Monitor LCD defect

GTM

Am facut rost de un monitor lcd samsung in care s-a varsat ceva si partea de jos si aprox. 1.5 - 2 cm se vede in dungi colorate. Am desfacut ecranul si in colturile de jos s-au "amestecat" pixelii biggrin.gif .

Daca se gaseste si cat ar costa schimbarea ecranului ( pe spatele lui scrie Hannstar HSD190ME12 rev:0 .... si multe altele); sau solutia mai simpla sa elimin partea de jos, monitorul vreau sa il folosesc ca display secundar, am incercat sa bag o rezolutie custom dar auto adjust-ul mareste ecranul, in meniu nu am decat sus, jos, stanga, dreapta. (stiam ca in meniul nvidia exista si micsorare, marire etc. dar nu apar decat aceleasi comenzi).

pls help
tehnics
Sunt firme care comercializeaza paneluri, dar asta depinde de tine daca consideri ca se merita.

GTM
Un link sau numele firmei.
paulvanorton
incearca demontarea totala a panelui.
adica scos din rama metalica in care se afla incastrat.
verifica starea de curatenie in care se afla.
vezi daca substanta care l-a murdarit nu se afla inca acolo.
nu scapa din ochi partile laterale si superioara a panelului.
am intalnit o problema similara la un laptop sters in exces cu solutie pentru lcd-uri.
dupa o curatarea a panelului acesta fuctioneaza normal.
nu te repezi sa cumperi panel.asigurate inainte ca acesta este "defect"
si nu alta componenta a monitorului.
GTM
A fost desfacut pana la ultimul surub (clema). Problema este la colturi 1x1 cm nu se mai vad punctele(pixelii) intre cele 2 straturi de plastic, este ceva lichid ( credeam ca in cateva luni s-ar fi uscat ).
Tot incerc sa elimin partea de jos a monitorului dar nu reusesc, daca stie cineva un program pentru asa ceva, de la 1024 sa ajunga pe la 960 fara ca softul monitorului sa intinda ecranul.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.