Handsfree pt copiat.
Pagini: 1, 2, 3

gafton26

boredlook.gif Invidie ? De ce?

Eu am fost capabil sa iau bacul invatand ! & with tha BRIO ! si sunt mandru !

Poate sunt prea batran pentru this kind o' sh*t...

cum ai zis... scopul scuza mijloacele...

Multa bafta la BAC... domnule... Ben-Pehlivan...

RTFM
ecotech
Tanti suzeta? Azi am fost la ORL, pentru ceva certificat si ce vad acolo? Trei strule proaste, ca alt calificativ nu merita, stateau la nenea doctor, ca sa le pescuiasca magnetii si dopurile din ureche. Se plangeau ca au dat 250 de euro pe bucata si citez "de intrat intra si se aude, da bagamias p***a ca nu mai iese". Saraci cu duhul, se gandeau si ei la un plan de "rezerva" pentru bac. Au cumparat sculele, le-au facut o proba si hopa, broblema biggrin.gif Imediat mi-am adus aminte de tine. Sa imi fie cu iertare, dar bine am ras. Vezi numai sa nu ajungi si tu acolo.

Cat despre furat... Stai linistit domnisorule, nu aia ne deranjeaza pe noi, ca tu trisezi sau nu. Poti lua tu bacul cu nota mare, de aia inca nu o sa te faci mai inteligent, smechereala asta ieftina nu te tine la infinit smile.gif

Problema e, ca tu dai idei si la altii. Poate un copil mai tembel ca tine, isi baga ceva in ureche, de isi pierde auzul pe viata, pentru ca a citit pe forum ca e sanatos si in regula. Vezi, de aceea te consider periculos si demn de dispret.

Strict
Ăștia ar fi în stare să copieze și la sport...
solitudes
QUOTE (Strict @ Apr 10 2008, 15:14) *
Ăștia ar fi în stare să copieze și la sport...

zice vorba aia veche: cine fura azi un ou , maine va fura un bou.
si al dracului sa fiu daca nu trimit topicul asta in atentia ministrului invatamantului.
poate se iau masuri contra limbricilor de genul asta...
huooooooooo
suzeta_mecanica07
QUOTE (ecotech @ Apr 10 2008, 13:05) *
Tanti suzeta? Azi am fost la ORL, pentru ceva certificat si ce vad acolo? Trei strule proaste, ca alt calificativ nu merita, stateau la nenea doctor, ca sa le pescuiasca magnetii si dopurile din ureche. Se plangeau ca au dat 250 de euro pe bucata si citez "de intrat intra si se aude, da bagamias p***a ca nu mai iese". Saraci cu duhul, se gandeau si ei la un plan de "rezerva" pentru bac. Au cumparat sculele, le-au facut o proba si hopa, broblema biggrin.gif Imediat mi-am adus aminte de tine. Sa imi fie cu iertare, dar bine am ras. Vezi numai sa nu ajungi si tu acolo.

Cat despre furat... Stai linistit domnisorule, nu aia ne deranjeaza pe noi, ca tu trisezi sau nu. Poti lua tu bacul cu nota mare, de aia inca nu o sa te faci mai inteligent, smechereala asta ieftina nu te tine la infinit smile.gif

Problema e, ca tu dai idei si la altii. Poate un copil mai tembel ca tine, isi baga ceva in ureche, de isi pierde auzul pe viata, pentru ca a citit pe forum ca e sanatos si in regula. Vezi, de aceea te consider periculos si demn de dispret.

happy.gif Poate nu te deranjeaza pe tine...dar se pare ca pe altii, da! Iti dau dreptate in mare parte dar eu nu am spus ca este lipsit de risc ceea ce vreau eu sa fac. Sunt constient de riscurile posibile si de aceea nu recomand altora aceasta metoda ca vorba ta, exista riscul sa ramana fara auz. Asa ca cei care sunteti ispititi sa faceti asta ganditi-va bine inainte de a face asta pentru ca este destul de periculos. Apelati la aceasta metoda doar intr-un caz extrem, doar daca nu aveti alte alternative. Eu, recunosc, am si alte alternative si o sa ma folosesc de ele! Eu in momentul de fata fac variante de bac. laugh.gif Asa ca tot o sa invat.
La mijloc e altceva, prietenie si cuvant! Vreo 2 colegi de ai mei cu "probleme" care nu prea ar avea sanse la bac mi-au cerut ajutorul si le-am dat ideea asta. Fiindu-le frica sa se foloseasca de dispozitivul acesta le-am promis ca o sa-l folosesc si eu numai sa se simta ei mai bine, in siguranta. Le-am zis ca mai intai ma documentez cat mai bine pe net iar dupa aceea discut in amanunte cu ei.
Poate intr-un final ati inteles ca intentia mea nu era sa fac rau ci din contra sa ajut prietenii! Pentru ca, cuvantul meu inseamna ceva iar eu ma tin de promisiuni!

