Tanti suzeta? Azi am fost la ORL, pentru ceva certificat si ce vad acolo? Trei strule proaste, ca alt calificativ nu merita, stateau la nenea doctor, ca sa le pescuiasca magnetii si dopurile din ureche. Se plangeau ca au dat 250 de euro pe bucata si citez "de intrat intra si se aude, da bagamias p***a ca nu mai iese". Saraci cu duhul, se gandeau si ei la un plan de "rezerva" pentru bac. Au cumparat sculele, le-au facut o proba si hopa, broblema

Imediat mi-am adus aminte de tine. Sa imi fie cu iertare, dar bine am ras. Vezi numai sa nu ajungi si tu acolo.
Cat despre furat... Stai linistit domnisorule, nu aia ne deranjeaza pe noi, ca tu trisezi sau nu. Poti lua tu bacul cu nota mare, de aia inca nu o sa te faci mai inteligent, smechereala asta ieftina nu te tine la infinit
Problema e, ca tu dai idei si la altii. Poate un copil mai tembel ca tine, isi baga ceva in ureche, de isi pierde auzul pe viata, pentru ca a citit pe forum ca e sanatos si in regula. Vezi, de aceea te consider periculos si demn de dispret.