Handsfree pt copiat.
Pagini: 1, 2, 3

Nixus

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 10:45) *
Nixus....ce e gresit nebunule? happy.gif Corecteaza-ma te rog daca am gresit ca vad ca tu ai omis sa faci acest lucru.

Strict...acolo recunosc ca am gresit pentru ca eu am folosit conjunctiv prezent si din graba l-am trecut la conjunctiv imperfect.

Bun...altceva sau v-ati saturat de mine? biggrin.gif

Imi pare rau dar nu prea mai am timp pentru tine. Dupa cum vezi din ora la care postez, cam acum ajung eu acasa de la munca si sunt extrem de obosit ca sa mai am nervi pentru explicatii de doi lei. Ti-am subliniat cu albastru gogomania, mai departe descurca-te!
drq101
QUOTE (alex_the_uniq @ Apr 11 2008, 19:35) *
de la copiat ati ajuns la certuri pe teme gramaticale smile.gif

on: ce sa mai zic, cum au zis si cei de mai sus copiaza copiaza pana cand o sa trebuiasca sa se angajeze undeva in domeniu si va fi TAMAIE.

da, va fi tamaie, dar va fi la firma lu' taticu' , si il va freca la cap cu tot felul de tampenii si cretinitati pe unul care chiar a invatat la scoala dar nu are relatii sa ajunga sef....

kopu
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 10 2008, 16:20) *
Iar cei care v-ati ofticat cu adevarat....sa luati foc in iad! naughty.gif

Bai, eu sper sa iau foc cumva in iad sau undeva in urmatorii 30 de ani ca n-am nici o speranta ca atunci cand voi ajunge la pensie voi o sa fiti capabili sa mi-o platiti... Mai bine mor drac' inainte.... huh.gif

tipsyone
foarte matur, ce pot sa zic... "sa luati foc in iad"....ce cavaler esti tu ca te risti cu prietenii....gandeste un pic si nu purta chestia aia daca poti sa iti pierzi auzul (lucru caruia s-ar putea sa i simti un pic lipsa)

bafta la bac
Reclama
Discutiile nu-ti aduc premii. Saptamana Recordurilor da. Inscrie-te aici.
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.