Sagem Myx5-2 - Decodare
Pagini: 1, 2

pripici

QUOTE(Vanish @ Sep 11 2005, 12:55)
Eu am avut versiunea la care trebuia sa stingi si sa aprinzi telefonul ca sa comute intre retele. Acum a aparut un adaptor care iti baga inca o optiune in meniu prin care comuti retele fara sa mai stingi telefonul.
*

Zici ca ai avut. De ce ai renuntat la el ? Cum mergea ?..ma refer la probleme.Daca nu erau probleme ...atunci poate imi poti da citeva sfaturi .
Sa inteleg ca e facut special pentru modelul asta de tel. sau e universal ?
Eu m-am uitat in telefon si nu am reusit sa-mi dau seama pe unde ar mai fi spatiu pentru inca 2 cartele...sper ca nu atirna pe afara , sau sa fiu nevoit sa mai tai din carcasa.
stii de unde pot sa cumpar unul ?
yonu
Offtopic: O chestie la tel'ul meu este ca uneori dau sa deschid camera si imi da: Abandonat. Si nu mere decat dupa ce ii dau un "restart".

Ontopic: Pe la mine tot 1 mil e decodatu de Sagem Myx5-2 da bine mai e si faza ca e un singur magazin in tot orasul (nu conteaza orasul pt ca cei din Bucuresti o sa se gaseasca sa comenteze despre origini) care profita de pe necunoscatori si nu are rost sa merg pe la astia! Eu as dorii sa il vand pe al meu ca decodatul acasa nu prea e posibil!
Daca apare vreo posibilitate sau gasiti vreunu din voi solutii la decodare acasa anuntati si voi pe aici!
Va multumesc!

pripici
tocmai l-am decodat in camin in regie cu 400k in 5 minute.
modalitatea...l-a desfacut ..a atasat un circuit ...decodat...si apoi montat la loc asa cum era inainte.
pripici
tipul care l-a decodat a zis ca poate sa imi dea pe tel..asa cum e decodat ..vreo 2.2 mil...ca el le vinde cu vreo 2.8 mil
Vanish
Adaptorul este universal. Nu am renuntat la el.
pripici
QUOTE(Vanish @ Sep 13 2005, 07:21)
Adaptorul este universal. Nu am renuntat la el.
*

de unde l-ai luat ....cit ai dat pe el ?
yonu
Mai dati ceva detalii si pentru incepatori ca mine daca nu va deranjeaza. wink.gif

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.