Iar cei care v-ati ofticat cu adevarat....sa luati foc in iad! naughty.gif
ecotech
Suzeta, tu la varsta ta poate inca nu intelegi, dar cand ajungi pe la 30 de ani, o sa te enervezi si tu la fel de mult.

De ce?

Uite, tu o sa ajuti doi colegi, despre care chiar tu zici, NU ar avea ce cauta la bac. Ei bine, sa presupunem, ca cele doua legume trec de examene. Ce urmeaza? Dupa toate posibilitatile, vre-o facultate. O sa copieze si acolo, ca deh, acum deja au experienta, iar dupa 4 ani, mai avem inca 2 idioti incompetenti pe langa restul de cateva milioane.
badboy69on
Ma suzeto,ma uit la numele tau si ma gandesc...daca nu iei bacul,pt un trai decent,cat ai s-o faci pe "suzeta"?
Invata carte,si nu mai spune ca INVIDIA ne face sa postam in contra ta.Argumente pro nu sunt.Tara asta si asa este de rahat,mai sunt unii care ar dori sa se schimbe ceva,ca in viitor sa ajunga in fruntea tarii niste oameni capabili...Cei care au fost pana acum sunt tot cam ca tine,prosti,inculti si hoti.
Vrei un viitor?Sau nota mare?Pune mana pe carte baiatule,ce mai stai?Inca mai ai timp sa inveti cate ceva!Ai citit macar o carte din toate romanele care vi s-au dat pentru romana?Sau ai folosit www.google.ro si ai scris "referat ........." ?
In locul profesorilor sa mor eu de nu v-as pune sa scrieti de mana,poate asa va mai trece ceva prin neuronii storsi de atata alcool si golaneala,calculatoare si filme xxx.
Si cum zicea cineva mai sus,e formidabila ideea sa se bage in atentia Ministerului Educatiei aceasta discutie,din care reiese prostia tineretului.
P.S.:"Tineret,mandria tarii...." death.gif
Later Edit:Abia acum am citit tot....Pt 2 colegi care NU au ce cauta in BAC?Pai nici sa nu se duca...Cuvintele mele de mai sus raman valabile,dar nu pt 1,ci pt 3 specimene de prosti!

Strict
QUOTE (solitudes @ Apr 10 2008, 16:18) *
si al dracului sa fiu daca nu trimit topicul asta in atentia ministrului invatamantului.
huooooooooo

Ministrul învățămîntului habar nu are că se copiază la bac. Vestea o să-i provoace un șoc. Iar de dispozitive de copiat nu a auzit niciodată. Sînt convins că va lua de urgență măsurile ce se impun, și că vei fi informat de acestea în termenul legal. Să ne ții la curent.

Lăsînd gluma la o parte, am îndoieli serioase că poți rezolva ceva. Cred că ai mai multe șanse cu presa. Probabil o să-ți urci în cap sute de mămici îngrijorate, care-ți vor lipi eticheta de om fără suflet care se pune în calea viitorului țării. Iar viitorul țării o să te înjure pe haifaiv.

Pe de altă parte, au fost foarte puțini anii în care nu s-a putut copia la bac. Școala se duce de rîpă oricum, în cel mai tipic mod românesc: scade calitatea, cresc pretențiile, și nimeni nu se miră. Acum admirăm cu mîndrie rezultatele.
harus_dj
QUOTE (Strict @ Apr 10 2008, 16:52) *
Ministrul învățămîntului habar nu are că se copiază la bac. Vestea o să-i provoace un șoc. Iar de dispozitive de copiat nu a auzit niciodată. Sînt convins că va lua de urgență măsurile ce se impun, și că vei fi informat de acestea în termenul legal. Să ne ții la curent.

Lăsînd gluma la o parte, am îndoieli serioase că poți rezolva ceva. Cred că ai mai multe șanse cu presa. Probabil o să-ți urci în cap sute de mămici îngrijorate, care-ți vor lipi eticheta de om fără suflet care se pune în calea viitorului țării. Iar viitorul țării o să te înjure pe haifaiv.

Pe de altă parte, au fost foarte puțini anii în care nu s-a putut copia la bac. Școala se duce de rîpă oricum, în cel mai tipic mod românesc: scade calitatea, cresc pretențiile, și nimeni nu se miră. Acum admirăm cu mîndrie rezultatele.

