Sfat..... Care e mai bun si de ce?

Cosmaker

Vreau sa achizitionez un motor vara asta si ma intereseaza care e mai bun mai ales ca sunt incepator.. wink.gif ..un
Honda Cbr 600 ..
Yamaha R6
Suzuky GSX 600..... astea sunt favoritele mele ...daca puteti sa imi spuneti care mi-ar fi mai potrivita ( am 77 kg ..1.80m.....) am obeservat ca sunt destul de greutze mai ales ca sunt de 600 dar .... mie mi s-a parut yamaha R6 mai k ...are o silueta mai potrivita astept sfaturi ....nu as vrea sa o dau jos de pe picior si sa o scap pe jos ... tongue.gif laugh.gif tongue.gif
Si o a doua intrebare ...ce acte imi trebuie sa o pot aduce din italia si sa mai pot rula cateva luni max 1 an in tara pana sa o inscriu

@lyg@t0r
Tinand cont ca esti incepator cel mai tampit lucru pe care il poti face este sa iti iei o motocicleta de 600cc...Cel mai indicat ar fi sa iti iei pentru inceput ceva de 125/250 cc...Sau spune ''cat de incepator'' esti...Ai mai condus vreo motocicleta pana acum ? Ce motocicleta/motociclete ?

IVAN_V
Defapt cel mai indicat ar fi ca fiecare sa-si tina parerea despre "siguranta" pentru el. Daca omul vrea sa traiasca viata la maxim, vii si-i interzici tu. biggrin.gif Oricum nu te va asculta pe banii lui. Eu as merge pe Suzuky, si cu timpul mai bagi o turbina biggrin.gif un intercooler, + o delimitare de viteza + alte nimicuri , si scoti un 250 cai biggrin.gif
walking^human
Da ia-ti mosh R1, e mai tare ca orice 600. Astia care zic ca nu e indicat sunt defapt invidiosi.

ps:sa-mi zic la ce ora sa ma uit la stiri

djidji_duru
QUOTE (walking^human @ Apr 11 2008, 19:49) *
Da ia-ti mosh R1, e mai tare ca orice 600. Astia care zic ca nu e indicat sunt defapt invidiosi.

ps:sa-mi zic la ce ora sa ma uit la stiri

naughty.gif se refera la rubrica stirile morbide de la ora 17:00 sau rubrica RIP.

inainte sa te lansezi in achizitionarea motorului asculta de sfaturile celor cu cel putin 3-4 ani experienta de motociclism si mai ales cei cazuti si cei care au facut accidente...

invata de la cei mai experimentati sa eviti situatiile periculoase
don_dannielo
Daca tot vrei sa-ti iei motorul de "incepator" din Italia, nu ar fi mai indicat un Ducati 1098? biggrin.gif
pandyx
ce ironici sunteti, poate baiatul nu stie ce pot face cu adevarat motoarele alea,poate ii plac numai din ce a vazut pe altii.

PS: astea au venit de la un "kinder" care mai are putin pana la a1 dar nu mai viseaza la busa biturbo sau r1 dupa ce a dat o vizita la sectiunea accidente de pe motociclism.ro ( ceea ce ii recomand si lui)

IVAN_V
QUOTE (pandyx @ Apr 13 2008, 13:17) *
ce ironici sunteti, poate baiatul nu stie ce pot face cu adevarat motoarele alea,poate ii plac numai din ce a vazut pe altii.

PS: astea au venit de la un "kinder" care mai are putin pana la a1 dar nu mai viseaza la busa biturbo sau r1 dupa ce a dat o vizita la sectiunea accidente de pe motociclism.ro ( ceea ce ii recomand si lui)

La care kinder te referi ?
freightliner
QUOTE (Cosmaker @ Apr 11 2008, 14:28) *
Vreau sa achizitionez un motor vara asta si ma intereseaza care e mai bun mai ales ca sunt incepator.. wink.gif ..un
Honda Cbr 600 ..
Yamaha R6

gsx 600- ce mai ieftina
honda rr 600- fiabila
kawasaki ninja 636- manevrabilitate , consum
yamaha r6- ¨radical¨

dar vreau sa te intreb de ce te ¨bagi direct ¨ la super sport, nu-ti plac turims, sau sport-turism(mai recomdate pt. toti), ai de gand s-o conduci in circuite sau pe drumuri publice.
brisstena

[quote name='Cosmaker' date='Apr 11 2008, 17:28' post='4401518']
Honda Cbr 600 ..
Yamaha R6
Suzuky GSX 600..... astea sunt favoritele mele ...daca puteti sa imi spuneti care mi-ar fi mai potrivita ( am 77 kg ..1.80m.....) am obeservat ca sunt destul de greutze mai ales ca sunt de 600 dar .... mie mi s-a parut yamaha R6 mai k ...are o silueta mai potrivita astept sfaturi ....nu as vrea sa o dau jos de pe picior si sa o scap pe jos ... tongue.gif laugh.gif tongue.gif
Si o a doua intrebare ...ce acte imi trebuie sa o pot aduce din italia si sa mai pot rula cateva luni max 1 an in tara pana sa o inscriu
[/qu

