schimbare telecomanda

metalix_stefan

Am si eu un tele vizor goodmans si nu ii mai merge telecomanda si as vrea sa o inlocuiesc cu alta .pe spate scrie GTV34R3.
P.S:as dori ca telecomanda sa nu fie universala ,dar poate fi un echivalent de la pilot
johnny_tda
Dute cu telecomanda la un magazin specializat care vinde telecomenzi iar cel de acolo se uita ce scrie pe telecomanda si stie ce trebuie sa iti dea,sau deschide telecomanda si vezi ce emitator de IR are e un circuit integrat noteaza ce scrie pe el sau deschide televizorul si noteaza ce scrie pe procesor asta e suficient pt. un magazin specializat care vinde telecomenzi e suficient sa ii spui cele mentionate mai sus si stie ce telecomanda pilot sa iti vanda.

tehnics
@jhonny_tda daca te duci la magazinele astea unde se comercializeaza si telecomenzi si ii spui ce CI ai pe telecomanda, si mai nimeresti si o cucoana "priceputa" cum sunt majoritatea, o sa se uite aia ca curca in lemne.

@metalix_stefan eu zic sa te duci doar cu codul TV-ului si vezi ce poti rezolva....apropo de ce nu mai merge...ai scapat-o ? ai schimbat bateriile si nu functioneaza...poate nu e telecomanda de vina .
rety
Are dreptate tehnics.Mai multe date si te putem ajuta:D
metalix_stefan
Telecomanda mai merge,dar pe orice buton apas televizorul se duce pe canalul 0
rety
adica daca apesi pe orice buton de program? si la fel daca apesi P+ sau P- ?
confusedsmiley.png java script:add_smilie(":confuzzled:","smid_57")
deja ma gandesc la memoria tv ului
tehnics
Trebuie rescrisa memoria pentru comenzile de IR.
La unele TV-uri , programarea se facea din telecomanda ( se desfacea telecomanda si se facea "strap" intre 2 pini ai CI-ului si microprocesorul trecea in modul de reprogramare a butoanelor de pe telecomanda )
Asta depinde de microprocesorul pe care il ai inauntru.

shantz
QUOTE (metalix_stefan @ Apr 13 2008, 21:14) *
Am si eu un tele vizor goodmans si nu ii mai merge telecomanda si as vrea sa o inlocuiesc cu alta .pe spate scrie GTV34R3.
P.S:as dori ca telecomanda sa nu fie universala ,dar poate fi un echivalent de la pilot

Si eu... in urma unei "simple" discutii cu sor`mea... telecomanda din mana mea s-a intreptat vertiginos spre ea... ( care daca nu se ferea... nu se izbea de perete )... asha... si in cele din urma m-am prezentata la un magazin cu 2 jumatatzi de telecomanda. Cum tipului de acolo nu i-a luat mult sa se uite in ea ( smile.gif) )... a luat seria de pe un circuit integrat... s-a dus unde stia el mai bine si mi-a adus alta...
... cum nu semana cu telecomanda mea ( in afara de faptul ca asta noua era intreaga ) am intrebat... daca nu imi merge daca pot sa o returnez... si tipu a zambit... si a zis ca imi merge sigur.

Mai pe scurt... daca te duci cu telecomanda... tipul iti da la sigur una buna.
metalix_stefan
Am rezolvat problema cumparand o telecomanda universala
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.