Gluma proasta de 1 aprilie de la Orange
Pages: 1, 2

ciudatelu
In tot Clujul nu merge sa suni, de asemenea am confirmari ca nici in Targu Mures si nici in Tarnaveni.

In alta parte mai e situatia asta?
adrian9t
Si in Hunedoara nu merge sa suni.
ciudatelu
Asta-i gluma la nivel national. Sunt curios cat tine. Mai ziceti si alte orase in care nu merge! Din sud nu stiu inca nimic.

edit: Tocmai am reusit sa sun in Cluj. Orange-Orange. Orange-Vodafone nu merge.
horia.popescu
QUOTE (horia.popescu @ Apr 1 2008, 15:03) *
Probleme cu reteaua orange in Bucuresti. Telefonul meu nu mai intra in retea, de pe Vodafone n-am reusit sa apelez niciun numar orange.

Update: Se pare ca in zona Piata Victoriei lucrurile sunt, totusi, ok. Posibil sa fie o problema in cartierul Drumul Taberei si imprejurimi.

Deci si in Bucuresti.
vik19
Timisoara. Vodafone-Orange nu merge. RDS-Orange nu merge. Orange-Vodafone nu merge.
angel
galati mere...oranj-oranj in oras...tongue.gif

si voda, imi dadui un bip pe celalalt tongue.gif
kaspersky
nici in TM nu merge
Bobby_ro
"Gluma" dracu huh.gif nici in Oradea NU merge! pe unul dintre numere nu imi este nici macar permis accesul in retea scared.gif

A, nu merge in nici o combinatie orange > orange sau restul > orange

nicu022003
In bucuresti nu merge sa sun pe orange dar de pe orange pe vodafone a mers.
at10ti0n
some thing's are going on.... summit nato smile.gif)
Blackhawk
QUOTE (at10ti0n @ Apr 1 2008, 16:25) *

Suntem gazde, orice e permis, dar n-are legatura cu subiectul.. cred
Bobby_ro
QUOTE (at10ti0n @ Apr 1 2008, 15:25) *

Daa, m-am prins deaia mi-au restrictionat accesul in retea pe un prepay, ca sa nu pot apela detonatorul bombei de langa masina lui Bulshit biggrin.gif

Sper sa isi revina ca aveam credit baban pe cartela aia huh.gif sa nu faca vreo magarie sa ma incurce si sa ma treaca in vre-un black list ca nu am facut nimic biggrin.gif

solitudes
QUOTE (Bobby_ro @ Apr 1 2008, 15:28) *
Daa, m-am prins deaia mi-au restrictionat accesul in retea pe un prepay, ca sa nu pot apela detonatorul bombei de langa masina lui Bulshit biggrin.gif

Sper sa isi revina ca aveam credit baban pe cartela aia huh.gif sa nu faca vreo magarie sa ma incurce si sa ma treaca in vre-un black list ca nu am facut nimic biggrin.gif

bucuresti - brasov , oranj oranj , merge brici..
Bobby_ro
QUOTE (solitudes @ Apr 1 2008, 15:33) *
bucuresti - brasov , oranj oranj , merge brici..

Oradea

Orange > Orange = Eroare retea
Orange > DIGI = Retea ocupata
DIGI > Orange = Apel incheiat in secunda 1 dupa ce apesi "call"

WTF huh.gif
adrianatoma
QUOTE (Bobby_ro @ Apr 1 2008, 15:28) *

am reusit sa sun, nu am avut deloc probleme, de pe orange pe orange si de pe orange pe voda si sa primesc de pe voda pe orange...

sun eu la detonator? w00t.gif
EPoX
in Iasi de o ora ORANGE NU MERGE !
Pisboy
in Bacau merge Orange-Orange dar mai face si figuri ,da Connection error.
bufu
tg-mures nu merge camd e o ora ...sper se isi revina cat de repede....cu siguranta totul e din cauza summit-ului de la bucale...fute-le mama lor ca nici un oiperator de telefonie mobiladin romania inca nu au retele ca sa poata suporta variatiile mari de apeluri in unele zile...spre exemplu Revelion, Craciun si acuma mai nou summitul NATO...is curios in alte tari se intampla asemenea lucruri?
adrianatoma
QUOTE (bufu @ Apr 1 2008, 15:47) *
tg-mures nu merge camd e o ora ...sper se isi revina cat de repede....cu siguranta totul e din cauza summit-ului de la bucale...fute-le mama lor ca nici un oiperator de telefonie mobiladin romania inca nu au retele ca sa poata suporta variatiile mari de apeluri in unele zile...spre exemplu Revelion, Craciun si acuma mai nou summitul NATO...is curios in alte tari se intampla asemenea lucruri?

tu crezi ca asta se datoreaza numarului mare de apeluri? nono.gif laugh.gif

pe cei care lucreaza in zona Izvor i-au anuntat de sapt trecuta ca li se vor bruia telefoanele si chiar li se va intrerupe accesul...de asemenea, au primit avertisment ca e posibil sa fie interceptate...

we love Nato, don't we? cursing.gif
Bobby_ro
Daca faza asta are legatura cu sumitul dracu si cu load-ul suplimentar sunt de rasul curcilor smile.gif daca atata lucru le-a facut reteau muci biggrin.gif

Sunt curios ce comunicat oficial vor da in legatura cu asta, sau mai mult ca sigur se vor face ca ploua.

