Asconet
Pages: 1, 2

soaloa

Buna,

as fi tentat sa schimb ISP de la Clicknet (4mbps/512kbps ~17.5e) la Asconet (7mps/7mps + metro 100mbps ~ 17.5e) si m-ar interesa daca e rentabil, adica atinge vitezele din contract, daca viteza este constanta sau detalii despre uptimeul serviciului. Prin aceasta cale ii rog pe cei care utilizeaza acest serviciu sa posteze tipul abonamentului, un speedtest si parerea personala despre acest serviciu.

http://www.asconet.ro/servicii/internet/online/

Va multumesc anticipat.
wfnse
QUOTE (soaloa @ Apr 10 2008, 19:36) *
Buna,

as fi tentat sa schimb ISP de la Clicknet (4mbps/512kbps ~17.5e) la Asconet (7mps/7mps + metro 100mbps ~ 17.5e) si m-ar interesa daca e rentabil, adica atinge vitezele din contract, daca viteza este constanta sau detalii despre uptimeul serviciului. Prin aceasta cale ii rog pe cei care utilizeaza acest serviciu sa posteze tipul abonamentului, un speedtest si parerea personala despre acest serviciu.

Va multumesc anticipat.

Recomandarea mea este sa ramai la ClickNet. Am foarte multe cunostinte care au renuntat la AscoNet si CTRnet pentru ca aveau foarte multe probleme (deconectari dese, viteza scazuta in internet, s.a.m.d.) Eu am avut CTRnet si am renuntat pentru ClickNet (vezi ca in curand viteza ta o sa fie de 7Mbps pentru ca se lanseaza un nou pachet de abonamente - vezi topicul Romtelecom).

In Sibiu ramane sa alegi intre ClickNet si RCS&RDS.

ps: si eu am abonamentul de 4Mbps cu 17,5 euro happy.gif

Blackhawk
QUOTE (soaloa @ Apr 10 2008, 19:36) *
Buna,

Va multumesc anticipat.

Intreaba vecinii de scara/bloc/cartier (drq pe cine gasesti) si vezi ce parere au. Totusi e pacat sa n-ai metro si nici viteza pe extern la Clicknet n-are cine stie ce raport pret/performanta, nu uita sa scazi 1Mb din oferta(pierderi cauzate protocolului si distantei la centrala) si nici de uploadul de 512kbs
Cum mai zicea un user de pe forum, n-o merge 15-30min o data pe luna, dar se rezolva si ce primesti nu se compara

7mps/7mps down/up pe extern? Asta nu cred ca 100% adevarat, in fine nu cred ca merge mai prost decat ce ai tu
avaxboy
ia in calcul si Atlas Telecom pentru mobilitate in Sibiu
soaloa
Intreaba vecinii de scara/bloc/cartier (drq pe cine gasesti) si vezi ce parere au.

nu cunosc doar o singura persoana care sa aiba net de la asco si a sups ca este multumit de cum merge

7mps/7mps down/up pe extern? Asta nu cred ca 100% adevarat, in fine nu cred ca merge mai prost decat ce ai tu

scuze, am vrut sa scriu 7mbps/7mbps (am inteles ca merge aprox cu 740KB/500-700KB down/up)

ia in calcul si Atlas Telecom pentru mobilitate in Sibiu

intr-adevar am putut sa aleg intre 5 isp-uri:
- Clicknet - ce am in prezent 4mbps/512kbps si in viitorul apropiat (cred) 7mbps/512kbps la ~17.5e
- CableLink - 4mbps/2mbps - 45lei ~12.5e - luand in considerare ca se va mari viteza la clicknet nu mi se pare rentabil
- Atlas Telecom - 5mbps/????(presupun ca tot 5mbps) - 30e - prea scump pt cei cu desktop, poate este rentabil pt cei cu laptop, iar abonamentul de 2,5mbps + tel ii prea mica viteza pt 19e
- CTRNet - 4mbps/4mbps + metro 100mbps - 80lei ~ 22.5e - este ok, dar tot nu este suficinet down tongue.gif
- ASCONet - 7mbps/7mbps + metro 100mbps - 17.5e - cred ca este cel mai rentabil dintre cele enumerate (am depus deja cererea pt instalare)

cucapun2005
QUOTE (soaloa @ Apr 27 2008, 23:32) *
nu cunosc doar o singura persoana care sa aiba net de la asco si a sups ca este multumit de cum merge

scuze, am vrut sa scriu 7mbps/7mbps (am inteles ca merge aprox cu 740KB/500-700KB down/up)

intr-adevar am putut sa aleg intre 5 isp-uri:
- Clicknet - ce am in prezent 4mbps/512kbps si in viitorul apropiat (cred) 7mbps/512kbps la ~17.5e
- CableLink - 4mbps/2mbps - 45lei ~12.5e - luand in considerare ca se va mari viteza la clicknet nu mi se pare rentabil
- Atlas Telecom - 5mbps/????(presupun ca tot 5mbps) - 30e - prea scump pt cei cu desktop, poate este rentabil pt cei cu laptop, iar abonamentul de 2,5mbps + tel ii prea mica viteza pt 19e
- CTRNet - 4mbps/4mbps + metro 100mbps - 80lei ~ 22.5e - este ok, dar tot nu este suficinet down tongue.gif
- ASCONet - 7mbps/7mbps + metro 100mbps - 17.5e - cred ca este cel mai rentabil dintre cele enumerate (am depus deja cererea pt instalare)

Cred ca ai facut o alegere buna. Din susrse sigure abonam,entul de 7Mbps se va mari la 30Mbps !!!!!! la acelasi scor.

