Mercedes vs Lexus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

spy_oh_joy1389

Sa va vad! Spre ce inclina lumea mai mult... Mercedes? sau Lexus? eu unul prefer Lexus, pentru ca e mai rar vazut
undercoverbrother
LS w00t.gif .
am vazut doar una pana acum. neagra.
n-am fost om juma de zi.

ilie.

lexus.

ady_2008
lexus si nu pentru e neaparat mai buna k mercedesu dar cum ai zis si tu e vazuta mai rar si impresioneaza
eyeheartpi
hmm...si io tot lexus prefer.
consider ca arata mult mai bine ca multe mercedesuri.
referitor la calitate...as spune ca vine de la sine, ca doar vorbim de divizia de lux de la toyota, marca pe care o prefer in fata mercedes...
din pacate, nu se face la fel de multa reclama in romania, cum se face la altele...
spy_oh_joy1389
Ma mir! am postat de cateva minute topicul si deja am vro 6 reply-uri, si toate pentru lexus! ma mir, chiar in romania sa prefere lumea lexusu? s-au mai trezit romanii?smile.gif)

QUOTE (undercoverbrother @ Apr 8 2008, 21:15) *
LS w00t.gif .
am vazut doar una pana acum. neagra.
n-am fost om juma de zi.

Esti norocos, nu am vazut sedanuri decat in poze, in schimb am vazut suv-ul hibrid, nu mai stiu clar ce model, dar arata foarte bine, serios, sobru si impunator.
nalexericw810
Am avut ocazia sa intru intr-un LS460... no comment.. lexus la orice ora din zi si din noapte.... vai mama si era full :|

weed43
e chiar ciudat ca am vist ca aveam lexus intro noapte dar faza eara ca avea faruri de mertz!! marog ce vise mai am si eu ......... sa zicem lexus pt ca e mai rar vazut cu toate ca in japan sigur la aceiasi intrebare ti sar raspunde mertz si din acelasi motiv
Mig VWFan
QUOTE (spy_oh_joy1389 @ Apr 8 2008, 20:27) *
Ma mir! am postat de cateva minute topicul si deja am vro 6 reply-uri, si toate pentru lexus! ma mir, chiar in romania sa prefere lumea lexusu? s-au mai trezit romanii?smile.gif)

nu cred...mai degraba:
1. cei care au bani de mercedes nu frecventeaza softpedia
2. si-a terminat pustimea lectiile si are liber la forum biggrin.gif
3. culmea, toata lumea prefera lexus dar cu toate astea nimeni (din cei de mai sus) n-a vazut inca unul pe strada smile.gif) curat dosarele X (XX)
spy_oh_joy1389

QUOTE (Mig VWFan @ Apr 8 2008, 21:45) *
nu cred...mai degraba:
1. cei care au bani de mercedes nu frecventeaza softpedia
2. si-a terminat pustimea lectiile si are liber la forum biggrin.gif
3. culmea, toata lumea prefera lexus dar cu toate astea nimeni (din cei de mai sus) n-a vazut inca unul pe strada smile.gif) curat dosarele X (XX)

Ai dreptate, dar nici eu nu am vazut vreodata, dar tot prefer. Am citit pe yahoo answers de la 2 tipi care detineau in familie un mercedes si un lexus. Nu mai stiu clar ce masini, dar stiu ca unul din ei avea un mercedes S - classe si cica avea numa probleme la el, ca nu i se rabatau oglinzile, decat cand aveau chef, scaunele nu se reglau electric, si mai avea alte probleme destul de enervante cica. Si cu lexusu nu avea probleme. Celalalt tip zicea ca mertzanu statea mai mult in service decat a stat pe alee sau pe drum, si cu lexusu iar nu avea probleme. sooo, score 2-0 for lexus:d
romaximusro
nici una nici alta. phaeton.
Mig VWFan
QUOTE (spy_oh_joy1389 @ Apr 8 2008, 21:03) *
Ai dreptate, dar nici eu nu am vazut vreodata, dar tot prefer. Am citit pe yahoo answers de la 2 tipi care detineau in familie un mercedes si un lexus. Nu mai stiu clar ce masini, dar stiu ca unul din ei avea un mercedes S - classe si cica avea numa probleme la el, ca nu i se rabatau oglinzile, decat cand aveau chef, scaunele nu se reglau electric, si mai avea alte probleme destul de enervante cica. Si cu lexusu nu avea probleme. Celalalt tip zicea ca mertzanu statea mai mult in service decat a stat pe alee sau pe drum, si cu lexusu iar nu avea probleme. sooo, score 2-0 for lexus:d

