nu mai are imagine tv

johnnyburca

salut. am sin eu o problema cu un tv sony KV-C2911A cand in deschideam imaginea aparea dupa 10-15 min,apoi dupa 30 min iar acum cateva zile a disparut de tot .Mentionez ca are sunet si pot sa fac orice sa scxhimb canalul,volumul sa dau pe av dar nu mai are imagione si nu gasesc schema ma poate ajuta careva il repar singur dar nu am o schema
lepetir
QUOTE (johnnyburca @ Apr 17 2008, 17:02) *
salut. am sin eu o problema cu un tv sony KV-C2911A cand in deschideam imaginea aparea dupa 10-15 min,apoi dupa 30 min iar acum cateva zile a disparut de tot .Mentionez ca are sunet si pot sa fac orice sa scxhimb canalul,volumul sa dau pe av dar nu mai are imagione si nu gasesc schema ma poate ajuta careva il repar singur dar nu am o schema

Cel mai probabil ecran defect , epuizata emisia tunurilor de electroni. Incercati si mariti tens. de alim a filamentului ( se inlatura rezistenta serie cu el ) si va mai functiona citeva luni.

johnnyburca
QUOTE (lepetir @ Apr 18 2008, 12:40) *
Cel mai probabil ecran defect , epuizata emisia tunurilor de electroni. Incercati si mariti tens. de alim a filamentului ( se inlatura rezistenta serie cu el ) si va mai functiona citeva luni.

MULTUMESC MULT CHIAr a functionat problema este ca acum vede cam dubu si nu pot sa il mai reglez deloc o fi din cauza ca i-am marit tensiunea din screen ce pot sa ii mai fac si vede si un pic cam rosu iar din RGB nu se reface deloc
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.