lansare intarziata

_Zack_

vreau sa lansez in curand un site dedicat bacalaureatului (nu, nu o sa fie dupa tipar smile.gif) , o sa fie cat de cat original si cu destule functii noi fata de celelalte zeci de siteuri pe acest subiect)
problema e ca e cam tarziu pentru a mai urca in google pana la perioada in care numarul cautarilor legate de acest subiect va atinge apogeul
asa ca ma gandeam sa folosesc serviciile uneia din acele firme care publica siteul in sute de directoare web contra cost
imi puteti recomanda una sau o alta metoda de a urca rapid in google (n-am zis moca)
eXtremeData
Continut unic.
Descriere unica pe fiecare pagina si atractiva pentru potentialii vizitatori.
Keyworduri bine alese si fara spam.
Cateva BackLinkuri de pe indexul unor siteuri puternice (PR4-5 dar sa fie cu relevanta)
Daca se poate si cateva BackLinkuri de pe pagini din aceasi nisa.Adica tot despre bac si subiecte...rezolvari etc.

Ai un beneficiu daca domeniul e inregistrat de ceva timp chiar daca avea o pagina "Under Construction" si acum sa il faci pentru bac.
Nu`i problema daca nu o sa apari in top 10, mai ai o sansa la anu tinand cont ca bacul e in fiecare an smile.gif .

Presupun ca vrei numai sa faci un site si sa bagi adsense pe el ca acum sunt multe cautari despre bac si subiecte.
Data viitoare gandeste-te de prin ianuarie sau sa il ai pe asta de acum si la anu.

Multe backlinkuri simultan nu sunt prea relevante pentru google mai ales daca vin din directoare pe care google nu le vede ca siteuri puternice in urcarea unui site in top.

Daca vrei sa vorbim mai mult da-mi PM.

evil`boy
nu recomand site-uri care publica in x00 directoare contra cost, deoarece google stramba din nas la metode de genul ^. Parerea mea este ca trebuia sa te gandesti mai devreme la un asemenea proiect, dar vorba lui eXtremeData.. la anul vei fi sigur primul smile.gif
PS. Nu exista metode de a urca rapid in google.
PS2. Get quality backlinks.
Solarius
QUOTE (evil`boy @ Apr 20 2008, 21:50) *
PS. Nu exista metode de a urca rapid in google.

vezi link din semnatura mea cu SEO
w3bmaster
In SEO cuvantu rapid nu ecista ....
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.