Problema samsung e250

dorian_xulo

salz ... si-a cumparat maicamea un SAMSUNG e250 de la vodafone ...shi am o problema cu el ...Nu`mi citeste nici un fel de fisier de gen .sis(adica temele ) , nici jocurile ( .jar , .jad ) ... am un coleg ,are tot e250 da nu este de la vodafone ..shi mi-am trim cateva teme shi cateva jocuri .. shi nu`mi citeste nici unu ... l`am mai intrebat pe cineva shi mi-a raspuns ca trebuie resoftat telefonu ...da daca`l resoftez imi pierd garantia ... shi nu as vrea ... cine stie ce pot sa`i fac ... ?? imi trebuie neaparat resoftat telefonu ?
AndyM
.sis este imposibil sa iei deoarece telefonul nu este simbian.
.jar si .jad le iei dupa net. Mai este o metoda, prin bluetooth sau prin cablu de date, dar sunt putine sanse sa rezolvi.
Metoda o gasesti tot aici pe forum.

Telefonul, nu are nimic.
Daca pui fisierele in el (pe memorie sau card) o sa le vada ca fisiere necunoscute.

Bafta.

dorian_xulo
deci .. am un coleg are e250 numai ca nu este codat ... shi el mi-a trimis niste fisiere de gen .sis , .jad , .jar . (lui ii merg fisierele ) , shi am incercat tot asa ... am loat dupa http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-e250-games.html un niste jocuri .. shi le-am bagat prin cablu de date prima oara shi nu mergea , dupaia le-am trimis prin bluetooth stick shi tot asa nu merge ...shi tot stau si ma gandesc dc lui ii merge shi mie nu ...
badboy69on
QUOTE (dorian_xulo @ Apr 7 2008, 21:51) *
deci .. am un coleg are e250 numai ca nu este codat ... shi el mi-a trimis niste fisiere de gen .sis , .jad , .jar . (lui ii merg fisierele ) , shi am incercat tot asa ... am loat dupa http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-e250-games.html un niste jocuri .. shi le-am bagat prin cablu de date prima oara shi nu mergea , dupaia le-am trimis prin bluetooth stick shi tot asa nu merge ...shi tot stau si ma gandesc dc lui ii merge shi mie nu ...

Ma daca lui ii merge .sis ar insemna sa fie telefon symbian,lucru care nu e adevarat...Am avut telefonul asta timp de 4 luni si am facut tot ce se putea cu el,si iti zic,formatul .sis nu este suportat de acest telefon!
AndyM
nu merg fisierele sis, si nici nu v-or merge.
Iar in legatura cu jocurile jar/jad nu are cum sa le instaleze dupa card/memorie
dorian_xulo
in fine ... nu creq e .sis .. eu am loat dupa mobilerated.com 1 tema shi imi scria .sis .. da am trimis dupa telefonu lu un coleg kitul de jocuri ..adica la el in telefon intrai in el shi se instala ...shi la mine cand l-am trim ( nu l`am bagat in card ) nu`mi citea ... shi am trimis shi jocuri shi teme ..shi aceasi poveste
antidote
Exista topic. Inchis.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.