Samsung D500
Pagini: 1, 2, 3, 4

yeu

ce parere aveti despre acest tel?Are camera de peste 1mp 80 mb memorie bluetooth.Eu as cumpara asa ceva cand apare la noi dar cred ca o sa fie f scump.Ecranul are 1.9 inchi si e mai mic decat la d410 si are 256k.In plus e mai frumos si nu are antena
Arpi

General Network GSM900 / GSM1800 / GSM1900
Introduced 2004 Q4
Status Coming soon
Form factor Block
Antenna Internal
SAR Value 0.7 W/Kg

Size Weight 99 g
Dimensions 93.5 x 45.7 x 23.5 mm

Display Type Graphical
Colours 256K
Size 176 x 220 pixels

Memory Outgoing Calls 20
Received Calls 20
Lost Calls 20
Shared Memory 80MB

Ringtones Polyphonic Yes
- MP3 ringtones

Networking GPRS Yes
USB Yes
Bluetooth Yes
WAP Yes, 2.0
Infrared No
Email Client Yes

Features Vibration Yes
SMS Send / Receive
MMS Send / Receive
Camera Yes, 1.3 MP, 1280x960 pixels, video, flash
Java Yes
Games Yes
Clock Yes
Alarm Yes
Voice Memo Yes
T9 Yes
Handsfree Yes
- Downloadable games
- Bluetooth
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC player
- SyncML
- Organizer

Standard Battery Type Li-Ion

mars0212
Mai daca ai cu ce sa ti-l cumperi. Poate imi iei si mie unul daca tot te duci la magazin.
Ma bucur sa vad bluetooth pe telefonul asta, este ceva ce cred eu ca ar trebui sa gasesti pe toate telefoanele celor de la Samsung.
Are memorie expandabila?
yeu
asa arata o poza cu d500
vektor12
e super dragut... de unde stiti ca o sa tina bateria o zi???... ce diagonala are ecranul de la d410? memoria nu cred ca e expandabila, nu zice nimic de card-uri externe, dar bine ca i-au scos limitarile de la d410...
MrMxyzptlk
QUOTE(Artystul @ Oct 16 2004, 23:59)
da dar nu orice are bluetooth.
daca ai nevoie de ceva de la cineva si acel cineva nu are bluetooth, ce faci? cursing.gif
*

Ei si nu oricine are adaptor infrarosu. Deci nu este mare lucru.
In schimb despre telefon: merita asteptat. Aproape ca am cumparat un D410 singurul lucru care m-a tinut a fost ca nu am avut bani in momentul respectiv si ca doream mult sa aiba si un mp3 player. Acum a aparut D500. Are tot ceea ce imi doresc. Deci raman cu M55 si anul viitor cumpar D500...
yeu
samsung d410 are diagonala de 2 inchi 262k si aceeasi rez cu d500.D500 nu are memorie mai mare de 80mb si nu accepta mmc

vektor12
QUOTE(Artystul @ Oct 16 2004, 23:59)
da dar nu orice are bluetooth.
daca ai nevoie de ceva de la cineva si acel cineva nu are bluetooth, ce faci? cursing.gif
*

dupa cum ti-am spus, degeaba ar fi avut infrarosu, pentru ca nu ar fi mers conenctat la un palm sau la nokia... poate doar la computer (caz in care cumperi un key, si ai avantajul ca tii telefonul unde vrei tu) sau la un alt samsung (aici e mai nasol, oare exista samsung cu bluetooth???)

stie cineva cand trebuie sa apara???
hyperyon
hello
azi mi-am luat si eu un d500 din iasi de la MediaGalaxy
cat m-am jucat..in aceeasi zi l-am descarcat (banuiesc ca nu era incarcat tare implicit)..sper sa ma tina mai mult de 6 ore nono.gif
pe langa faptul ca sigiliul HAT era rupt (politica de firma cica...sa vada daca sunt complete pachetele) au uitat sa imi dea si garantia... confusedsmiley.png
ce intrebari am :
1) pachetul nu vine cu un cd de instalare? mie imi lipseste
2)as vrea sa imi cumpar un adaptor bluetooth pe usb..este vreo problema la incarcarea descarcare pozelor, jocurilor, melodiilor?..eu asa am inteles. Se potriveste cablul de date de la x450 la d500?
3)cam ce probleme ati intampinat la el?
4) ceva coduri..stiti?
morogan

