MacBook Air de la ORANGE ?!?!
Pages: 1, 2

crustaceu

tocmai ce am trecut prin fata magazinului Orange de pe Mosilor si acolo am zarit din taxi un mare afis in care scrie MacBook AIR de la Orange!

stie cineva mai mult???? chiar ma intereseaza
Andrei™
QUOTE (crustaceu @ Apr 18 2008, 21:58) *
tocmai ce am trecut prin fata magazinului Orange de pe Mosilor si acolo am zarit din taxi un mare afis in care scrie MacBook AIR de la Orange!

stie cineva mai mult???? chiar ma intereseaza

esti doar al 3-lea cu aceasta "veste"

crustaceu
QUOTE (Andrei™ @ Apr 18 2008, 23:00) *
esti doar al 3-lea cu aceasta "veste"

pai poate reusesti sa oferi si un link daca esti asa de informat, sa citesc si un mai multe info (pentru ca asa cum am spus ma intereseaza foarte mult) si sa incerci sa fii mai putin interesant
gompo
QUOTE (crustaceu @ Apr 18 2008, 23:25) *
pai poate reusesti sa oferi si un link daca esti asa de informat, sa citesc si un mai multe info (pentru ca asa cum am spus ma intereseaza foarte mult) si sa incerci sa fii mai putin interesant

Link Orange
Link Softpedia
(sa nu spui ca n-ai de unde alege...) naughty.gif
crustaceu
@Gompo ... 10X

dar sa ma bati daca gasesc separat acel topic de pe softpedia sad.gif

cat despre a cauta pe Orange ... nu m-a dus capul sa caut acolo

multumesc inca odata
crustaceu
la prima aruncare de ochi ...

pe site la Apple Romania ... costa 1876 Euro (conversie facuta pe xe.com ) fata de 1689 Euro la Orange.

din prima rezulta ca ar fi la Orange cu 187 de Euro mai ieftin decat la Apple, dar sigur e conditionat de contract pe 24 de luni.

daca ar fi de 20 de euro / luna => 12 * 20 = 240 Euro => 1689 + 240 = 1929 + 1 (modemul) = 1930 EURO adica pentru 54 de euro am internet timp de 2 ani + modem

ce teapa mi-am luat ca nu am mai asteptat o saptamana sad.gif ... acum am un laptop mai vechi si un e220 sad.gif
AlexIP
Daca ai D630, don't worry, e mai bun. wink.gif

P.S. Si eu am E220 si sunt multumit de el.

Andrei™
pe langa link-ul lui gompo mai ai aici

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=4441931
sind
sau altfel
10EUR * 23 LUNI = 230EUR pe 2 ani
laptopul costa la orange 1689EUR

total - 1919EUR si ai si net - mi se pare destul de ok - pe piata din romania cred ca este mai scump decat la orange
am vazut park 100 mil, insa nu sunt sigur ca era chir modelul asta
sunt mai multe modele din astea?
gompo

QUOTE (sind @ Apr 19 2008, 14:52) *
sau altfel
10EUR * 23 LUNI = 230EUR pe 2 ani
laptopul costa la orange 1689EUR

total - 1919EUR si ai si net - mi se pare destul de ok - pe piata din romania cred ca este mai scump decat la orange
am vazut park 100 mil, insa nu sunt sigur ca era chir modelul asta
sunt mai multe modele din astea?

