Versuri dintr-o melodie

gerbil

Va rog daca poate cineva sa inteleaga corect ce zice acest cantaret ( am pus un sample, zicea acest lucru intr-o pauza in melodie si am ales acest pasaj pt a se auzii mai bine ) ...

Ps: Nu ma intereseaza traducerea in romana, ci sa imi scrie cineva ce zice in engleza,...
gerbil
Nimeni nu intelege? Am incercat si eu, cu 20 de casti pe urechi si tot nu inteleg tot ce zice .

Inteleg ceva de genul: " Wish I could ??????? ... the things I've left behind ???????????..... si mai departe pauza de masa

Revin, cred ca am inteles strofa ca sa zic asa, daca am gresit undeva rog sa fiu corectat : "Wish I could settle all the things I left behind.
Wish that I could settle the things..." Acum mai ramane refrenul, acolo chiar ca nu inteleg ce zice ....

vasyvasy
Wish I could settle all the things I left behind
Wish that I could settle the things
There's no one
..?..on the phone
I'm comming flying
I cannot tell you

Poate daca zici si autorul?...
gerbil
QUOTE (vasyvasy @ Apr 9 2008, 19:48) *
..?..on the phone
I'm comming flying
I cannot tell you

Nu cumva zice asa :
"There's no one
I've left him on the phone
Ever comming flying
I cannot tell you"

Sincer sa fiu habar nu am, ce melodie este... prietena mea m-a tot batut la cap cu ea, vroia sa inteleaga ce zice ... A luat-o de pe un cd audio de la cineva si nu are denumire, a tras-o mp3 asa cu Track 05 ... De asta am si apelat la voi ... Multumesc !
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.