Astept si eu cu nerabdare, sa vedem viteza asta.

soaloa
Cred ca ai facut o alegere buna. Din susrse sigure abonam,entul de 7Mbps se va mari la 30Mbps !!!!!! la acelasi scor.

No offence, dar nu cred ca ai inteles bine. Din cate stiu in momentul de fata nu ofera nici un ISP din tara 30Mbps in internet si mi se pare greu de crezut ca va oferi o astfel de viteza chiar un ISP local (mai ales ca ultima marire a fost in februarie a.c.). Poate persona de la cine ai auzit se referea la un peering de 30Mbps cu o alta retea metro gen RDS.

Ar fi prea frumos sa fie adevarat, nu crezi? happy.gif

soaloa
in sfarsit l-au instalat:

merge destul de bine zic eu coolspeak.gif
maharet
QUOTE (soaloa @ May 15 2008, 21:01) *
in sfarsit l-au instalat:

merge destul de bine zic eu coolspeak.gif

Metropolitan de 7 Mb...cam putin...8 Mb o sa am eu pe Airbites ca minim in metropolitan...si asta la UPLOAD...la download...cam 76 Mbps wink.gif
soaloa

Metropolitan de 7 Mb...cam putin...

mda, se pare ca nu ai inteles bine, 7mbps in internet si metro ofera 100mbps dar numai in reteaua asco din cate vad.

8 Mb o sa am eu pe Airbites ca minim in metropolitan...si asta la UPLOAD...la download...cam 76 Mbps

foarte bine, dar daca nu-si ofera serviciile si in sibiu nu ma ajuta cu nimic rolleyes.gif

PS: oricum sunt multumit si cu atat, si merge chiar mai bine decat ma asteptam thumbsup.gif
maharet
QUOTE (soaloa @ May 15 2008, 21:40) *
mda, se pare ca nu ai inteles bine, 7mbps in internet si metro ofera 100mbps dar numai in reteaua asco din cate vad.

Reteaua proprie nu se considera metro...cel putin eu nu o consider metro wink.gif
soaloa

si se pare ca ai avut dreptate, incredibilul s-a intamplat si a crescut viteza de la 7 la 30 Mbps up/down. (inca nu este oficial dar sper sa ramana asa thumbup.gif )

oare fostul 12 mb acum cat e whistling.gif ?
cucapun2005
QUOTE (soaloa @ Jun 4 2008, 20:01) *
si se pare ca ai avut dreptate, incredibilul s-a intamplat si a crescut viteza de la 7 la 30 Mbps up/down. (inca nu este oficial dar sper sa ramana asa thumbup.gif )

Asta am vazut acum si eu
SUPERRRRRR

Adevarciune
wfnse
QUOTE (soaloa @ Jun 4 2008, 20:01) *

Poti posta un download de pe site-ul http://www.apple.com ? (ex. iTunes)
In rest cum merge ? Exista deconectari ? Conectarea la retea se face prin PPPoE sau direct ?
Cum s-a comportat la ultimele fenomene meteo ?

Merci !
soaloa
Merge super dupa cum poti vedea din teste si screenshot. Conectarea se fac direct prin placa de retea si netul inca nu mi-a picat niciodata. Iar in legatura cu vremea as putea spune ca merge "flawlessly" atat pe ploaie si furtuna cat si pe canicula thumbsup.gif

In alta ordine de idei chiar ma bucur ca am ales asconet, merge chiar mai bine decat puteam sa sper si cred ca sunt cei mai buni din oras la momentul actual. Sper sa o tina tot asa ! thumbup.gif
wfnse
QUOTE (soaloa @ Jun 7 2008, 20:22) *
Merge super dupa cum poti vedea din teste si screenshot. Conectarea se fac direct prin placa de retea si netul inca nu mi-a picat niciodata. Iar in legatura cu vremea as putea spune ca merge "flawlessly" atat pe ploaie si furtuna cat si pe canicula thumbsup.gif

In alta ordine de idei chiar ma bucur ca am ales asconet, merge chiar mai bine decat puteam sa sper si cred ca sunt cei mai buni din oras la momentul actual. Sper sa o tina tot asa ! thumbup.gif

Foarte interesant. In noiembrie imi expira contractul la ClickNet.
Cred ca o sa trec si eu pe AscoNet pentru ca am auzit tot mai multa lume multumita de serviciile operatorului.