Sunt doua modele. Nu am retinut daca difera la CPU dar stiu ca unul are hard de 80GB si celalalt are hard SSD de 64GB (al doilea e vreo 2600 E)
crustaceu
QUOTE (AlexIP @ Apr 19 2008, 00:35) *
Daca ai D630, don't worry, e mai bun. wink.gif

P.S. Si eu am E220 si sunt multumit de el.

nu stiu cum il poti compara dar poate stii tu mai bine performantele astea de la laptopuri.

un D630 ar fi parfum pe langa ce am acum dar asta e.
medley
Macul e frumos dar clientii o sa il poata vedea si atat,no touch & try cu acest model.Am mai citit una alta pe net in legatura cu acea inovatie Remote Disc.este o inovatie fara indoiala dar nu suficient de utila.am acces la hardul unui alt calc insa oricum pe acela trebuie sa instalez un soft pentru a face asta timp in care as putea sa intalez direct in Mac ceea ce vreau sa accesez de pe reapectivul "donator".Aplicatiile media nu pot fi rulate de pe celalalt calculator,oricum trebuie sa se faca transfer de date complet,practic sa copiez jocul,filmul,melodia in Mac,deci ocup memorie oricum.sa fi fost atat de greu de incorporat in Mac Air si un dvd reader macar in paralel cu acest remote disc?.Gasesc mai util varianta unui stick usb decat remote-ul.Lasand astea la o parte,Mac-ul e asa frumossssss laugh.gif
crustaceu
QUOTE (medley @ Apr 22 2008, 22:08) *
Macul e frumos dar clientii o sa il poata vedea si atat,no touch & try cu acest model.Am mai citit una alta pe net in legatura cu acea inovatie Remote Disc.este o inovatie fara indoiala dar nu suficient de utila.am acces la hardul unui alt calc insa oricum pe acela trebuie sa instalez un soft pentru a face asta timp in care as putea sa intalez direct in Mac ceea ce vreau sa accesez de pe reapectivul "donator".Aplicatiile media nu pot fi rulate de pe celalalt calculator,oricum trebuie sa se faca transfer de date complet,practic sa copiez jocul,filmul,melodia in Mac,deci ocup memorie oricum.sa fi fost atat de greu de incorporat in Mac Air si un dvd reader macar in paralel cu acest remote disc?.Gasesc mai util varianta unui stick usb decat remote-ul.Lasand astea la o parte,Mac-ul e asa frumossssss laugh.gif

eu am trecut ieri prin pantelimon ... si m-am jucat cu el. este pus langa tejgheaua principala sub un ecran de plastic transparent. am avut acces la tatatura si la touch pad ... este foarte touch and try smile.gif
AlexIP
Mac Air e frumos si cam atat. Sunt chiar curios daca o sa mearga orice modem cu el, tinand cont ca are un singur port USB la care ajungi destul de greu. biggrin.gif
crustaceu
QUOTE (AlexIP @ Apr 23 2008, 17:39) *
Mac Air e frumos si cam atat. Sunt chiar curios daca o sa mearga orice modem cu el, tinand cont ca are un singur port USB la care ajungi destul de greu. biggrin.gif

nu este chiar frumos si chiar atat ... doar ca are niste neajunsuri pe care trebuie sa le compensezi cu bani tongue.gif daca nu ai alte posibilitati
poate fi folosit in foarte multe feluri si face orice ar face si un alt laptop doar ca putin mai complicat.

CLAR nu este pentru oricine.

Car despre modem-uri sad.gif in Pantelimon nu era atasat la nici un modem, dar era conectat la router-ul lor Huawei si mergea foarte bine.

Intrebare: Orange are exclusivitate pe Macbook Air? ca am sunat la ceilalti restul si au spus ca la ei se poate face doar pre-comanda? pentru ca nu au stocuri ...
AlexIP
Ce vroiam sa subliniez e ca e un laptop de moft. Daca era un Macbook Pro sau unul normal era mult mai bine. Cu asta nu merge sa tii un modem 3G + o unitate optica externa sau hard extern sau card reader in acelasi timp. Ce sa mai vorbim de mouse extern sau asa ceva.
crustaceu
QUOTE (AlexIP @ Apr 24 2008, 00:27) *
Ce vroiam sa subliniez e ca e un laptop de moft. Daca era un Macbook Pro sau unul normal era mult mai bine. Cu asta nu merge sa tii un modem 3G + o unitate optica externa sau hard extern sau card reader in acelasi timp. Ce sa mai vorbim de mouse extern sau asa ceva.