E sigur,daca esti curat in ureche nu are nimic ce sa ti se intample.Am folosit asa ceva.Da din cate tin eu minte salile in care se da Bac-ul sunt sali mici de clasa,iar daca vorbesti oricat de incet,te aud profesorii.Se recomanda in sali mari in care poti cat de cat sa dictezi enuntul la probleme destul de clar.Nu te complica cu asa ceva, nu merita si e destul de greu.Spor la Bac.
suzeta_mecanica07

QUOTE (solitudes @ Apr 10 2008, 13:18) *
huooooooooo

laugh.gif Degeaba te consumi...vezi ca Ministerul Educatiei e deja constient de existenta acestei metode de copiat. Poate nu stiai dar a fost un reportaj la TV pe tema asta. Eu tot de acolo am aflat.

badboy69on: vezi ca nu am supt amandoi de la aceeasi mama. Nu-ti permiti tu sa ma jignesti chiar daca esti mai in varsta. N-ai cei 7 ani de acasa? Nu sti ce-i ala respect? Nesimtitule!
Si daca erai atent la tot ce am spus....eu totusi invat! Am citit sa sti, destule carti....asa ca nu-mi fac griji in legatura cu bac-ul. Sigur il iau si fara acest ajutor! Dar tu, sa fi si tu cu mot...te bagi in seama ca musca-n ....
La felul in care ai vorbit despre mine si despre prietenii mei...esti un c*c*t in ochii mei! Invata sa vorbesti sa sa respecti omule!
Nixus
JJOne...cam revoltat baiatule. Parca as fura de la altii...de revoltat impotriva celor care chiar fura cu adevarat si fac rau societatii nu te revoltezi. O faci impotriva mea iar eu nu fac rau nimanui.

[/quote]

Ti-am zis ca nu stii sa scrii? Voiai a doua greseala? Poftim si asta nu mai e o cratima, e greseala de imbecil sadea. Pune mana, citeste si tu macar o carte pana la capat, uita-te in oglinda poate o sa te vezi "intelectual". Spui ca nu faci rau nimanui? Poate o sa vrei sa intri si la facultate(ca doar o sa ai o medie mare la bac). Te-ai gandit ce suferinte o sa provoci acolo bietilor profesori, nevoiti sa-ti citeasca vreo lucrare scrisa in stilul de mai sus? Ti-as putea povesti multe despre smecherasi ca tine si cat rau fac societatii, dar nu cred ca are rost fiindca tu nu poti pricepe!

Na, ca acu am vazut ca nu e pentru tine ci pentru alti doi bizoni. Sunteti o gasca intreaga!! biggrin.gif
Strict
QUOTE (harus_dj @ Apr 10 2008, 17:01) *
E sigur,daca esti curat in ureche nu are nimic ce sa ti se intample.Am folosit asa ceva.Da din cate tin eu minte salile in care se da Bac-ul sunt sali mici de clasa,iar daca vorbesti oricat de incet,te aud profesorii.Se recomanda in sali mari in care poti cat de cat sa dictezi enuntul la probleme destul de clar.Nu te complica cu asa ceva, nu merita si e destul de greu.Spor la Bac.

Mersi frate coolspeak.gif

QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 10 2008, 19:13) *
Si daca erai atent la tot ce am spus....eu totusi invat! Am citit sa sti, destule carti....asa ca nu-mi fac griji in legatura cu bac-ul. Sigur il iau si fara acest ajutor! Dar tu, sa fi si tu cu mot...te bagi in seama ca musca-n ....

Mai lucrează la gramatica aia, o să pierzi timp prețios dacă tre' să-ți dicteze cineva pe litere.
suzeta_mecanica07
Nixus....ce e gresit nebunule? happy.gif Corecteaza-ma te rog daca am gresit ca vad ca tu ai omis sa faci acest lucru.

Strict...acolo recunosc ca am gresit pentru ca eu am folosit conjunctiv prezent si din graba l-am trecut la conjunctiv imperfect.

Bun...altceva sau v-ati saturat de mine? biggrin.gif
solitudes
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 09:45) *
Nixus....ce e gresit nebunule? happy.gif Corecteaza-ma te rog daca am gresit ca vad ca tu ai omis sa faci acest lucru.

Strict...acolo recunosc ca am gresit pentru ca eu am folosit conjunctiv prezent si din graba l-am trecut la conjunctiv imperfect.