Cat ai asteptat pana au venit sa iti instaleze ? Eu locuiesc fix peste drum de sediul de pe Calea Dumbravii cool.gif
Poti face si un test de upload ? Oricum vad ca merge super tare. Felicitari pentru alegere !
soaloa
Eu am asteptat aproape o luna pana mi l-au instalt dar au trebuit sa traga fibra de la 2 strazi distanta si in aceasta perioada au fost si sarbatorile pascale, deci nu cred ca dureaza atat in mod normal. Iar uploadul merge la fel de bine cu 1.6MB.
Reglonedrs
Dupa cum stiti, Asconet face parte din reteaua nationala Injoy (www.injoy.ro)
Ca o companie ce se vrea profesionista, nu se lucreaza cu jumatati de masura (lucrez acolo si s-au investit enorm de multi bani in modernizarea retelei in SB)
preturile abonamentelor sunt pe site-ul Injoy.ro, si sunt valabile si in SB. defectiunile nu vor fi mai dese ca in alte retele, orice ar zice x si y.
wfnse
QUOTE (Reglonedrs @ Jul 15 2008, 21:50) *
Ca o companie ce se vrea profesionista, nu se lucreaza cu jumatati de masura (lucrez acolo si s-au investit enorm de multi bani in modernizarea retelei in SB)
preturile abonamentelor sunt pe site-ul Injoy.ro, si sunt valabile si in SB. defectiunile nu vor fi mai dese ca in alte retele, orice ar zice x si y.

Tocmai din acest motiv in curand o sa ma abonez la voi coolspeak.gif
Cu abonamentele actuale Asconet ce se va intampla ?
cristutzu
QUOTE (soaloa @ May 1 2008, 18:41) *
No offence, dar nu cred ca ai inteles bine. Din cate stiu in momentul de fata nu ofera nici un ISP din tara 30Mbps in internet si mi se pare greu de crezut.

Ba sa stii ca se oferea inca din 2007... Si asta la 35 ron wink.gif
soaloa

Daca lucrezi la injoy poate ne poti raspunde la 2 intrebari:
cand putem beneficia de televiziune digitala si viteza metro de 100mbps (in toata familia injoy nu doar in asconet cum observ ca merge acum).
Merci anticipat.
KALOO
e cel mai tare din sibiu raport calitate/pret. Sunt un mandru utilizator asco smile.gif Uitati-va la semnatura mea sa vedeti un upload cum rar se vede ( mai mare ca 98% din toate conexiunile din lume zice speedtest.net)
KALOO
super tare, " va informam ca incepand cu luna Iulie 2008, serviciile nu se mai factureaza in avans" biggrin.gif Deci am scapat sa ma platesc luna asta....Plus ca a scazut abonamentul de la 21.9 euro + tva la 80 RON TVA inclus + ca in loc de 12 Mbps a crescut la 30 Mbps ( oricum era demult marita viteza, dar doar acum s-a anuntat oficial).
Deci asco a fost cumparat de Injoy sau care e faza ?
stokarit_s
Eu am avut internet de la CTR in camin la Sibiu .
Este cel mai prost internet posibil de cate ori pica netul. M-a disperat dar din pacate tot de la ei cred ca o sa avem si la anul pentru ca am strans semanturi ca sa bagam internet de la Asconet dar sunt interese mari intre directoarea Todericiu si cei de la CTR. thumbdown.gif
Eu am ClickNet 4 Mbps banda si imi merge jalnic descarc cu 200 kb/s cand trebuia sa pot sa descarc cu 512 kb/s si mai platesc si o gramda de bani 65 de lei.
Pe cand la INJOY (ex. Asconet ) la banda dry.gif de 10 Mbps ,viteză metropolitan 100 Mbps costa 40 de lei . thumbup.gif
Pacat ca nu sunt cei de la INJOY prezenti si in Dragasani. sad.gif
dreyfus
QUOTE (stokarit_s @ Jul 31 2008, 00:29) *
Eu am avut internet de la CTR in camin la Sibiu .
Este cel mai prost internet posibil de cate ori pica netul. M-a disperat dar din pacate tot de la ei cred ca o sa avem si la anul pentru ca am strans semanturi ca sa bagam internet de la Asconet dar sunt interese mari intre directoarea Todericiu si cei de la CTR. thumbdown.gif
Eu am ClickNet 4 Mbps banda si imi merge jalnic descarc cu 200 kb/s cand trebuia sa pot sa descarc cu 512 kb/s si mai platesc si o gramda de bani 65 de lei.
Pe cand la INJOY (ex. Asconet ) la banda dry.gif de 10 Mbps ,viteză metropolitan 100 Mbps costa 40 de lei . thumbup.gif
Pacat ca nu sunt cei de la INJOY prezenti si in Dragasani. sad.gif

...depinde
eu am 8 Mbps la injoy (fostul pinet, in severin, e abonament business) si prin urmare nu mi l-au marit la 10 Mbps dar iti zic eu ca la mine spre ex mult mai bine imi merge clicknet-ul de 8 Mbps - in afara continetului. In Europa e ok, peste ocean downloadez chiar si cu 30-50 KB/s.
Poate sunt niste probleme pe-aici iar de metro national... inca nu au nici tu fostul pinet timisoara, mai ales cu toata reteaua nationala. mellow.gif
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.