui cu ale mele.
O tine gaia-matu ca dulaul isi face reclama.Pai numele agentiei sale de turism este secretul lui Polichinelle.Dati un search in cadrul topicului "Totul despre Turcia" si o sa obtineti 7 pagini de postari ale altora in care i se pomeneste numele.Ar fi bine sa-si argumenteze toate opiniile si deciziile si sa nu mai lanseze jigniri, petarde si insinuari fara acoperire, cum ar fi

QUOTE (xwh @ Apr 21 2008, 16:56) *

QUOTE (xwh @ Apr 21 2008, 21:44) *

O seară plăcută.

QUOTE (xwh @ Apr 21 2008, 22:58) *

QUOTE (xwh @ Apr 22 2008, 11:53) *

Iar cu asta

ai scapat de tot oile pe miriste.

QUOTE (me_and_myself @ Apr 21 2008, 10:13) *
Mi-e teama ca va scapa ceva (unora) : in subtitlu se specifica clar "atentie sporita la exprimare!". Ceea ce, in traducere libera, inseamna : fara invective, fara apelative ofensatoare, fara tot ceea ce ar putea duce la flame, injurii din ce in ce mai elaborate si altele asemenea. Pentru asta nu aveti nevoie de forum ci de un loc de intalnire in afara lui, unde va puteti scuipa "man to man". Pe ala nu vi-l asigur eu.

As fi foarte interesat si de parerea super moderatorului me and myself.Noi avem voie sa adoptam atitudinea asta?
criss_65
tot principial, adaug urmatoarele:
- in general informatiile lui rottweiler sunt corecte, dar subiective! tot ce vinde el e bun, in rest nu exista! este de inteles ca pt el este o afacere din care scoate bani
- citeam si alte posturi ale lui rott legate de calatoria lui proprie prin bora - bora, sau cam asa ceva si zau ca este normal atunci cand scrie, nu e agresiv, "nuecelmaidestept" ca sa-l citez! daca ar fi cat de cat impartial si pe topicul cu turcia atunci ar fi ok (oricum mie mi se pare ca ii si place aceasta "haraiala" pe care o are cu ceilalti)
- mi se par ilare "listele" cu cei care il apara pe rottweiler!
- tot principial, ar trebui respectata fiecare pt opinia personala pe care o are despre un anumit loc, hotel etc.
- iar limbajul lasa de dorit, din pacate
- oricum este stiut ca lipsa de argumente, are ca rezultat final violenta, chiar si cea verbala cum este cazul nostru
o zi buna in continuare,
- mie mi se pare ca moderatorul are multa rabdare cu reclama ascunsa....

ps: apropo, de gresilile de gramatica pe care le tot evidentiati: este ciudat ca le scrieti doar pe cele care apartin altora, cand sunt ale voastre nimeni nu mai scrie nimic! asta asa, ca observatie......

revin cu observatia personala: topicurile unde rott nu are nici un fel de interese sunt f calme si civilizate si contin informatii stricte despre hoteluri, locuri, preturi etc...
xwh
Ghișeul doi vă rog pentru reclamații smile.gif
Paperotzi
QUOTE (criss_65 @ Apr 24 2008, 14:50) *
tot principial, adaug urmatoarele:
- in general informatiile lui rottweiler sunt corecte, dar subiective! tot ce vinde el e bun, in rest nu exista! este de inteles ca pt el este o afacere din care scoate bani

Aici nu ai dreptate. Hotelurile pe care le lauda nu le vinde numai el. La fel, hotelurile pe care le desfinteaza le vinde si el.
Cit despre reclama mascata... se poate discuta. E un post pe Totul despre Turcia in care cineva a inserat un anunt, dar pentru a nu fi considerata reclama apare ceva de genul „cine e interesat sa ma caute pe PM”. Asta nu e reclama? Nici macar mascata nu e! Cum ar fi sa apara dulaul sau oricine altcineva si sa spuna ca are oferte avantajoase, dar nu le posteaza sa nu faca reclama. In schimb sa anunte ca asteapta solicitari pe PM.
Trateaza-i pe toti la fel!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.