Bun...altceva sau v-ati saturat de mine? biggrin.gif

da , de tine si de toti cei ca tine. cursing.gif
voi sunteti in stare sa copiati si la ofiteru starii civile..
Strict
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 10:45) *

Revolți.
Africanul
Chiar nu inchide si sterge nimeni mizeria asta de thread?
Oricum, cat poate sa fure? Fura la BAC, apoi intra la facultate (Vai, ce baiat destept are mama!), fura pe rupte pe la examenele de la facultate, termina facultatea, se angajeaza si... gata! Redevine prostul satului. Timp pierdut cu liceul, timp pierdut cu facultatea, in loc sa se faca cioban din prima.
Moaca
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 10:45) *

Pentru initiator :
Las-o cum a cazut ; dupa ce ca esti varza, nici n-ai bunul simt sa recunosti ca ai gresit, ci te dai destept : daca ai fi trecut verbele respective la "conjunctiv imperfect", ar fi trebuit sa scrii sa fi stiut respectiv sa fi fost, in nici un caz sa sti / sa fi

Pentru ceilalti :
exista "conjunctiv imperfect" ? cand am invatat eu gramatica, cele doua timpuri ale conjunctivului se numeau prezent si perfect.
Strict
Nu a greșit cu nimic. Conjunctivul imperfect e ăsta: să fi, să ști. Este de fapt conjunctivul normal care suferă de o imperfecțiune la ultimul i. Se folosește foarte des pe forum.
Moaca
QUOTE (Strict @ Apr 11 2008, 11:31) *
Nu a greșit cu nimic. Conjunctivul imperfect e ăsta: să fi, să ști. Este de fapt conjunctivul normal care suferă de o imperfecțiune la ultimul i. Se folosește foarte des pe forum.

Pardon, multumesc de lamurire, uite asa ma mai pun la punct cu ultimele cuceriri in domeniu.
suzeta_mecanica07
QUOTE (Moaca @ Apr 11 2008, 09:17) *
Pentru initiator :
Las-o cum a cazut ; dupa ce ca esti varza, nici n-ai bunul simt sa recunosti ca ai gresit, ci te dai destept : daca ai fi trecut verbele respective la "conjunctiv imperfect", ar fi trebuit sa scrii sa fi stiut respectiv sa fi fost, in nici un caz sa sti / sa fi

Deci, cine-i varza pana la urma? Si poate n-ai observat dar eu am recunoscut ca am gresit.

Rog un administrator sa inchia/stearga topicul daca se poate.

Moaca
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 13:20) *
Deci, cine-i varza pana la urma? Si poate n-ai observat dar eu am recunoscut ca am gresit.

Eu sigur nu-s asa de varza ca tine.
Cand ai recunoscut ca ai gresit ? cand ti s-a atras atentia, ai bagat o scuza penibila ca ai folosit din graba o chestie inexistenta in locul formei corecte.
Desen nu stiu sa fac ca sa intelegi, insa pot sa-ti mai spun o data, poate bagi la cap :
- sa sti nu exista
- sa fi se foloseste exclusiv ca auxiliar, in forma de conjunctiv perfect : sa fi + participiu (stiut / facut / fost) etc.
A, si daca nu te-ai prins, Strict era ironic smile.gif
Strict
QUOTE (suzeta_mecanica07 @ Apr 11 2008, 13:20) *

ohmy.gif Gizăs death.gif

Tu chiar ai crezut tîmpenia cu conjunctivul imperfect? Ok, în cazul ăsta îmi retrag cuvintele și nu mai fac glume cu tine, pentru că nu știi pe ce lume trăiești si crezi tot.

Baftă la examene, și nu te mai lua după toți binevoitorii.
suzeta_mecanica07
Voi chiar n-ati auzit de conjuctiv imperfect? laugh.gif

conjunctiv imperfect: sa fi fost (eu sa fi fost, tu sa fi fost, el sa fi fost etc) - se intercaleaza ?a fi? la infinitiv. Cum infinitivul este mod nepersonal, este intotdeauna ?fi? cu un singur i
Iar greseala mea a fost ca am pus doar un singur "i" -> conjuctiv imperfect!

...e clar! Inseamna ca sunteti prea batrani si nu stiati ca s-au mai schimbat anumite chestii. happy.gif
Strict
Da mă, e ca tine roll2.gif Și stai liniștit, nu te pică dacă nu știi să scrii. Îți scade doar două puncte, deci dacă-ți șoptește ăla-n cască de 7 iei Sfîntul Cinci.

Știi tu ceva, dar nu știi bine. Conjunctivul imperfect există, dar nu în română. Probabil l-ai învățat la franceză și le-ai amestecat. Pe de altă parte, nici francezii nu-l folosesc, e doar una din acele informații inutile pe care ți le vîră școala în cap degeaba.
alex_the_uniq
de la copiat ati ajuns la certuri pe teme gramaticale smile.gif

on: ce sa mai zic, cum au zis si cei de mai sus copiaza copiaza pana cand o sa trebuiasca sa se angajeze undeva in domeniu si va fi TAMAIE.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.