Cum adaug iconite la toolbar?

AndyM

Salut.
Sunt nou in visual basic.
Ieri am luat o carte de la teora, si m-am apucat sa citesc... Dar am cautat pe internet programe gata facute.
Am luat un browser, dar la toolbar (unde sunt butoanele de back, forward, refresh, stop)
Au niste iconite deasupra.
Nu am reusit sub nic o forma sa pun alte imagini acolo (cele pe care le vreau eu).
Daca dau proprietati, la un buton, pot sa-i setez imaginea printr-o valoare (1, 2, 3, 4.... etc) in functie de valoarea imaginilor bagate.
Insa, daca dau la pictures in acele proprietati, aleg o imagine, insa eu nu am unde sa setez nici o valoare dar imi spune Invalid property value.
Cum fac sa adaug imagini acolo?
Multumesc....
B3aT
asa ceva ?
http://www.vbexplorer.com/VBExplorer/vb_fe...00/july2000.asp

AndyM
merci mult de tot. Reusii wink.gif

Sa nu mai fac un topic nou pot sa mai intreb tot aici ceva?

Se poate ca atunci cand dau click pe un link care se termina in .rar, .exe, .zip... etc, adica cele care se downloadeaza sa deschida propriul client de download?
Treaba ca clientul de download nu este o problema.
Dar problema este ca nu stiu sa fac ca atunci cand dau click pe un link ce se termina in .rar, .exe, .zip... etc sa deschida un alt form
B3aT
Sa inteleg ca ai un browser IE in proiectul tau...si vrei cand apesi pe un link sa deschida alt form ? sau ce
AndyM
Da.
Foloseste IE.
Si mai am o problema care o observai acum.
defapt... cand apas pe linkuri care se termina doar in extensiile pentru download (.rar, .zip, .exe), atunci sa deschida formul clientului de download.

Si problema...
Cand deschide linkuri in pagina noua (cele cu target="_blank") deschide defapt cu IE sad.gif
Cum as putea face sa deschida tot cu browserul meu?
AndyM
nu stie nimeni? sad.gif
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.