Blu33y3s
14th April 2008, 19:19
am cumparat recent un dvd player portabil de la metro shi am o problema. primele 2 zile a mers bine. de cv timp nu mai vrea sa citeasca DVD de niciun fel, nici DVD originale, nici cele facute de mn...asta s-a intam[plat dintro data fara sa-i fac cv(sa-l scap, doar nare decat 1 sapt). CD de orice fel, in schimb lke citeste, shi mp3 shi filme de pe cd(orice)...CE O FI PATIT?
Blu33y3s
14th April 2008, 19:55
da are...da ma gandeam ca o avea cv setari ...deshi ewu am cautat da nu prea am gasit...creca asha o sa fac:)
merci
tehnics
15th April 2008, 08:14
Du-l la garantie, dar cand ai sa ajungi la metro, ai sa ai marea surpriza sa vezi ca nimeni nu te baga in seama si o sa iti zica pe un ton de sictir ca ei nu fac garantia, ca sa il duci la firma X sau Y , ca ei se ocupa de garantie ( asta daca esti din bucuresti ) sau daca nu sa te pui tu sa il trimiti la garantie prin curierat ( ca ei sunt prea ocupati si nu au timp )...si pana la urma nu o sa ai ce face, ai sa il trimiti si apoi te vei invata minte un lucru: NU MAI CUMPARA produse de la supermarketuri, ca sunt de cea mai proasta calitate. ( eu vb din propria experienta cand m-am carat cu o multifunctionala juma de oras pana la altex ca aia sa imi zica ca d-le ei nu pot sa faca nimic, mi-au intors spatele si stateau la taclale si de atunci nu am mai cumparat nimic din magazine ...am preferat SH-urile...si sincer sunt supermultumit )