pripici
18th October 2004, 13:43
Este adevarat ca pina acum nu a fost decodat nici un Sagem myx5-2 cumparat de la Orange ?
twilight
26th October 2004, 18:11
QUOTE(pripici @ Oct 18 2004, 13:43)
Este adevarat ca pina acum nu a fost decodat nici un Sagem myx5-2 cumparat de la Orange ?
Dupa cate replyuri sunt, banuiesc ca avem un raspuns!
marce
27th October 2004, 08:33
exista un soft care 'cica' ar decoda tel numai cu ajutorulcodurilor...fara rescriere de soft..sincer nu stiu daca chiar functioneaza...
o sa il atasez aici..
pripici
27th October 2004, 10:55
Si in softul pe care l-ai atasat ...unde ai vazut scris ceva despre sagem ?
b3lz3but
3rd February 2005, 09:30
se poate decoda daa ii faci update la firmware
adik iei ultimul update 3.09 de pe sagem planet
il editezi cu un progr hexa si iti faci update-ul
cel putin asa scrie pe forumurile straine pi undi am umblat jeu
[PhLoW]
7th February 2005, 11:57
Deci pana la urma cu programul respectiv se poate decoda sagemu sau nu? ca eu am vazut pe acolo prin el numa` de nokia, samsung... etc... cine stie cum se foloseste programul... eventual un manual de instructiuni ceva... 10x!
Vanish
14th February 2005, 21:40
Si in final se poate sau nu decoda telefonul aista?
daca da unde se poate in constanta?bani de unul nou nu am si daca e sa-l vand iau foarte putin pe el, deci la revedere garantie si decodarea!dar unde.sau daca se poate face at-home cum?(eventual un manual,instructiunide editare in hexa etc etc.)
Somebody, anybody?
plssssss, sunt frustrat deja cu decodarea asta!
Vanish
21st February 2005, 20:22
Mdeah, au inceput si service-urile din Constanta sa decodeze Sajem myx 5-2. Dar e prea scump (1 milion
). Mie mi se pare cam mult. Prin alte parti cum e? Tot atat, mai mult mai putin. Cei care si-au decodat telefonul sunt multumit, mai merge, merge bine, etc.
Artystul
22nd February 2005, 11:14
se decodeaza in cluj la 500.000 lei
Vanish
22nd February 2005, 14:31
Lasa k am gasit sa-l decodez cu 300k
. E dat la decodat sa vedem cat de bine va functiona dupa decodare. Am fost asigurat k va functiona impecabil. Daca ma minte il sparg
k nu am bani sa-mi iau altul altul acum. Revin mai pe seara cu un post despre impresii.
Cuvy
22nd February 2005, 17:04
Abia astept sa-mi spui daca ai reusit sa-l decodezi si daca are sau nu probleme.
Tu ai facut update la soft-ul telefonului cu versiune 3.08 sau 3.09?
Sa dai detalii te rog cu locul unde l-ai decodat si eventual daca ai putut sa vezi ce a facut la telefon.
Multumesc
Vanish
24th February 2005, 23:22
L-am decodat intr-un final printr-o cunostinta la un service cu 500k k ma stiau. Mere ff bine deocamdata pe orice retea. Vreau sa-i pun un adaptor de dualism k sa fiu multumit pana la capat. Connex folosire normala si Orange vorbit mai rar si ceva gprs. Eu sunt din constanta si pe aici in general e un milion decodatul la telefonul asta. Nu am vazut ce i-au facut dar din cate imi dau seama l-au bagat la un cablu de date (cred k serial k am inteles k ala e cel mai stabil - serial am si eu acasa) l-au conectat la un soft special pentru myx5-2/myv55 (vreo 350euroi) si i-au dat decode dooh. Nu stiu daca au folosit si cheie dongle. La intrebarea asta sa ne raspunda un profesionis in decodari, iar daca cele scrise mai sus sunt gresite (vis-a-vis de executia decodarii) sa ma corectee, k nu cunosc prea multe.
Vanish
24th February 2005, 23:24
Am uitat sa zic. Am versiunea 3.09 instalata pe el. O pusesem inainte sa il decodez.
pripici
25th February 2005, 00:07
QUOTE(Vanish @ Feb 24 2005, 23:24)
Am uitat sa zic. Am versiunea 3.09 instalata pe el. O pusesem inainte sa il decodez.
Super felicitari si sa-l folosesti sanatos asa decodat cum este.
Abia astept si eu sa fac ceva rost de bani si sa il decodez..ca m-am saturat de orange.
Ce are in plus acum , ce are in minus ?
Vanish
25th February 2005, 00:27
Cred k de versiune intrebi k decodat nu are nici o modificare in afara de unlock pe toate retelele. Ver 3.09 e destul de diferita de versiunea cu care vine telefonul de la orange. Aduce mai multe a soft de sagem myx5m. Meniul pe butonul OK. Tastele sus-jos - agenda, tasta stanga calculator, tasta dreapta inbox. ambele taste de sus sunt configurabile etc. etc..meniul arata k in manual, se misca mai repede prin meniu, sunetele se aud mai tare si mai bine, cred k bateria tine cam la fel dar indicatorul e cam zapacit, nu indica la fix. Pozele ies un pic mai clar (nu cu mult nu-ti face iluzii) e o chestie. Una peste alta merita noua versiune. Acum parca am alt telefonul dupa update si decodare.
mastercode
5th March 2005, 20:31
decodari in bucuresti, 0723.755.093. plus service pt orice model sagem sau siemens
Tudo_R`
25th April 2005, 16:06
Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS
PLSSS
Vanish
25th April 2005, 19:33
www.planetsagem.com. Tre sa-ti faci cont la ei. Se face pe baza i-mei-ului
Valentine
25th April 2005, 22:46
Dar Sagem Mix-5m (tot pe Orange - de fapt este Sagem MyX5 dar ma rog au modificat aia de la Orange numele)? Are cineva un program generator de coduri?! Sau un loc unde pot sa il decodez ieftin?
Tudo_R`
26th April 2005, 19:18
Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS
Cine imi poate zice cum pot sa imi bag alta versiune pe sagem myx5-2 ??? 3.09 ..... de unde o iau ?? PLSSSS PLSSS
blackcat
26th April 2005, 19:58
Tudo R', esti cu capul? Mergi la medic.
Vanish
27th April 2005, 18:38
Tudor R' - Impushaca-te, dar inainte s-o faci cauta pe forum despre cum sa instalezi 3.09. Sunt vreo 2-3 topic-uri despre acest subiect.
pripici
17th August 2005, 23:00
M-am gindit ca mi-as schimba telefonul cu un nokia 6310.
Deci il vind pe dragutzul de sagem myx5-2
Mai am garantie cred 3 luni. E inca codat orange. Are o baterie care ma tine 5 zile. Carte si tot ce continea pachetul cind am cumparat mobilul.
E de vinzare....cit credeti ca merita ? Cu cit sa-l vind ? Cit dati pe el ?
pripici
10th September 2005, 18:04
Aveti cunostinta de adaptor pentru 2 SIM-uri pentru Sagem MYX5-2 ?
Vanish
11th September 2005, 12:55
Dap, eu am avut asa ceva. E o chestie de marimea unui sim normal in care se baga 2 sim-uri decupate. Eu am avut versiunea la care trebuia sa stingi si sa aprinzi telefonul ca sa comute intre retele. Acum a aparut un adaptor care iti baga inca o optiune in meniu prin care comuti retele fara sa mai stingi telefonul.
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare
Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.