caracteristici difuzoare

dragutgrg

vreau sa calculez dimenisiunile unei incinte pt un woofer de 12 inch si 100w (cred) dar nu stiu ce inseamna diverse caracteristici (pe care nu le stiu) ale difului cum ar fi :Qts, Qes, Fs, Vas si Dp ...o poza cu programul p care il folosesc...Click pentru a vizualiza atașamentul astept parerile voastre smile.gif si multam anticipat
maxx_oo7
QUOTE (dragutgrg @ Apr 19 2008, 13:25) *
vreau sa calculez dimenisiunile unei incinte pt un woofer de 12 inch si 100w (cred) dar nu stiu ce inseamna diverse caracteristici (pe care nu le stiu) ale difului cum ar fi :Qts, Qes, Fs, Vas si Dp ...o poza cu programul p care il folosesc...Click pentru a vizualiza atașamentul astept parerile voastre smile.gif si multam anticipat

Qts=valoarea totala a coeficientului Q al difuzorului
Vas = volumul de aer care are aceeasi rezistentaacustica cu a difuzorului
fs= frecventa de rezonanta (in aer liber)
Pmax =puterea maxima (nominala)
Dp= posibil diametrul bobinei difuzorului

Daca am gresit ceva imi cer scuze.

nelutzu57
QUOTE (dragutgrg @ Apr 19 2008, 12:25) *

QUOTE (dragutgrg @ Apr 19 2008, 12:25) *

Păiiiii nu știiii Scuze...să nu fiu prea rău....cumpără GATA Făcut....!!!!!!! thumbdown.gif laugh.gif,,,,,scuze....ne crezi.....boi...ornitorinci...etc...scuze.....am fost azi la Gradina Zologică...mai pune un O la citire....
dragutgrg
QUOTE (maxx_oo7 @ Apr 19 2008, 19:50) *
Qts=valoarea totala a coeficientului Q al difuzorului
Vas = volumul de aer care are aceeasi rezistentaacustica cu a difuzorului
fs= frecventa de rezonanta (in aer liber)
Pmax =puterea maxima (nominala)
Dp= posibil diametrul bobinei difuzorului

Daca am gresit ceva imi cer scuze.

dry.gif dry.gif Cred ca o sa fac incinta dupa capu meu rolleyes.gif rolleyes.gif ....sper sa-mi iasa.Xcum merci
maxx_oo7
Aceste "caracteristici" le gasesti in mod normal in foaia de catalog a difuzorului daca este pusa la dispozitie de producator.
In afara de dp (care nu stiu exact ce e) toate sunt cum am mentionat mai sus.
Daca nu se dau acesti parametrii , (unii) se pot determina efectuand niste teste .

dragutgrg
QUOTE (maxx_oo7 @ Apr 20 2008, 10:24) *
Aceste "caracteristici" le gasesti in mod normal in foaia de catalog a difuzorului daca este pusa la dispozitie de producator.
In afara de dp (care nu stiu exact ce e) toate sunt cum am mentionat mai sus.
Daca nu se dau acesti parametrii , (unii) se pot determina efectuand niste teste .

woferul e mai vechi(mi se pare k e pioneer) sad.gif imi puteti da nijte linkuri cu caracteristici de difuri.biggrin.gif
dragutgrg
dak vrei bani nu intra aici >>>> http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=dragutgrg

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.