alinrotaru2006
Apr 14 2008, 20:27
As vrea sa stiu parerile(de preferabil are posesorilor)despre saab 9-3 din 2003,si in special modelul(Linear/Arc/Vectro),si cati CP are deoarece pe net am vazut ca modelele Arc si Vectro au un motor de 210CP,si Linear de 175CP,si in anunturile de pe net modelul Vectro apare cu motor de 175 CP.Aici gasiti detalii despre masina,iar aici
si aici
sunt doua masini care ma intereseaza,daca imi puteti recomanda una din ele sau alta v-as fi recunoscator.Va multumesc
bugy_18
Apr 19 2008, 12:36
Saab 9-3, este o masina care satisface si pe cei mai pretentiosi conducatori auto. Si eu am cochetat cu ideea unui Saab 9-3 dar am renuntat cand am vazut valorile de revanzare. Deprecierea masinii este cu mult mi mare decat media masinilor de pe piata.
De cand folosesc platforme comune ale GM , cei de la Saab au imprumutat pana si motoare.
In rest e ok, insa evitata de cumparatorul roman. Desi e cunoscuta ca masina de doctori sau avocati (in occident) la noi nu s-a lipit de astfel de profesii, cultura celor ce practica astfel de meserii la noi se opreste la Audi, Mercedes sau mai rau BMW. Un lucru trist dar cat se poate de adevarat.
Raport pret/calitate/valoare de revanzare destul de mic.
sebulbus
Apr 19 2008, 12:49
Un singur lucru gasesc dezavantajos la masina asta. Interiorul incredibil de urat. Vecinii lor de la Volvo, in schimb, au invatat lectia si fac interioare frumoase de la o vreme.
Genesis
Apr 19 2008, 14:13
am vazut un test comparativ pe promotor acum cateva luni (cred ca poate fi gasit si pe site) cu masinile de cls medie, si Saab-ul iesea intre ultimele. Si mai are si pret cam mare.
Blackhat
Aug 21 2008, 02:50
povesti povesti si iara povesti.
dannnnny29
Aug 21 2008, 03:05
QUOTE (Blackhat @ Aug 20 2008, 20:50)

povesti povesti si iara povesti.
dupa 4 luni de la ultimul post, atat te-a dus obiectul muncii sa scrii...fara suparare, de ce ai dezgropat un topic uitat de mult ca sa scrii ceva fara sens?
detective
Aug 21 2008, 07:30
Lol, ProMotor, hai sa ne luam dupa ProMotor, fac pariu ca in top era ceva Merc sau BMW asai ??
Saab nu e pentru oricine PUNCT
Hai noroc ,
fratilor , SAAB 9-3 e o masina deosebita , sigura , daca mai ai si un motor tare , bate usor alte germane - vorbesc de aceeasi capacitate cilindrica.
O am de 40.000 km , la inceput am fost dezamagit din cauza pretului de re-vanzare , acum daca imi iau alta va fi tot un SAAB .
Pentru cei care sunt interesati despre platforma de la SAAB 9-3 : a fost dezvoltata de SAAB si adoptata pentru OPEL de catre GM .Suspensia multilink de pe spate de la SAAB e particulara .
Saab 9-3 are de serie amortizoare pe gaz , directie pe rotile din spate,ESP , si inca o multime de sisteme pe care la BMW sau Audi sau Mercedes le platesti ca optionale 
Are 5 stele (maxim ) EuroNCAP pe cand BMW E60 (ultimul seria 5 ) are doar 4 
In tarile civilizate asigurarea e foarte ieftina la SAAB ( statistic sunt putine accidente , si foarte putine victime , comparat cu alte masini de aceeasi clasa, e foarte greu de furat , hotii o ocolesc
) .
Daca ajungi sa te intrebi , sau sa intrebi pe forum , de ce SAAB e buna , sau de ce nu e , sau daca sa iti cumperi sau nu un SAAB ....mai bine nu iti iei SAAB .
Mergi si ia un BMW sau un Audi , sau chiar un Mercedes .
Am condus si audi , si BMW , si Mercedes ...
Raman la SAAB-ul meu .
A , sa nu uit ...vorbesc de modelul dupa 2002 .
Si se cheama SS .
Sport Sedan.
BadBoyBlue
Nov 2 2008, 21:21
Mai sunt și alte mașini cu amortizoare pe gaz, de noi. ESP opțional la BMW? Nu prea cred!
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.