Te tine minim 3 zile
NU are sigiliul HAT, nu e original
e mai usor sa cauti cablu de date, e mai ieftin decat adaptorul BT. Eu am si una si alta si recunosc ca folosesc cablul
CD nu vine in pachet
Probleme deocamdata nu am descoperit
Coduri ai o groaza aici
Coduri Samsung D500
morogan
Cum sa nu aiba IR? Chiar are si chiar merge!
hyperyon
are IR dar nu e bun la folosinta..viteza mica
azi mi-am luat un adaptor BlueTooth pe USB..diseara il probez..sper sa nu am probleme
sigiliul HAT il avea...numai ca era rupt acolo unde zice "Nu acceptati daca este rupt"..politica firmei..cica au luat teapa MediaGalaxy cu pachete incomplete si de asta le rupe inainte sigiliul (dar el are sigiliul..si foitza aia ca e original Samsung)
in rest sper am un stand by bun si sa nu am probleme cu el
Multzam
blackcat
Asa telefon as vrea si eu, da clasa la orice Nokia. Si mai are si design in comparatie cu designul sovietic de la telefoanele Nokia.
hyperyon
am reusit sa conectez mobilu cu compu prin bluetooth
ce utilitare folositit la transferul de fisiere, agenda, java?
si un link ceva
eu le-am incercat pe astea de pe site la samsung....si nu am reusit sa ma conectez cu ele
hyperyon
am incercat softurile de conectare de pe site samsung...si nimic...nu il vede...cu toate ca in bara la bluetooth imi apare...
ce soft sa folosesc ..care e mai bun pentru schimb date, agenda, sms etc?
morogan
Mie imi merg cele de la Samsung
hyperyon
o alta chestie...cateodata pozele imi ies la calitatea proasta.liniate parca/.
ce setari la fotografiat sunt cele mai recomandate?
hyperyon
exemplu de calitate cursing.gif
nu stiu..sunt eu incepator..dar de ce draq imi ies asa pozele?
ce setari..ce conditii..trebuiesc facute
mentionez ca setarea default e quality = super fine
size=1151*864
spot focus = on
iso = auto
cateodata imi ies si mai bine pozele...dar rar...dovada poza a treia de la stanga la dreapta:
deci ..poate ma lamureste si pe mine careva...
scuze daca nelamuririle mele sunt prea usor de rezolvat..nu au treaba cu mobilu..etc ..dar eu vreau sa ma lamuresc
Multumesc
shobi
deci ...punctul 1 ... d500 are senzorul de tip CMOS, deci ies foarte prost la lumina putina ... incearca sa faci poze la lumina(de preferat naturala) dar sa fii cu spatele la sursa de lumina, altfel risti sa iti iasa arse pozele ... (partile alea albe in care nu distingi nici un detaliu, ca in poza 3,4 si la 5 cerul)
hyperyon
multumesc...am facut alte incercari..unele au iesit bine..altele....

nu inteleg de ce a iesit asa intunecata poza 1 si 2....era lumina mare afara
in shimb poza trei chiar mi-a iesit..wow
explicatii pentru primele? console.gif
shobi
nu stiu sigur... ai cautat si alte poze facute cu d500 pe net ? poate e o problema a telefonului ... apropo , cea mai de calitate mi se pare a 2a ...
nepot
Fratilor, pe mine la D500 ma tine bateria max 2 zile cu ceva vorbit,nu mult. Si asta de la inceput desi i-am facut formatare corecta la baterie. E normal?
Si vedeti ca e o smekerie,poti sa-ti alegi din meniu benzile in care sa caute, daca e setat pe dual-band, in loc de triband, cica ar consuma mai putin.

Am si eu o nedumerire, stie cineva unde as putea sa gasesc o husa de Samsung D500, modelul atasat?
morogan
FORMATAT?? Accu e LiPo asa ca nu stiu ce intelegi tu prin formatare. Nu se face asa ceva la LIPo sau LiIo.
nepot
Mda, nu stiam ca nu se face, oricum nu s-a intamplat nimic ca l-am tinut mai mult la incarcat de cateva ori. Cu husa aia ma ajuta cineva?
hyperyon
mda...vechea problema a formatarii...
nu exista....oricum eu il incarc inchis....asa ca tin la el biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.