Modem pt. Home Pack

andrei_ciobotariu
Salut!
Am un modem Huawei E960 HSDPA Wireless Gateway de la abonamentul Orange Home Pack instalat intr-o zona in care este semnal EDGE foarte slab.
Am fost sfatuit de la Orange sa-i contactez pt o antena externa pe cei de la Romkatel, iar acestia mi-au dat numerele de tel. ale reprezentantilor lor Tottal Moto si Eastern Digital, acestia din urma au fost foarte amabili si mi-au explicat ca am nevoie de un echipament care sa aiba connector pentru antena externa.

Stie cineva de unde pot cumpara un premicell din acesta care sa aiba iesire pe mufa RJ11 pt telefon, RJ45 sau USB pt calculator si mufa pt antena?

Multumesc!
marcel6gheorghe
Acelasi tip de modem il detin si eu. Si in cazul meu semnalul e slab si din pacate nu cred ca acest tip de modem permite d.p.d.v. constructiv amplificarea semnalului deoarece poseda o antena interna si nu are niciun tip de conector pentru a-i putea fi atasata o antena externa.
Insa daca exista vreo posibilitate as fi tare curios sa o aflu si eu.
crissty
QUOTE (marcel6gheorghe @ May 5 2008, 14:49) *
Acelasi tip de modem il detin si eu. Si in cazul meu semnalul e slab si din pacate nu cred ca acest tip de modem permite d.p.d.v. constructiv amplificarea semnalului deoarece poseda o antena interna si nu are niciun tip de conector pentru a-i putea fi atasata o antena externa.
Insa daca exista vreo posibilitate as fi tare curios sa o aflu si eu.

O solutie ar fi sa amplasezi modemul intr-un loc unde are semnal mai puternic,si de acolo iti tragi cablul pentru telefon si pentru calculator oriunde doresti tu!
marcel6gheorghe
QUOTE (crissty @ May 5 2008, 14:57) *
O solutie ar fi sa amplasezi modemul intr-un loc unde are semnal mai puternic,si de acolo iti tragi cablul pentru telefon si pentru calculator oriunde doresti tu!

Asta a fost primul lucru pe care l-am facut (mai ales ca are tehnologie wireless) insa de o luna cred ca au facut ceva lucrari la retea ca nu mai am 3G chiar daca ies in curte (in loc sa extinda aria de acoperire 3G au redus-o).
Acum beneficiez doar de GPRS (semnal 98%) cu o viteza reala de download de 5-7 kbps!!!
Tare as vrea sa reziliez contractul facut pe 2 ani, dar mi-e teama ca nu am nicio sansa fara sa ies in pierdere, desi din cate scrie si pe site-ul orange: "Home Pack este disponibil în aria de acoperire 3G+" asta ar insemna ca nu am cum sa le utilizez serviciile, daca nu am macar 3G, ce sa mai zic de 3G+! Oare am vreo sansa daca invoc motivul asta?
sind
QUOTE (marcel6gheorghe @ May 6 2008, 06:59) *
Asta a fost primul lucru pe care l-am facut (mai ales ca are tehnologie wireless) insa de o luna cred ca au facut ceva lucrari la retea ca nu mai am 3G chiar daca ies in curte (in loc sa extinda aria de acoperire 3G au redus-o).
Acum beneficiez doar de GPRS (semnal 98%) cu o viteza reala de download de 5-7 kbps!!!
Tare as vrea sa reziliez contractul facut pe 2 ani, dar mi-e teama ca nu am nicio sansa fara sa ies in pierdere, desi din cate scrie si pe site-ul orange: "Home Pack este disponibil în aria de acoperire 3G+" asta ar insemna ca nu am cum sa le utilizez serviciile, daca nu am macar 3G, ce sa mai zic de 3G+! Oare am vreo sansa daca invoc motivul asta?

faci o reclamatie in scris pe care o trimiti la ei - ei trimit pe cineva si verifica
si se rezolva fie cu semnal ok, fie cu rezilierea contractului fara nici un cost
cezarbt
este pe you tube un ffilmulet cum conectezi modemul huawei la o antena externa....
deocamdata il folosesc si eu pe edge si merge.... acceptabil
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.