1. modemul 3G+ il poti tine pe USB (asta daca nu ai un router 3G+ wireless asa cum am eu in firma acum)
2. poti utiliza pe USB-ul ramas (in cazul in care il folosesti pe wireless) - Apple MacBook Air SuperDrive - poate merge pe USB
3. pentru hard extern exita Time Capsule - 500 GB sau 1 TB care merge prin wireless ...
4. iar pentru mouse ...hmm ... exita o multitudine de solutii pentru mouse prin Bluetooth

ca sa nu mai spunem ca exista solutii de multiplicare ale portului USB, nu?

solutii ar exista ... dar da .. nu sunt ieftine si cer niste investitii in plus, pentru cei care sunt dispusi sa o faca si care au aceste resurse. nu este pentru 99% dintre cei care scriu pe softpedia...dar softpedia nu este piata MAC wink.gif

in ce domeniu il folosesc eu ... ar fi de WOW wink.gif si m-ar vinde pe mine muuult mai bine
AlexIP
Sigur, dai >1600 de euro pe un laptop ca sa trebuiasca sa ii pui hub de USB-uri. biggrin.gif

Cum ziceai, depinde pentru ce il folosesti. De show-off e cel mai bun.
ekumax
QUOTE (AlexIP @ Apr 24 2008, 00:00) *
Sigur, dai >1600 de euro pe un laptop ca sa trebuiasca sa ii pui hub de USB-uri. biggrin.gif

Cum ziceai, depinde pentru ce il folosesti. De show-off e cel mai bun.

arata bine...
medley
QUOTE (crustaceu @ Apr 23 2008, 09:29) *
eu am trecut ieri prin pantelimon ... si m-am jucat cu el. este pus langa tejgheaua principala sub un ecran de plastic transparent. am avut acces la tatatura si la touch pad ... este foarte touch and try smile.gif

teoretic ar fi trebuit sa nu ai acces dar e bine ca totusi l-au lasat in touch&try in unele shopuri.
------
orange are exclusivitate doar in relatie cu voda si cosmote,pe site-uri de IT se poate aduce fara probleme chiar daca trebuie precomanda
Airwaves
macbook air pe scurt:

usor, eyecandy, optiuni putine, procesor slab,hdd slabut,recomand 100% snobilor si mai putin celor care intr-adevar au nevoie de un laptop pentru munca de zi cu zi.
De laudat marketingul care face foarte multe victime la fel ca si in cazul Iphone-ului, care dincolo de design-ul sau interesent (ar spune unii), ascunde maaaaari lacune de functionalitate si minime optiuni si dotari ce nu ar trebui sa lipseasca unui telefon cu un asa pret fabricat in anul 2007-2008.

blackcat
Cu Macbook Air sau Iphone dai o gramada de bani pe aspect si pe o interfata draguta. Atit. In rest esti in urma cu tehnologia. Fiecare face ce vrea cu banii lui.
bully
Tre sa contrazic : nu esti in urma cu tehnologia...singura noastra adevarata durere e ca sunt ATAT de scumpe....pus langa orice laptop de sa zicem , 30 mil , vei lua Air-ul...iar iPhone-ul pus lanaga orice telefon de 8-9 mil , vei sfarsi prin a-l cumpara pe iPhone...asta e criminal , pretul lor...
blackcat
Sincer, un Air mi-ar placea si mie, dar Iphone nu pot intelege de ce isi cumpara cineva. Dai o gramada de bani si excluzind interfata ai o scula cu dotarile unui telefon de vreo 7-8 milioane.
connectorxp
Deci in urmare , cat costa , 1600 de euro cu TVA sau fara ??? , ca idee il gasim in Carrefour la 6800 lei sau 6999 lei pe apple store .
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.