ma mir... eu am un var care are 3 mercedesuri si 3 lexusuri luate pe firma.
Cu lexusurile numai probleme a avut, vrea sa le vanda sa scape de ele. La unul i-a cazut o roata in mers si la celelalte doua parbrizele. VARZA ! Nu vrea sa mai auda in veci de panaramele astea.
Si mai vorbeam odata pe mess cu unu care avusese un accident , el in matiz , l-a lovit pe unu cu un lexus si l-a facut praf.
adid22
QUOTE (Mig VWFan @ Apr 8 2008, 22:00) *
ma mir... eu am un var care are 3 mercedesuri si 3 lexusuri luate pe firma.
Cu lexusurile numai probleme a avut, vrea sa le vanda sa scape de ele. La unul i-a cazut o roata in mers si la celelalte doua parbrizele. VARZA ! Nu vrea sa mai auda in veci de panaramele astea.
Si mai vorbeam odata pe mess cu unu care avusese un accident , el in matiz , l-a lovit pe unu cu un lexus si l-a facut praf.

da,s-au tamponat pentru ca ala din lexus se uita pe cer dupa un stol de elefanti roz care migrau....

.....si cand te-ai trezit....surprise!era dimineata!

am condus un lexus ls400 vreo 2 ani si in afara de un display de la computerul de bord nu am schimbat nimic.
aeon
am condus un lexus ls400 vreo 2 ani si in afara de un display de la computerul de bord nu am schimbat nimic

si ti se pare normal ca la o masina din clasa ei sa schimbi ceva in 2 ani?
mie nu, decat daca i-as fi scapat un pumn din greseala; mi se par absurde defecte tip logan la aceste masini

amintire de la un prieten cu nu stiu ce bmw de 33k eur, nou...in 3 luni a crapat parbrizul. cica "a lucrat caroseria" sad.gif

omul sa ia ce-i place, eu ii urez sa nu aiba ghinioane
Dragon Warrior
Mercedes. Mi-ar placea o mizerie din aia comuna de manelisti - un ML420CDI.
cryo
Lexus. Dupa ce termin leasingul la actuala, ma gandesc sa ma infig la un IS250...

P.S. Da, am si vazut, si condus "chinezarii" de-astea. In Iasi sunt vre-o 4 LS-uri (dintre care 2 hybrid), un GS si inca vre-o 5-6 IS-uri.
undercoverbrother
QUOTE (aeon @ Apr 9 2008, 09:35) *
mie nu, decat daca i-as fi scapat un pumn din greseala; mi se par absurde defecte tip logan la aceste masini

amintire de la un prieten cu nu stiu ce bmw de 33k eur, nou...in 3 luni a crapat parbrizul. cica "a lucrat caroseria" sad.gif

laugh.gif de parca a facut lexus lcd-ul ala.
sunt doar cativa producatori de lcd-uri care fac paneluri incepand de la alea pe care le gasesti in tvuri vortex de 5 milioane si terminand cu cele mai scumpe de cateva mii. de la acei cativa producatori cumpara toti. chiar daca alegi dintr-un lot de 1.000 pe cele mai bune 100 si cu tot CTCul se mai intampla ca unele, desi par in regula, sa aibe unele defecte ascunse si sa cedeze.

LE: chestia cu parbrizul nu are nici o scuza. o masina sport nu prea ar trebui sa lucreze pt ca e mai rigida decat cele de familie.
pimp
mertanu e mertan frate, lexus asta nici nu stiu cine-l face, tot pe la chineji asa-i? Acu vine migu si fiberspeedu sa-mi dea dreptate.