Reteaua lor ca reteaua, dar eu stau cu morcovu`n dos pentru prepay-ul meu "fara acces in retea" fear.gif confusedsmiley.png

queensoft
Stati calmi ca e problema generala. Acum vreo 2-3 zile a fost cazut Vodafone cam 1-2 ore (pe la ora 13-14) in Alexandria.
proxxxy
suceava. orange-orange merge fără probleme.
onlyone
Ultimele noutati.
Toate apelurile din zona balcanica si tot traficul de net (de fapt toate comunicatiile electronice) sunt redirectionate prin ECHELON. cool.gif
Bobby_ro
QUOTE (onlyone @ Apr 1 2008, 16:08) *
Ultimele noutati.
Toate apelurile din zona balcanica si tot traficul de net este redirectionat prin ECHELON. cool.gif

Asa biggrin.gif si orange numai de`l dracu nu a vrut sa faca asta si i-au taiat macaroana laugh.gif
arab
Brasov:Cosmote->Orange=nu se poate apela,se inchide instant!Invers merge!
           Cosmote->Voda=merge brici si invers!
Orange->Voda=merge si invers!
Orange->RDS=merge si invers!

Sa tragem concluzia...! tongue.gif
martonz
QUOTE (onlyone @ Apr 1 2008, 17:08) *
Ultimele noutati.
Toate apelurile din zona balcanica si tot traficul de net (de fapt toate comunicatiile electronice) sunt redirectionate prin ECHELON. cool.gif

Si dc doar Orange ar fi afectat? Mai degraba cred ca iarasi au incurcat ceva, ca vara trecuta cand au lasat jumat de tara fara telefon aproape o zi intreaga.
delphin
QUOTE (onlyone @ Apr 1 2008, 16:08) *
Ultimele noutati.

Stii ceva oficial? De ce anume este redirectionat traficul de date si apelurile? La ce apeluri te referi?
Sef-chenko
De ce nu sunati la Orange sa intrebati ? happy.gif
Au si un numar de fix
onlyone
Existenta ECHELON nu este nici macar recunoscuta oficial.
Prima retea care a fost "preluata" a fost vodafone in weekend, multi nu au putut sa apeleze.
La celelalte retele de telefonie mai mici "preluarea" s-a facut fara sa se faca simtita.
Orange fiind cea mai mare a ramas ultima dar blocajele se vor autoregla in maxim 3-4 ore.
Comunicatiile alternative prin internet / satelit / telefonie fixa sunt deja filtrate de cateva saptamani.
Nu-i asa ca v-a mers netul mai prost in ultima vreme? Nu mereu, ci 1-2 zile la rand ati avut net cu capacitati reduse?

In concluzie aveti grija ce vorbiti la telefon sau pe net. ECHELON is watching you. walkman.gif
arab
Citeam undeva ca se stie...e alarma nationala! huh.gifL.E.Nu am observat sa mearga rau netul...!
END3r
si aradul e mort in toate retelele nimic nu se poate face pe deasupra e si plin de politie in toate intersectile
arab
La mine in continuare numai Cosmote->Orange nu merge...invers da!Culmea Orange-Orange merge...! laugh.gif
delphin
Nu e nici o pacaleala. Din pacate se pare ca mai multe orase sunt afectate.....problema este in curs de remediere.
Blackhawk
QUOTE (onlyone @ Apr 1 2008, 17:37) *
Comunicatiile alternative prin internet / satelit / telefonie fixa sunt deja filtrate de cateva saptamani.
Nu-i asa ca v-a mers netul mai prost in ultima vreme? Nu mereu, ci 1-2 zile la rand ati avut net cu capacitati reduse?

In concluzie aveti grija ce vorbiti la telefon sau pe net. ECHELON is watching you. walkman.gif

Aoleu, adica si digi si FL.. mie frica deja laugh.gif Dar a mers bine, poate am scapat wink.gif

Softpedia deja merge cam greu. Imi fac griji
Heavyd
Am reusit in cluj acma orange orange tongue.gif
jafpefata
Da, acuma merge smile.gif
crisstian
Nici la Bistrita n-a mers intre 17.30 si 18.00...
Testat orange-voda
voda -orange
orange-orange
telefoanele langa mine si imi dadea mesaj ,,retea ocupata"

Acelas mesaj si daca sunam la 411.......

Allex
Foarte rusinos ceea ce se intampla acum la Orange, parca ar fi un sabotaj.
Problema se manifesta de peste 4 ore si nu pare sa se rezolve. Reteaua functioneaza absolut aleator. Cateodata primesti mesajul "Serviciul este indisponibil momentan". Practic, orice apel efectuat de pe un SIM Orange este deconectat. Mai devreme, SIM-urile Orange erau respinse la inregistrarea in reteaua 3G Orange si cu greu se inregistrau in reteaua 2G Orange.