Dar ce zici daca ti-ai lua o masina si ne-am plimba noi linistiti ca toti oamenii??a?ce zici? biggrin.gif
Fara sa-mi fac eu griji pentru tine ..si pentru mine!Daca vrei senzatii tari rezolvam noi cumva,la fel si cu actele smile.gif) biggrin.gif
Kcuf_di
QUOTE (Cosmaker @ Apr 11 2008, 17:28) *
Honda Cbr 600 ..
Yamaha R6

w00t.gif w00t.gif photo.gif
Solvogn
Vreau sa achizitionez
Honda Cbr 600 ..
Yamaha R6
Suzuky GSX 600

Yup, e clar. De fapt suna cam asa: Vreau sa ma rup in fitze si nu stiu care arata mai bine la terasa.
Yamaha, Suzuki si Honda au ajuns sinonimele moto pt. BMW, Mercedes si Audi.
Pentru cineva care nici macar nu stie sa scrie corect Suzuki la ce sa te astepti? Beah!
marius_stp
Orice motor de pana in 4-500 de cmc prinde in cel mai rau caz 180 la ora. Modele de care vorbesti tu trec bine de 250 nelimitate si cand te gandesti ca greutatea ta + motor = 300 de kg cu 200 la ora te faci afis. Nu ai absolut nici un motiv sa iti cumperi direct de 600, daca iei ceva mai mic pentru un sezon si schimbi la anul in caz ca te plictiseste nu pierzi nimic. Daca te risti, problema ta.
ryco78
daca esti cu capu pe umeri si esti sigur ca te poti stapanii sa nu dai gaz ...honda cbr de preferinta f!
si suzuki e ceva mai docila iar yamaha r6 toata lumea stie ca e cea mai rea (si nu ma refer ca se strica ci ca e agresiva rau si mai imprevizibila)!
asta e sfatul meu daca vrei sa incerci pe supersport desi ar fi mai indicat un 400cc!
adris1919
Si eu ma gandeam sa incep cu un scuter, dupa 10 ani la volan (deh, traficul idiot din rahatul asta de tara! puke.gif ). Dar cand vad dementi din astia, ma gandesc serios sa ma angajez la salvamont (ca sa stau numai prin creierii muntilor) si sa-mi iau, eventual, un calut cuminte si docil.
Bagati-va mai copii mintile-n cap! Sau improscati-le pe asfalt ori in pomi! Cine sunt eu ca sa ascultati de mine? laugh.gif
Taw
QUOTE (brisstena @ May 27 2008, 21:08) *
Dar ce zici daca ti-ai lua o masina si ne-am plimba noi linistiti ca toti oamenii??a?ce zici? biggrin.gif
Fara sa-mi fac eu griji pentru tine ..si pentru mine!Daca vrei senzatii tari rezolvam noi cumva,la fel si cu actele smile.gif) biggrin.gif

Dap, ca oamenii..nu pe motor ca animalele.biggrin.gif

ryko, ninjaca e cea mai suparata, asa a fost mereu si asa va ramane.Sa faci un test drive si pe 600 si pe miare ca sa te lamuresti.Cel putin la miar, R1 e sub gixxer si sub "nija".
ryco78
tot ce se poate,nu am condus kawa!
zappata
......de fapt asta e problema cel mai des intalnita; copilu` dupa ce face scoala - daca o face si p`aia - se urca direct pe o isterica de 600....fara experienta in trafic si fara experienta pe 2 roti.....

......mie mi se pare ca e destul de periculos sa te urci din prima pe o namila puternica fara sa stii ce poate; fara sa stii la ce sa te astepti de la ea....fara sa o cunosti.

mai cu cap ar fi sa ia o yamaha de 50 cc "supersport" SH; din alea care arata ca supersport dar au motorul foarte mic, pana se obisnuieste cu traficul si cu pozitia si comenzile pe supersport....si dupa un an n-are decat sa sara direct pe busa....
Brian82
Honda Cbr 600 ..
Yamaha R6

Salut,

S-au spus o gramada de prostii pe aici. Exista insa si o mica parte care cuprinde si adevaruri. Dar nu are rost sa comentez post-urile altora. Sfatul meu e sa iti cumperi Suzuki GS500. Este una dintre cele mai recomandate motociclete pt incepatori. Intr-adevar, nu e "de viteza" insa e cat de poate de ok. Un SH il gasesti la max 3000 EUR si cu maxim 3-4 ani vechime.

Incearca sa faci scoala cum trebuie iar cand vei iesi in trafic sa circuli cu foooooooarte multa atentie, nu doar la ceea ce faci tu dar si la ceilalti participanti in trafic. Si sa nu uiti ca pe motor niciodata nu vei avea suficienta experienta.

Bafta!
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.