QUOTE (aeon @ Apr 9 2008, 02:35) *

ls 400 e primul lor model care s-a vandut de la sfarsitul lui 89. Omul sigur se refera la unul SH de minim 10 ani vechime. Pierderea pixelilor de pe ecranele pt A/C automat e o problema cunoscuta la LS400 din 90-94 si apare dupa minim 10 ani de utilizare. Nu la toate apare insa, doar la unele.
Aceeasi problema o au cam toate masinile cu ecrane, dupa o anumita varsta. La Saab de exemplu, problema cu LCD e cunoscuta si poate aparea dupa 2-3 ani de utilizare.
Mig VWFan
Asa e, lexusurile au avut probleme la displei dar numai modelele vechi, acum le fac cu tub catodic mult mai fiabil.
Iar ca raspuns la intrebarea din titlu, voi ce ati cumpara, panasonic sau panascanic? Originalul sau copia ?
T.rac3Er
am vazut lexus din ce in ce mai des. depinde de oamenii cu bani cat de bani au. prea putin vezi lexus entry level cat foarte scumpe. noul is arata excelent si de aceea s-a vandut la noi mai bine si se vedepe strazi. gs este relativ necunoscut, nu beneficiaza de reclama si nici designul nu este ravasitor. este frumos, placut dar trebuie sa il studieze ca sa il cumpere potentialii clienti romani.
votez lexus. si daca nu lexus, pana la mercedes mai sunt destule variante inainte. bine, dar sunt tanar (25-30ani) si nu manelist.
PS: daca ar fi un discount generos la mercedes, sau pachet atractiv de optionale sau servicii, atunci as sta si analiza bine situatia.
mircea_tdo
QUOTE (spy_oh_joy1389 @ Apr 8 2008, 21:03) *

Astea-s discutii tinute la o ''samanta'' in spatele blocului cu baietii laugh.gif .Ce sa caute Lexus in fata Mercedes-ului?????????? w00t.gif
Kunzite
Panasonic, oricand as alege originalul. Btw, Panasonic e marca japoneza wink.gif
Asadar, fara a pune piciorul in vreuna din masini as zice Lexus, am o usoara inclinatie spre japoneze. Lexus Hybrid Drive, ca sa ma amagesc si cu impresia c-as salva planeta biggrin.gif Insa-s departe de stadiul in care-as da atatia bani pe o masina...
undercoverbrother
mai e o problema cu LCDurile. sunt sensibile la soare.
poate la modelul ala, prin felul in care era pozitionat il batea soare. poate avea trapa sau stiu eu.

modele vechi nu mi se par cine stie ce. acum;)
dar LSul nou chiar e singura masina care m-a terminat cand am vazut-o. este muuult peste ce se poate vedea in poze sau in filmulete.
si am vazut destule masini exotice (inclusiv "salonul auto" din fata de la rex).
auzi, mercedes biggrin.gif biggrin.gif
sa fim seriosi.
or fi altele mai bune sau mai puternice dar prezentza ciuciu.
pimp
QUOTE (undercoverbrother @ Apr 9 2008, 09:15) *
mai e o problema cu LCDurile. sunt sensibile la soare.
poate la modelul ala, prin felul in care era pozitionat il batea soare. poate avea trapa sau stiu eu.

modele vechi nu mi se par cine stie ce. acum;)

ai fi surprins. Sa mergi cu un LS400 bine intretinut, chiar si unu din 90, adica de 18 ani, si e superior din foarte multe de vedere cam oricarei masini noi de pana in 25mii euro. Comfortul, finisajele, dotarile, silentiozitatea sunt excelente si se simte imediat ca e vorba de o masina premium de mare calitate.

QUOTE (Mig VWFan @ Apr 9 2008, 07:13) *
Asa e, lexusurile au avut probleme la displei dar numai modelele vechi, acum le fac cu tub catodic mult mai fiabil.
Iar ca raspuns la intrebarea din titlu, voi ce ati cumpara, panasonic sau panascanic? Originalul sau copia ?

dar daca Panascanic ar fi mai bun ca Panasonic, tu ce ai cumpara? Iti zic io, tot Panasonic ai cumpara pe excelentul argument ca "Panasonic e panasonic".

scc1911
tocmai ce am vazut ieri un Lexus LS 600h .
Cel putin la design este peste S-Class.
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.