Raspunsul OFICIAL de la Serviciul Clienti Orange este ca au fost sectionate cateva magistrale nationale de fibra optica si functionarea retelei este afectata la nivel national. Din pacate, nu se stie cat va mai dura situatia, insa am primit asigurari ca se lucreaza la remedierea problemei.
bucatarul232
La mine pe Voda-Fone-Cuza , a aparut pe ecran un scris aleator Pantelimon si nu am putut trimite mesajul de nici o culoare!
arab
Stire HotNews!

Ora 18.30: Telecomunicatiile din Bucuresti, afectate odata cu sosirea lui George W. Bush
de M.Z. HotNews.ro
Marți, 1 aprilie 2008, 18:34

"Zeci de cititori HotNews.ro reclama functionarea defectuoasa a serviciilor de telefonie mobila la ora sosirii presedintelui George W. Bush in Romania. In acelasi timp, in zeci de birouri din Bucuresti conectarea la internet a devenit aproape imposibila.

Orange a anuntat marti ca in jurul orei 16:00, reteaua de fibra optica a companiei a fost sectionata in doua locuri (Timisoara si Caransebes), fapt care a afectat serviciile de voce si date.

"Din aceasta cauza, serviciile de voce si date de pe o arie extinsa din zona Transilvania-Banat au fost afectate. De asemenea, incidentul a avut repercusiuni si asupra clientilor din alte zone ale tarii. Circumstantele in care a fost sectionata fibra sunt deocamdata necunoscute", se arata in comunicatul Orange.

Operatorul estimeaza ca in circa 2 ore comunicatiile mobile de voce si de date vor reveni la normal.

"Echipa de ingineri a Orange Romania a intervenit imediat si depune toate eforturile pentru a remedia situatia in cel mai scurt timp posibil. La momentul actual serviciile de voce au fost partial restabilite. Estimam ca in termen de aproximativ 2 ore comunicatiile mobile de voce si de date in reteaua Orange vor functiona la parametri normali"
Cosconor
QUOTE (Blackhawk @ Apr 1 2008, 17:10) *
QUOTE (arab @ Apr 1 2008, 17:10) *
"Zeci de cititori HotNews.ro reclama functionarea defectuoasa a serviciilor de telefonie mobila la ora sosirii presedintelui George W. Bush in Romania. In acelasi timp, in zeci de birouri din Bucuresti conectarea la internet a devenit aproape imposibila.

Ca fapt divers, toata ziua de astazi, o (mare) parte a site-urilor web din Romania nu puteau fi accesate din Franta.
Site-urile Vodafone si Orange mergeau, însa Cosmote / Softpedia / Evolva / DailyBusiness / RadioGuerilla si altele au fost innacesibile pâna acum câteva minute. rolleyes.gif
jafpefata
Io am avut net cu capacitate normală, numai Softpedia merge prost.
wanderer_
E interesant ca Bush doar cu Orange a avut treaba sa ii strice socotelile. Lol.
O retea cu figuri dar care pica LA NIVEL NATIONAL de doua ori pe an. Rusine!
kaytar
eu nici la ora asta nu pot apela [jud AB]...
delphin
Quote: ".....reteaua de fibra optica a companiei a fost sectionata in doua locuri (Timisoara si Caransebes)....."
@wanderer ... sper ca intelegi ce inseamna asta....nu? Afectare MAJORA a retelei de transfer date.
Pot spune numai bravo lor ca reusesc sa rezolve problema asa rapid.....
por112
Am reusit sa sun la 444 smile.gif Sunt semnalate probleme in Nord Vest Sud Est smile.gif deci unde nu sunt probleme ? Eu sunt din Bihor smile.gif Care este probabilitatea ca aceasi magistrala sa fie sectionata in 2 locuri in acelasi moment ? Chiar sa fie o pura intamplare ?
wanderer_
QUOTE (por112 @ Apr 1 2008, 19:43) *
Am reusit sa sun la 444 smile.gif

Asta a fost norocul Orange. Ca inca au numerele de la Relatii Clienti pe Romtelecom. In viitor o sa fie haos. biggrin.gif
Award
Eu am avut astazi probleme cu net-ul acum vreo 2-3 ore...parca aveam un dial-up si de fapt am 10 mb de la upc ( care a fct ireprosabil pana acum ) eek.gif
por112
QUOTE (wanderer_ @ Apr 1 2008, 19:47) *
Asta a fost norocul Orange. Ca inca au numerele de la Relatii Clienti pe Romtelecom. In viitor o sa fie haos. biggrin.gif

La ce te referi cand zici de viitorul haios ? Se pierd numerele astea scurte ?

LE merge si Orange - Orange aici am primit bipuri de la prieten
arab
Nu...se refera la faptul ca Orange, probabil, va renunta la numerele RTC...ca si Voda! tongue.gif
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.